Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag 🤣🤣
@tanyag čiže čo si tym chcela povedat, ze ked bude aj super vyzerat a džentlmen, i tak ho nikto nebude chciet? 😂
@karolinakr No áno, lebo to v hlave nemá v poriadku 😉 Teda ak sa bavíme o Ondríkovi 😋
@ondro1122 máš extrémne malé sebavedomie. Ženy naozaj nejdú až tak po výzore ako si ty myslíš. Ja som nikdy nemala vyrysovaného krasavca, dôležité sú úplne iné veci, a to chémia medzi dvoma ľuďmi a spoločný humor. A to že by mala v hlave niekoho iného? Pozri, vždy bude niekto krajší a príťažlivejši. Nikto si nemôže myslieť že sa jeho partner nikdy nepozrie na iného človeka. Ja sa pozriem aj na muža aj na ženu, ale za minútu si už ani nespomeniem. Pokiaľ nebudeš dôverovať svojmu partnerovi, nikdy nebudeš mať plnohodnotný vzťah. Ale v tvojom prípade to vidím naozaj na psychologicku pomoc a myslím to v dobrom.
@ondro1122 A co si od predoslych diskusii spravil, ked myslis iba na svoj vzhlad? Kontaktoval si lepsieho fitnes trenera, aby si urobil vacsi progres? Nasiel si si vizazistu, ktory sa zameriava na celebrity a ozaj vie, co s clovekom, aby vyzerali dobre? Lebo to varenie a pomahanie otcovi, co si tam vymenoval, ta ozaj nezachrani, a nedvihne ti sebavedomie.
Aj ten plasticky chirurg je dobra volba, ale najprv toho profi vizazistu. aby si si bol isty, ze ci chirurga treba/netreba.
@tanyag ty by si Ondra nechcela? Vlastne ty si jedina, kto ho dokaže vyliečit
@karolinakr Trebišov je moje mesto snov 🤣 (len srandy bez urážky)
@ondro1122 to maš bližšie z Košic ako Bratislavy..toto je nejaky osud, čo vas spojil
Nie je vizážista pre chlapa trocha moc ?
@ondro1122 čo si? herci maju aj vizažistu, holiča, pedikuru, manikúry aj stylistu na oblečenie..
Ondro, ale nerob zo seba blbečka, nie si na tomto svete 1.deň..Keby si tak velmi chcel byt pekny, už davno toto všetko absolvuješ, čitaš muzske magaziny, sleduješ trendy. Poznam par mužov, čo si na sebe dali zaležat, a bolo to na nich vidiet, proste sa chceli dobre obliekat a aj dobre vyzerali
Ty nepotrebuješ, aby ta cudzi učili
Na 1.strane plačeš, že vyzor, na 2.strane nič preto nerobiš a fnukaš
Nema kazdy vkus, to treba mat v sebe, mam par znamych, čo vyzeraju este horšie ako v skutočnosti sú, lebo sa zhovadia, ale aj vkus sa da naučit..Však knih maš milion o životnom štyle, prečo si nejaku nekupiš
Radšej tu budeš spamovat, ako chceš ostať panic
Priležitosť čaka na ceste, len ju zodvihnúť 👍
@karolinakr Knihy síce nečítam ale skoro stále nosím značkové oblečenie a som často navoňavkovaný...takže hej starám sa o seba...a jem zdravo ani nevieš aké prkotiny, ktoré mi nechutia a cvičím...nebudem teraz pumpy brať a neviem aké suplementy aby som rýchlejšie nabral...zdravie je zdravie
@karolinakr A panic nie som 😀
@karolinakr Daj pokoj 🤣🤣🤣 ja jedno dieťa mám...ďalšie, psychicky labilné, nepotrebujem...😁
Prestanem to riešiť a hotovo....aj tak väčšine neverím tak by som si len kazil život, že by som ženu podozrieval...Ukončím to...Sebarozvoj, nevšímať si ženy, sem tam si zaplatiť jednorazovku, netrápiť sa, športovať a žiť si podľa seba ✌️
Neberte to v zlom, že si na ženy dávam pozor...netreba každému bezhlavo veriť...v Tv vám tiež povedia, že dajte sa zaočkovať, voľte Progresívne Slovensko a bude na Sk dobre a že Amerika je bohovská kde je každý človek boháč. Budem naďalej odmeraný.
A toto je to, čo si si zobral zo 100 odpovedi? Ako sorry Ondro ale najvačši problem vo vzťahu k ženam si ty sam, sam sebe prekažkou a sam sebe robiš cestu zarúbanú..Tak ti treba..Ked sa tak citiš lepšie - čo si želaš, nech sa ti splní 🤞
Z čisto medicinskeho hĺadiska, ako môže vzniknut u niekoho takato neliečena paranoja? Však to neni normalne
@karolinakr Vidíš a čo som komu ja urobila, že si mi toto chcela na krk zavesiť? 🤣🤣🤣 ako som ti ublížila??? 🤣🤣🤣🤣
@karolinakr dalo by sa predpokladať že to je z detstva, skoro každý žiarlivý muž čo poznám zažil neveru u svojich rodičov alebo ho jeden z rodičov opustil, ale toto je podľa mňa už nejaká forma schizofrénie
vyzera to, ze ty ani nevies co je laska, chlapce...to co opisujes, je posadnutost...ak si myslis, ze staci ked bude vyvonany a namakany-tak tym padom duplom si nenajdes "lasku"...na zaciatok staci,aby si sa vedel normalne rozpravat-lebo keby toto mala nejaka normalna zena pocuvat, tak by ti nestacilo ani tucne bankove konto...26 rokov a taketo vylevy?!?...vsak to je na slucku...kazdy,a to myslim vazne, obcas mysli, ci sa pozrie na druheho...asi si v zivote nedostaval lasku,bol odstrkovany-alebo si sebestredny narcis...by starym mladencom nie je zle-mozes trtkat stale nejaku inu a pokojne pri tom mysliet na susedu😉, ty neviniatko...fakt by som chcela vediet ako zarucis, ze TY sa pri svoje potencionalnej zene nepozries alebo nepomyslis na inu...co sa budes potom-samobicovat za trest?...
@tanyag to bollrn taky úlet

@karolinakr Viem viem 😁 pobavil 😉

@karolinakr Nestrácaj čas, Onrdríkovi už bolo xyz krát napísané to, čo mu píšeš a čo z toho? Nič...zbytočne plytváš písmenami...kukni ďalšiu diskusiu od iného, ktorému tiež asi nikto rady nedá...