icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

minka201
10. jan 2024

@marseillefan No ja to budem mať asi krátke 😀 Ja som mala len jedného frajera a ten je teraz môj manžel a otec mojich detí.

katkami123
10. jan 2024

@karolinakr
Mýslíš, že úplne všetky dvere má otvorene ? 😀😀 To ani obyčajné zeny z ľudu nemajú po rozvode a niektoré dvere majú privreté.

pralinka25
10. jan 2024

@katkami123 vies co? radsej zamkni nikdy nevies 😀 alebo ked sa objavi hodte jej deti na krk a vy zdrhnite sa bavit von ma zur 😝

marseillefan
10. jan 2024

@pralinka25 jasné, že pikantné
@ondro1122 pralinka ťa prosí, aby si nám už konečne povedal ako to bolo s tou štetkou, čo ťa pripravila o panictvo... chceme vedieť každý detail

pralinka25
10. jan 2024

@marseillefan kamaratka sa pyta to nie ja 😅

tanyag
10. jan 2024

@pralinka25 Tak toto nemalo chybu 🤣 skoro som dcéru zobudila smiechom 🤣🤣🤣

sticker
marseillefan
10. jan 2024

@minka201 koľko rokov ste už spolu?

karolinakr
10. jan 2024

@katkami123 no však ty ked muža nepustiš do Kolumbie, tak má utrum

minka201
10. jan 2024

@marseillefan 8 🙂

katkami123
10. jan 2024

@ondro1122
To, že sa ti o niekom inom sníva, nie je nevera. Nesignalizuje to nič, iba si naše podvedomie potrebuje vypnúť. Mne sa tiež snívalo neraz o ľuďoch, ktorích som naposledy videla (napr. Herci a herečky vo filme pred spaním) a nič to nesignalizuje. Ak si myslíš, že ešte aj to, že sa niekomu niečo sníva je nevera, tak máš naozaj vážny problém. Ty dokážeš svoje sny ovplyvniť? Že si povies, čo chceš, aby sa ti snívalo?

marseillefan
10. jan 2024

@minka201 ooo, tak to je zlaté... neviem ale, či si na správnom mieste, my sme tu všetci nechutní zvrhlíci 🙂

minka201
10. jan 2024

@marseillefan Ja pôsobím ako slušné dievča? :D

ondro1122
autor
10. jan 2024

@marseillefan Nič nebolo nevzala ma lebo som škaredý 🤣

katkami123
10. jan 2024

@karolinakr
googlila som, čo znamená utrum, Kks. Zistila som, že má latinsky pôvod a používali to pred storočiami učitelia latinčiny, v češtine - šmytec.
Inak, ja fakt nemám muža priviazaného doma o radiátor, žeby som ho držala. 😀 Pruser by nastal jedine vtedy, ak by vypisoval kktiny kade-tade po nete o sexe s cudzimi ženami.

ondro1122
autor
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
10. jan 2024

teba ani štetka nechce?

ondro1122
autor
10. jan 2024

@karolinakr No vidíš ani za peniaze...katastrofa

pralinka25
10. jan 2024

@ondro1122 nekecaj

mimka1402
10. jan 2024

@pralinka25
@karolinakr
@marseillefan
@tanyag
Mala som tu zapnuté upozornenia kvôli ondrovi, ale vy ste mi spravili lepší večer, namiesto depky sa tu rehocem aku debatku ste si tu dali. Poctivo všetko prečítané.😆🙏🏻

A k marseil, náhodou už roky sledujem v diskusii a baví ma ako vo väčšine v dobrom spomína manželstvo a svoju manželku, láskavým vtipným štýlom.😀 Ale možno je naozaj zaletnik, ktorý skúša týmto spôsobom, žeby? 🫢 (žart)

