icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag áno, zlomila si mi pred 20 rokmi srdce 😂 😂 😂

marseillefan
17. jan 2024

@tanyag ty ma ani nikdy neuvidíš.. nepotrebujem, aby si uvidela najväčšieho krásavca v tvojom živote, nabehla mi pred dom s magnetofónom a na plné gule pustila "I will always love you". Poutekali by mi z toho hluku všetky mačky 😂

marseillefan
17. jan 2024

@pralinka25 pralinky, čokoládové madaily... ty mi neprestaneš ničiť život???? 😂

pralinka25
17. jan 2024

@marseillefan 😂😝 nie nikdy!

marseillefan
17. jan 2024

@pralinka25 dostanem z teba cukrovku!!! 😂

pralinka25
17. jan 2024

@marseillefan ano ano som sladke zlaticko 😈

karolinakr
17. jan 2024

@pralinka25 dostanem z teba hnačku

pralinka25
17. jan 2024
hugger
18. jan 2024

@tanyag z tvojich úst znie “starý chren” ako kompliment 😂

hugger
18. jan 2024

@marseillefan tak daj aspon foto maciek.

Pozor. Mačiek. Nie kocura. 😁

hugger
18. jan 2024

@ondro1122 trochu mimo temu: kam chodis na rehabku a ako si spokojny? Su tam pekne sestričky?

marseillefan
18. jan 2024

@hugger Čo viem, tak Táňa má rada zeleninu

Máme 3 mačky a 2 kocúrov, ale fotky sem dávať nebudem.. nie, že by mi išlo o ich súkromie, ale proste sa mi nechce. Aby si rozumel, ja som ppč čo sa týka práce s počítačom. To strčím do vrecka hocikoho... ale keď chytím do ruky mobil, tak som ako 70-ročná babka. Ja som dokonca do tohto leta používal tlačítkový telefón. Si len predstav ako prídem na obchodné rokovanie a položím na stôl svoju Nokiu 3310, všetci len kukali... Takže nežiadaj ma, aby som išiel na MK z telefónu.. alebo aby som sa fotky z telefónu snažil skopírovať nejako do počítača... ale sú to väčšinou úplne generické dedinské mačky, akých behá po svete milión 🙂

hugger
18. jan 2024

@marseillefan aj keď vnímam že si mladší ten postoj práca z počítača vs. z mobilu máme podobný. Ja keď nemám pred sebou 102 kláves tak som useless.

A čo sa týka práce s počítačom by som ťa strčil do vrecka, som z generácie čo napaľovala hexadecimálny kód do procesorov a vymazávala pod UV lampou. 😊

marseillefan
18. jan 2024

@hugger Hugo, chápem, že chceš flexovať pred ženami, ale podľa mňa nič také ako napaľovanie kódu do procesora neexistuje 😂 veď procesor nemá pamät, kde by si to mohol vypáliť... či ja som mimo? 😂

hugger
18. jan 2024

@marseillefan

Jasné že existovali ale tým že si mladší ťa to nezastihlo
https://www.circuits-diy.com/87c51-cpu-with-epr...

Zanechajme túto tému, nemyslím si že počítačové zručnosti je to čo dámy očarí. 😁

K tomu flexovaniu: si lepší psychológ než sa zdáš, čo v tvojom živote ťa formovalo k týmto zručnostiam?

ondro1122
autor
18. jan 2024

@hugger Winmed sa to volá...ulica Žriedlová 16 je to pri takom malom obchodnom centre...a sestrička je 40 + asi 😁

pralinka25
18. jan 2024

@hugger ty sestricky nepotrebujes 😃😉

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan Jaký drzý, že nikdy tvoje foto neuvidím 🤣🤣🤣 Ani nechcem...nepotrebujem tretieho chlapa, o ktorom sa mi snívať bude...Stačí mi Ondrík a Hugger 😁

pralinka25
18. jan 2024

@tanyag nahodoou by ho tu zena spoznala 😁

tanyag
18. jan 2024

@pralinka25 Ja si myslím, že jeho žena ho už spoznala, on toľko toho už popísal, že nie je možné, že sa tu jeho manželka nenašla 😁 ale nemusí sa za nič hanbiť....ani on a ani jeho manželka.

pralinka25
18. jan 2024

@tanyag vsak ano dava si pozir co pise.

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
tanyag
18. jan 2024

@marseillefan a aj tak si to tu vytrúbil 🤣🤣🤣 dúfam, že Katka to nebude čítať...lebo...lebo vieš 😁

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
tanyag
18. jan 2024

@marseillefan môžem otázku? Nemusíš odpovedať...má aj manželka povolenú "dámsku jazdu"? áno presne takú, akú mám na mysli...

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
marseillefan
18. jan 2024

@hugger oki, nechajme túto tému, ale wow, si frajer ak si tieto veci ešte riešil v dobách dávno minulých...
psychológia? neviem, či by som to tak nazval, ale v mladosti som mal neskutočné psychické problémy, mal som tik v oku a triasol som sa, keď som sa rozprával s pekným dievčaťom a a pri verejných vystúpeniach, tak som musel hľadať cesty ako to prekonať a jedna z vecí, ktoré mi pomohli bola, že som si našiel kamarátky, o ktoré som sa zaujímal, počúval, atď.. ale nie je to z vypočítavosti, mňa to aj vyslovene baví počúvať ľudské príbehy... no a neskončí to len pri počúvaní, ale o tom aj rozmýšľam a snažím sa zobrať si z toho niečo aj pre seba.

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan ty si ale sebec 🤣🤣🤣 ale tak pokiaľ to obom vyhovuje...ja som žehlila bývalemu košele, keď išiel s chalanmi večer von...ale tak ja som tiež chodila na víkend preč s kámoškou...ale nehľadaj za tým nič "operné" 😁

marseillefan
Autor odpoveď zmazal