icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr 🤫🤫🤫

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr ešte nie, intenzívne na tom pracujem, nevidíš? 😁😁😁

pralinka25
17. jan 2024

@karolinakr ja som ako kolombova zena vsetci vedia ze existuje ale este ju nikdy nikto nevidel 😀

tanyag
17. jan 2024

@karolinakr už som mu aj byt v KE sľúbila a aj tak nič, stará koza som už pre neho 🤣

grof_monte_christo
17. jan 2024

@pralinka25 Ja viem, ako vyzeráš, v jednej téme si mala krátko fotku, si krásna žena 🙂

triomama
17. jan 2024

@ondro1122 Odpadávam z chlapov na MK ktorý sem prídu plakať 🤣 ani sa nečudujem,že si sám..teda si myslím,prispevok som radšej nečítala 🙈 Sorry....

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Táňa pošleš foto ? 🤣 A @hugger Ona chce mladých zajačikov 😎✌️

karolinakr
17. jan 2024
karolinakr
17. jan 2024

@grof_monte_christo prirovnaj k herečke alebo modelke typovo

pralinka25
17. jan 2024

@grof_monte_christo ooo ty si to videla 🙈 😀 to fakt bola taka rychlovka v pominuti zmyslov ale dakujem. za mna by bolo co vylepsovat ale potesilo ❤

pralinka25
17. jan 2024

@karolinakr vsak eva ne?

karolinakr
17. jan 2024

@pralinka25 dost bolo bullshitov, teraz pravdu 🤞

ondro1122
autor
17. jan 2024

Ale musím povedať, že ste zlatí akú trpezlivosť máte so mnou no :D

pralinka25
17. jan 2024

@ondro1122 povinne rozdat cokoladove medaile

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 Mýliš sa, ja som na starých chrenov 🤣🤣🤣 ale Hugger ma odmietol, lebo pre neho som mladá...tak som to skúsila s tebou, ty si ma odmietol, lebo som stará 🤣🤣🤣

pralinka25
17. jan 2024

@karolinakr jaku? ja neviem podla mna sa na nikoho nepodobam. dokonca ani moje deti sa na mna nepodobaju 😝

pralinka25
17. jan 2024

@tanyag to je tak smutne

sticker
karolinakr
17. jan 2024

@tanyag 🤣🤣

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag Dobre, zmenil som názor zoberiem aj zrelšiu ženu 😀

tanyag
17. jan 2024

@pralinka25 veľmi smutné 😔

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 No už neskoro, už sa ti Hugger znova zamiešal do kapusty 😁

karolinakr
17. jan 2024

@tanyag 🏋🤺

pralinka25
17. jan 2024

@ondro1122 kto zavaha ... 😉

ondro1122
autor
17. jan 2024

@karolinakr Už inak vyzerám jak na tej fotke čo som posielal....som pribral do váhy tak aj brucho narástlo...síce oblečenie je na mňa také isté ale už ja mám trocha faldu 😂

karolinakr
17. jan 2024

@ondro1122 ale to si rád, to si chcel, že?

ondro1122
autor
17. jan 2024

@karolinakr Aaaaach tak váhovo som chcel ísť hore ale brucho tak nemuselo :(

ondro1122
autor
17. jan 2024

@tanyag To ešte neznamená, že vyhral 😂

tanyag
17. jan 2024

@ondro1122 to je tiež pravda 😁 @hugger BUDE BITKAAAAA 🤣🤣🤣🤣

Dobre, idem ja...ráno o 7:30 ma mladý bude čakať vo fitku a nechcem ho nahnevať, lebo sa opäť budem plaziť po zemi, tak mi dá zabrať 😉

Dobrú noc

ondro1122
autor
17. jan 2024

@karolinakr To bolo tak, že v novembri som musel byť 2 týždne bez cvičenia lebo som dostal injekciu do ramena (kortikoid) po ktorom ani neprišlo zlepšenie...mám tam zápal, ktorý ma trápi dlho (preto tie rehabky v Košiciach)..a počas tých 2 týždnov kde som odcvičil iba nohy mi narástlo brucho nejako

pralinka25
17. jan 2024

@tanyag mysli pri tom ako si das za odmenu na narodky pralinku. 😉