icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
18. jan 2024

@tanyag a co presne mas na mysli? Nech som v obraze. Marso mi asi neodpovie 🙃

tanyag
18. jan 2024

@pralinka25 Nooo to, na čo on chodí do Viedne na pánsku jazdu 😁 domyslí si...

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
tanyag
18. jan 2024

@marseillefan Hmm no čo k tomu dodať...😉 každý to ma doma nejako, niekto lepšie, niekto horšie...

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan nezavádzaj našu pralinku 😁

sticker
pralinka25
18. jan 2024

@tanyag uprimne ja fakt neviem co robi zenaty chlap na panskej jazde teraz bez predsudkov ale ja to fakt netusim. Poucte ma
@marseillefan

karolinakr
18. jan 2024

@marseillefan
.
Takže Kinder karneval, yea?

sticker
tanyag
18. jan 2024

@pralinka25 noo pralinky tak určite nepapá 😁😁😁 podľa toho, čo napísal...si tam ide užiť...možno s jednou, možnou s dvoma, troma inými ženami 😁
Ale ako rafinovane to robí, ide do zahraničia 😁😁😁 a tu náš Ondrík len po KE a PO zháňa "spoločníčky"

pralinka25
18. jan 2024

@tanyag aha. Hm. No dobre teda. Taksom rada ze moj takto do "pratru" nechodi 😁

ondro1122
autor
18. jan 2024

@tanyag Ale pozor ja som slobodný 😁 keď mi dáš šancu tak už prestanem....prídem za tebou do Trebišova 😎

ondro1122
autor
18. jan 2024

@maminazosatnika Ahoj, a máš nejakú skúsenosť, že ťa niekto podviedol ?

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 🤣🤣🤣 haha nežartuj Ondrík, alebo vieš čo? Kľudne si urob výlet do Trebišova a skús ma nájsť 😁😁😁 ak ma nájdeš, som na veky vekov amen tvoja 😁😁😁😁

ondro1122
autor
18. jan 2024

@tanyag Nezabúdaj, že Trebišov je malý 🤣 len mi napíš či bývaš v byte alebo v dome 🤣 ja sa miestnych spýtam, že či tu býva 37 ročná Táňa, ktorá je rozvedená a má dieťa...nezabúdaj, že som len pár km od teba 😎✌️

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 Nepridávaj mi prosím ťa vek 🤣🤣🤣 A ver, alebo nie, mňa v TV nikto nepozná 🤣🤣🤣 skôr by ti ľudia v KE poradili 🤣🤣🤣 ja som v TV len prechodne na krátky čas

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 a nie som ani rozvedená 🤣🤣🤣🤣 ach jaj, kto ti dával info o mne? 🤣

marseillefan
18. jan 2024

Ondro, radšej Táni napíš, kde robíš a ona ťa určite príde pozrieť 🙂 Ona si to neprizná, ale sympatie tu očividne rastú.

marseillefan
18. jan 2024

@tanyag ak si v Trebišove na krátky čas, tak potom určite nebudeš v dome,, ale skôr v byte... a Ondrovi odporúčam pochodiť všetky trebišovské škôlky a hľadať slobodnú mamičku Tatianu nejakého pekného dievčatka 🙂 Alebo každé ráno obiehať Trebišovské posilky a oslovovať ženy, čo tam cvičia s osobným trénerom. Bože, ale som v týchto veciach dobrý... a ani nechcem byť.

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
tanyag
18. jan 2024

@marseillefan Veď mu neraď 🤣🤣🤣

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan Len pozor!!! S trénerom už končím o niekoľko dní 😁 A fitko je mimo TV 😉 ale môže skúsiť

marseillefan
18. jan 2024

@tanyag keď ja vám dvom proste prajem...ja by som inak ani nešiel osobne, len by som obvolal všetky fitká na východe že: "počúvajte, nechodí ku vám taká, čo vám po 10 sekundách planku zdemolovala podlahu?" Hneď by vedeli o koho ide 🙂

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

marseillefan
18. jan 2024

@tanyag Katka ti dobre radila... pomaž príspevky, lebo si budúci týždeň budeš s ondrom obrúčky vyberať

hugger
18. jan 2024

@marseillefan čo ťa nezabije to ťa posilní

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan 😁 Noo veď si vravel, že som taká inteligentná, že viem, čo môžem napísať a čo nie 😁 tak tej svojej intuícii ver 😉 Kľudne ma aj Ondrík, aj ktokoľvek môže hľadať v TV 😉 naisto viem, že ma tam nikto nenájde 🤣🤣🤣🤣

marseillefan
18. jan 2024

@tanyag alebo....................... chceš, aby ťa našiel! Teraz to už konečne dáva celé zmysel 🙂

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan 😁 Len mu poraď, nech sa ohlási, nech pošlem toho môjho do Viedne 🤣🤣🤣

marseillefan
18. jan 2024

@tanyag no pozor, pozor, toho môjho? To už sme tak ďaleko?
A nezabúdaj, že do Viedne sa posiela až vtedy, keď ochutná tvoju pralinku... aby vedel, kde mu to chutí najlepšie a kam sa má potom vrátiť 🙂

hugger
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
18. jan 2024

@tanyag traz mi tak napadlo ktovie co poraba pani marsova kym je marso v opere.