mimka1402
10. jan 2024

@ondro1122 Ak ta nechce ani ľahká deva, asi jej núkaš málo. 😆

marseillefan
11. jan 2024

@mimka1402 A to sa musí vylučovať, že som prasa a zároveň neskonale ľúbim svoju manželku a považujem ju za najúžasnejšiu ženu na svete? Moje záletnícke schopnosti sú týmto výrazne znevýhodnené, lebo ja by som napríklad v živote žiadnej žene nezaklamal, že som slobodný (ako to urobil Tánin exmanžel)... ani by som nerobil to, čo ženáči na zoznamkách, keď sa tam každej ponosujú akú majú doma Xantypu, ako spolu už nespávajú, atď, atď... Práve naopak, ja by som každej žene vždy povedal (aj keby som sa ju snažil dostať do postele), že svoju manželku milujem, je skvelá, je krásna, sex je super a často.. a nikdy ju neopustím. No ktorá žena by z toho zvlhla? Asi žiadna...
Moja manželka vie veľmi dobre aký som.. ak sa jej opýtam "A tú a tú by som dal?", jej odpoveď je vždy "Ty by si dal každú.." (čo nie je vôbec pravda, som veľmi náročný, veď som si v manželstve zvykol šukať len krásnu ženu) Len pre ilustráciu, nedávno som od nej napríklad dostal povolenku ísť do Thajska (nie kvôli pamiatkam). Preto ma neskutočne vytáča, ak mi tu idú niektoré dámy hovoriť o tom ako sa mám správať vo svojom manželstve resp. ako ľutujú moju ženu.
A na MK nie som preto, aby som tu opaľoval ženy... s nikým si ani súkromne nevypisujem, ak chcem dať kompliment, napíšem ho verejne. Som aký som a nehanbím sa za to.. na rozdiel od takého Ondra, ktorý už stihol chodiť za prostitútkami, potom to už náhle bola len jedna, ktorá ho pripravila o panictvo a nakoniec ho vraj aj tá odmietla...a potom sa čuduje, žeho žiadna nechce, keď ani nemá gule, aby hovoril pravdu.

katkami123
11. jan 2024

@marseillefan
Nemusíš sa hneď tak urážať, ty sám tu píšeš cenníky štetiek pri ceste (áno, samé krasne ženy 🫣) a potom sa ponosuješ, že si lepší ako single Ondro, lebo ty spomenieš aj manželku. Tak, pri tých paniach pri ceste je isto každá z MK lepšia. A jasné, každá manželka vlhne pri predstave ako jej chlap ide trtkať Shemail-ov do Thajska. A už ťa nechávam na pokoji, ale toto mi faáákt nedalo. 😁

marseillefan
11. jan 2024

@katkami123 po prvé píšeš bludy, ktoré som ja nenapísal, ale nemám čas ani chuť to riešiť. Mrzí ma, že ťa moja existencia irituje, ale neboj sa, muži umierajú skôr, takže si o pár rokov určite ešte užiješ sveta bezo mňa. Tiež ďakujem, že si sem skopírovala môj príspevok, inak by som si ani nepamätal, čo som pred 3-ma dňami napísal. A dúfam, že dodržíš slovo a fakt ma už necháš na pokoji.

ondro1122
autor
11. jan 2024

@katkami123 A ja poznám veľa žien, ktoré v 15 alebo 16-ich sexovali po diskotékach s kadekým opité a dneska už šťastné vydaté...ženy sa s takými skúsenosťami nepriznajú a vedia prečo...lebo by boli považované v spoločnosti za zlé 😉

ondro1122
autor
11. jan 2024

Ináč minule som čítal prečo niektorí navštevujú ženy za peniaze a je to: výzor, promiskuidnosť alebo takmer žiadny sexuálny život so svojou polovičkou

ondro1122
autor
11. jan 2024

@katkami123 Často vidím ženy na instagrame vydaté, fotky s rodinkou a popri tom polonahé fotky a lajkujú tela kulturistov alebo im píšu akí sú krásni 🤣 toto sa má ? Katka jedna aj druhá strana je zlá....a možno sa to nezdá ale ja by som pre ženy urobil veľa...aj to čo bolo za peniaze na nepotešilo ale to by robili aj ženy keby na Sk bola mužská prostitúcia ver tomu 😉

pralinka25
11. jan 2024

@ondro1122 ja len ze muzska prostitucia na slovensku je. len o nej asi nevies. a zeny ju vyuzivaju ale trochu inym sposobom ako muzi zensku.

ondro1122
autor
11. jan 2024

@katkami123 Potom poznám prípad jedného dievčaťa, ktoré hovorila o tom ako všetko má platiť chlap a verejné pridávala videá ako si pero pcha medzi nohy 😉 a to vtedy mala 16 rokov ✌️

tanyag
11. jan 2024

@ondro1122 Ondrík, pri všetkej úcte, vypni internet a začni žiť. Pozeráš, čítaš veľmi "zaujímavé" veci, ktoré tvojej psychike vôbec ale vôbec nepomáhajú.

ondro1122
autor
11. jan 2024

@tanyag ja len na margo moju kritiku a všetko nemám z internetu