Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@hugger ale podla mna ty a Vinco nie.
Tycinka Mars? mam tu doma plny sakel tych mrnavych marsiek 😀 este z letiska. teraz nie len ze budem mysliet na Dannyho dnom aj nocou ale este aj pri chrumani Marsky budem mysliet na tuto temu. moj ty boze asi si tu zrusim konto.
@karolinakr a na to si pre boha dosla ako na fotku tani?
@minka201
Takže ženáč nám tu takto vypisuje… no téda. Zistila by som, že môj chlap po fórach vypisuje ako si v 45 bude hľadať tridsiatku, ktorá má na ňom najviac oceniť podľa neho subjektívne hodnotený dobrý sex, tak ho chytím pod krk a zatrasiem.
Btw. tridsiatničky už majú jasne zadefinované čo v živote chcú, čo nie, je to hlavne čas na založenie si rodiny, svadby, spoločnej nehnuteľnosti… a asi to najposlednejšie, po čom niektoré túžia sú rozvedení chlapi platiaci alimenty na deti z predchádzajúceho vztahu vo veku starého rodiča pre toho ich potencionálneho novorodenca.
@katkami123 Toto isté cítim ja keď vidím zadané ženy písať hercom na insta,že akí sú prekrásni (Jančo Koleník)....a pozor...niektoré majú nad 40 a sú vydaté....niektoré aj na verejne fórum píšu, že o nich snívajú alebo že si s ním predstavujú život...tiež keby som zistil, že toto moje dievča píše niekde verejne tak by som jej povedal svoje
@katkami123 zašil som sa do tejto témy, aby som nemusel čítať moralizačné kecy od žien na MK... dúfal som, že tu mám safe space s Táňou, karolínkou a brokoličkou, no ty si si ma tu predsa len na 23.strane ondrovej témy musela nájsť 🙂 ale aj tak sa teším, lebo viem, že teraz pôjdeš za svojím manželom, objímeš ho, povieš mu, že ho ľúbiš, že ďakuješ, že je aký je a že ho nikdy nechceš stratiť ❤
@tanyag môj bývalý spolužiak je brutálny krásavec a tiež má nádhernú frajerku...a neviem prečo, ale tiež mám pocit, že si s ňou veľa sexu neužije.. jaj, už viem prečo si to myslím, lebo vraj stále vo veľkom balí iné ženy 🙂 Inak ženy fakt sexuálne dozrievajú po 30ke, takže s mladými by to mohlo byť také nemastné neslané
@karolinakr Nie som to ja 😀 ja nepracujem, ani svoju krásnu tvár nepredávam na reklamné účely...ja taká hanblivka 😁 kysnem doma 🤣🤣🤣 ale podoba tam je...pošlem ti fotku do súkromnej správy ale prosím nechaj si to pre seba 😁
@tanyag ok maš moje slovo 👍
@tanyag ejha chlapi, keby ste vedeli, aká je Táňa kočka, tak si tu nohy zoderiete..🤩
A u teba načo tá skromnosť?
uplne inak som si ťa podĺa tych nemastnych neslanych opisov predstavovala 😆 👍 ako nejaku obeznu baculku 😆
@karolinakr Počkaaj ja som bola obézna baculka 😁 tá fotka už je po schudnutí a na tvári to najviac vidieť...ric ešte mám veľkú 🤣 a aj 3 pneumaticky na bruchu, ktoré na fotke nevidíš 😁 ale to sa spraví 😀
@tanyag teraz v zime ta to aspon zahreje chces pralinku? 😀
@pralinka25 Haha 😀 ty s tými pralinkami 😁 ale jasné, pošli jednu mojím smerom, ďakujem 😉
@tanyag tak aby si sa ich neobjedla mozem poslat miesto pralinky aj bonbonik 😝
@marseillefan ty dnes dostavas vylucne brokolicku kdezto tanicka vyhrava luxusny bonbonik 😉
@pralinka25 keby si ich aspoň aj poslala na adresu, nielen cez internet napr.tu kyticu jahody v čokolade, tak si poviem ej ta pralinka, to je dievča do koča i do voza 🙂
@pralinka25 Ja kľudne vymením pralinku za brokolicu s @marseillefan 🤣🤣🤣 nech mu nie je smutno 😉
@karolinakr z Mnichova posielat? zblaznila si sa? dosla by ti plesniva. Z.n.: Tvoja Eva 😉
@karolinakr toto je neuveriteľné.. ja som nikomu svoju fotku neposlal, od nikoho si fotku nepýtal, ani ma žiadne fotky nezaujímajú, s nikým si nevypisujem cez poštu, som maximálne profesionálny a prídu ženy a ma tu natrú ako najväčšieho hajzla a neverníka 🙂
Inak nechápem, prečo riešite ako Táňa vyzerá, keď ona je v prvom rade úžasná osobnosť... to, čo ona vyžaruje, zatieni každú modelku... ale to na fotke neuvidíš.
@marseillefan tomu sa hovori paradox ako iste vies 😀 keby to tak nebolo vesmir by nebol v rovnovahe. keby si nemal dietu poslem ti pralinku ale takto si musis kupit v kaufaci brokolicu.
@pralinka25 no ty sa zasa ani neozývaj... lebo každému posielaš pralinky a keď ti povedia, že šak naozaj pošli, tak sa radšej odsťahuješ do Mníchova, len aby si nemusela nič posielať. 😝
@marseillefan no stahovka do Mnichova je jednoduhsia cesta ako poslat coko-kyticu to zas musis uznat.
navyse dbam na vase diety. nech ste vsetci do leta vo forme.
@pralinka25 no ako hej, sám by som asi urobil to isté...
@ondro1122 toto ti mata v hlave? vieš, to ma asi každy, sklamem ťa, ale človek, čo nesniva asi nechodi po tejto zemeguli
@ondro1122 teba drzi tema zalozena v roku 2021 kam prispeli dve baby? a vies aj o tom ze sny sa ovplyvnit nedaju? a ze ich mas aj ty len si ich mozno nepamatas?
@karolinakr Iba som na odpovedal @katkami123 na toto:
"Takže ženáč nám tu takto vypisuje… no téda. Zistila by som, že môj chlap po fórach vypisuje ako si v 45 bude hľadať tridsiatku, ktorá má na ňom najviac oceniť podľa neho subjektívne hodnotený dobrý sex, tak ho chytím pod krk a zatrasiem.
Btw. tridsiatničky už majú jasne zadefinované čo v živote chcú, čo nie, je to hlavne čas na založenie si rodiny, svadby, spoločnej nehnuteľnosti… a asi to najposlednejšie, po čom niektoré túžia sú rozvedení chlapi platiaci alimenty na deti z predchádzajúceho vztahu vo veku starého rodiča pre toho ich potencionálneho novorodenca."

@minka201 😀