icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
10. jan 2024

@minka201 😀

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
10. jan 2024

@hugger ale podla mna ty a Vinco nie.

Tycinka Mars? mam tu doma plny sakel tych mrnavych marsiek 😀 este z letiska. teraz nie len ze budem mysliet na Dannyho dnom aj nocou ale este aj pri chrumani Marsky budem mysliet na tuto temu. moj ty boze asi si tu zrusim konto.

pralinka25
10. jan 2024

@karolinakr a na to si pre boha dosla ako na fotku tani?

katkami123
10. jan 2024

@minka201
Takže ženáč nám tu takto vypisuje… no téda. Zistila by som, že môj chlap po fórach vypisuje ako si v 45 bude hľadať tridsiatku, ktorá má na ňom najviac oceniť podľa neho subjektívne hodnotený dobrý sex, tak ho chytím pod krk a zatrasiem.
Btw. tridsiatničky už majú jasne zadefinované čo v živote chcú, čo nie, je to hlavne čas na založenie si rodiny, svadby, spoločnej nehnuteľnosti… a asi to najposlednejšie, po čom niektoré túžia sú rozvedení chlapi platiaci alimenty na deti z predchádzajúceho vztahu vo veku starého rodiča pre toho ich potencionálneho novorodenca.

bbshop
10. jan 2024

@hugger podľa môjho názoru vyzeráš oveľa lepšie než on 😂 keby si neupozornil na to, tak si ani nevšimnem tvoju podobu s ním..ja som pôvodne videla Vincentove fotky kde má hrôzostrašnú zanedbanú bradu a dlhé vlasy😀

ondro1122
autor
10. jan 2024

@katkami123 Toto isté cítim ja keď vidím zadané ženy písať hercom na insta,že akí sú prekrásni (Jančo Koleník)....a pozor...niektoré majú nad 40 a sú vydaté....niektoré aj na verejne fórum píšu, že o nich snívajú alebo že si s ním predstavujú život...tiež keby som zistil, že toto moje dievča píše niekde verejne tak by som jej povedal svoje

marseillefan
10. jan 2024

@katkami123 zašil som sa do tejto témy, aby som nemusel čítať moralizačné kecy od žien na MK... dúfal som, že tu mám safe space s Táňou, karolínkou a brokoličkou, no ty si si ma tu predsa len na 23.strane ondrovej témy musela nájsť 🙂 ale aj tak sa teším, lebo viem, že teraz pôjdeš za svojím manželom, objímeš ho, povieš mu, že ho ľúbiš, že ďakuješ, že je aký je a že ho nikdy nechceš stratiť ❤

marseillefan
10. jan 2024

@tanyag môj bývalý spolužiak je brutálny krásavec a tiež má nádhernú frajerku...a neviem prečo, ale tiež mám pocit, že si s ňou veľa sexu neužije.. jaj, už viem prečo si to myslím, lebo vraj stále vo veľkom balí iné ženy 🙂 Inak ženy fakt sexuálne dozrievajú po 30ke, takže s mladými by to mohlo byť také nemastné neslané

hugger
10. jan 2024

@bbshop ďakujem za kompliment. Od krásnych žien ich nedostávam často 😉

tanyag
10. jan 2024

@karolinakr Nie som to ja 😀 ja nepracujem, ani svoju krásnu tvár nepredávam na reklamné účely...ja taká hanblivka 😁 kysnem doma 🤣🤣🤣 ale podoba tam je...pošlem ti fotku do súkromnej správy ale prosím nechaj si to pre seba 😁

karolinakr
10. jan 2024

@tanyag ok maš moje slovo 👍

karolinakr
10. jan 2024

@tanyag ejha chlapi, keby ste vedeli, aká je Táňa kočka, tak si tu nohy zoderiete..🤩
A u teba načo tá skromnosť?

