Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@lapersefona Ahoj ;)...keď budem vo vzťahu a niečo také urobím nech dostanem facku od života
@katkami123 Predstav si, že tvoj muž niekde napíše na verejnom fóre, že má v snoch Shakiru a že jej ochranca a že sa mu o nej sníva (a keby aj bola lesba čo nie je) a že máš od nej vzhľadovo ďaleko ?....Vidíš to je to isté ;)
@ondro1122
Pozri… to isté robia aj chlapi, mozes to vidieť aj tu v diskusii. Všetko je to o povahe. Ty sám beháš za štetkami, tak nemoralizuj.
@ondro1122
Zasmiala som sa nad tým. 😀 Nech sa mu sníva, sny človek nedokáže ovplyvniť, toto by som vôbec neriešila. Zas netreba byt chorobne žiarlivý. 😉
@tanyag
@karolinakr
@pralinka25
@marseillefan
@hugger
Vy si takto pekne nahrávate aj v iných diskusiách? Poznáte sa lepšie ako s ostatnými na mk?
Lebo mám pocit, že som omylom vstúpila do diskusie nejakým starým kamošom 😀
@minka201 nie vobec nie. teda aspon ja tu osobne nepoznam nikoho. obcas sa stretneme nahodne v roznych temach, obcas spolu dokonca ani nesuhlasime. kludne sa pridaj dostanes uvitaciu pralinku 😀
@katkami123 no ziarlit na sny neexisstujucej partnerky je celkom vysoky level. to sa neda hocikto 😉
@pralinka25 Ďakujem teda 😀 Poprosím si s bielou čokoládou 😀
@katkami123 Ale neurobil som to ako zadaný a nechcel som čakať do nejviem kedy....viacero žien keď do seba dá alkohol tak sa tiež radi vešajú po druhých...ale keby napísal, že si vzhľadovo ďaleko tak neviem neviem...
@pralinka25
Ako bol ten nick vtedy, Feda… ďalej nejaké čísla, už si presne nespomínam. Že je to on.
@ondro1122
Keď chce niekto podviesť, podvedie, keď nechce, nepodvedie. Keby môj muž napísal takú diskusiu, tak si asi jedine poklepkám po čele či mu haraší a stráca rozum na staré kolená. Tak ako Koleník necaka na zeny tu z diskusie, tak Shakira zas necaka na môjho muža. 😀
@minka201 ani ty sa nedavaš zahanbiť..mala si tu par hlašok, že som išla do kolien
@katkami123 tiez si nepamatam. ja nicky ani neviem naspamat len prve tri pismena vacsinou ani to nie 😀 ale take nieco to bolo a urcite myslime na to iste a ja myslm ze by to bola prilis velka nahoda aby boli dvaja.
@minka201 paci sa. specialne pre teba 😉
@minka201 Osobne nepoznám nikoho, ale občas vieme zahrať na tú istú strunu 😉 v niektorých veciach sa zhodneme, v niektorých nie, ale myslím, že sa viac zasmejeme ako poškriepime 😁 teda pokiaľ ma @karolinakr nestopne, za čo som jej veľmi vďačná 😁😊
@pralinka25 Tieto boli úžasné 😀
@katkami123 co ty vies s tou shakirou
ale inak
@ondro1122 chapes shakira aka kost. krasna sexi sikovna bohata a aj tak ju ten jej kreten podviedol. tak vidis nie je to o tom byt dokonaly vo vsetkom. stava sa aj celebritam krasnym aj bohatym aj uspesnym aj slavnym,
@tanyag ponukni sa 😉
@pralinka25 ty nikoho nepoznaš, ale teba pozna každý..Mazikova je dost popularna, aj ked podla štylu vyjadrovania nemáš 65 🤣
@katkami123 Nooo ale na čom sa zakladá vzťah ? No predsa na úcte, rešpekte, milovaní sa a vyznávanim lásky...a takýto koment tomu nenasvedčuje...ťažko sa s vami na niečom zhodnem....to je také vieš akoby si povedala, že máš rada Fica a jeho názory a budeš voliť progresívne Slovensko... presne tak to je s tými snami...hovoríš mužovi, že ho miluješ ale túžiš po niekom inom... ale sú isto ženy, ktoré si svojich mužov vážia
@katkami123 a čo ty vieš, či Shakira nečaka na tvojho manžela..Je po rozvode, všetky dvere necháva otvorenè 😅
@karolinakr ale cukrovinky cierny princ si pamatam takze ma to prezradilo 😂
@pralinka25 Ďakujem za pralinku 😋. Čierny princ bol úžasný... @ondro1122 nepohoršuj sa, že aj mne tečú slinky na princa 😉... A dokonca čierneho..
@marseillefan tie historky stacia tie pikantne si chcel povedat ze? (dufam 😀) co mi pripomina ze ondro nam dlzi nejaku so stetkou
@ondro1122
To so Shakirou a Koleníkom sú len také reči. Co si ozaj myslíš, že keby ich tie vydaté ženy a ženatí muži stretnú, tak po nich ozaj skončia?... Aj ja pokojne poviem, že ani zďaleka nemám na tváričku a postavu Ariany Grande. A to neznamená, že pôjdem na plastiku, aby som sa na ňu podobala alebo že by som vymenila moje deti za jej štíhly pás 🙂

@katkami123 To viem, že je gay to nič nemení na tom, že žena takto verejne píše o niekom inom a muža tak trocha ponižuje...nemyslíš ?