uplne inak som si ťa podĺa tych nemastnych neslanych opisov predstavovala 😆 👍 ako nejaku obeznu baculku 😆

tanyag
10. jan 2024

@karolinakr Počkaaj ja som bola obézna baculka 😁 tá fotka už je po schudnutí a na tvári to najviac vidieť...ric ešte mám veľkú 🤣 a aj 3 pneumaticky na bruchu, ktoré na fotke nevidíš 😁 ale to sa spraví 😀

pralinka25
10. jan 2024

@tanyag teraz v zime ta to aspon zahreje chces pralinku? 😀

tanyag
10. jan 2024

@pralinka25 Haha 😀 ty s tými pralinkami 😁 ale jasné, pošli jednu mojím smerom, ďakujem 😉

pralinka25
10. jan 2024

@tanyag tak aby si sa ich neobjedla mozem poslat miesto pralinky aj bonbonik 😝

@marseillefan ty dnes dostavas vylucne brokolicku kdezto tanicka vyhrava luxusny bonbonik 😉

karolinakr
10. jan 2024

@pralinka25 keby si ich aspoň aj poslala na adresu, nielen cez internet napr.tu kyticu jahody v čokolade, tak si poviem ej ta pralinka, to je dievča do koča i do voza 🙂

tanyag
10. jan 2024

@pralinka25 Ja kľudne vymením pralinku za brokolicu s @marseillefan 🤣🤣🤣 nech mu nie je smutno 😉

pralinka25
10. jan 2024

@karolinakr z Mnichova posielat? zblaznila si sa? dosla by ti plesniva. Z.n.: Tvoja Eva 😉

marseillefan
10. jan 2024

@karolinakr toto je neuveriteľné.. ja som nikomu svoju fotku neposlal, od nikoho si fotku nepýtal, ani ma žiadne fotky nezaujímajú, s nikým si nevypisujem cez poštu, som maximálne profesionálny a prídu ženy a ma tu natrú ako najväčšieho hajzla a neverníka 🙂
Inak nechápem, prečo riešite ako Táňa vyzerá, keď ona je v prvom rade úžasná osobnosť... to, čo ona vyžaruje, zatieni každú modelku... ale to na fotke neuvidíš.

pralinka25
10. jan 2024

@marseillefan tomu sa hovori paradox ako iste vies 😀 keby to tak nebolo vesmir by nebol v rovnovahe. keby si nemal dietu poslem ti pralinku ale takto si musis kupit v kaufaci brokolicu.

marseillefan
10. jan 2024

@pralinka25 no ty sa zasa ani neozývaj... lebo každému posielaš pralinky a keď ti povedia, že šak naozaj pošli, tak sa radšej odsťahuješ do Mníchova, len aby si nemusela nič posielať. 😝

pralinka25
10. jan 2024

@marseillefan no stahovka do Mnichova je jednoduhsia cesta ako poslat coko-kyticu to zas musis uznat.
navyse dbam na vase diety. nech ste vsetci do leta vo forme.

marseillefan
10. jan 2024

@pralinka25 no ako hej, sám by som asi urobil to isté...

karolinakr
10. jan 2024

@ondro1122 toto ti mata v hlave? vieš, to ma asi každy, sklamem ťa, ale človek, čo nesniva asi nechodi po tejto zemeguli

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
10. jan 2024

@ondro1122 teba drzi tema zalozena v roku 2021 kam prispeli dve baby? a vies aj o tom ze sny sa ovplyvnit nedaju? a ze ich mas aj ty len si ich mozno nepamatas?

ondro1122
autor
10. jan 2024

@karolinakr Iba som na odpovedal @katkami123 na toto:
"Takže ženáč nám tu takto vypisuje… no téda. Zistila by som, že môj chlap po fórach vypisuje ako si v 45 bude hľadať tridsiatku, ktorá má na ňom najviac oceniť podľa neho subjektívne hodnotený dobrý sex, tak ho chytím pod krk a zatrasiem.
Btw. tridsiatničky už majú jasne zadefinované čo v živote chcú, čo nie, je to hlavne čas na založenie si rodiny, svadby, spoločnej nehnuteľnosti… a asi to najposlednejšie, po čom niektoré túžia sú rozvedení chlapi platiaci alimenty na deti z predchádzajúceho vztahu vo veku starého rodiča pre toho ich potencionálneho novorodenca."