Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 toto nerieš, v otvorenych manželstvach to funguje inak, dokonca sa ludia hodia aj na amaterov, dvojice, pary a tak
@karolinakr Kaja, ty o tom nejako veľa vieš...
Ja odpadnem! 😳 Pred 3 týždňami som si vypla upozornenia na túto diskusiu a teraz som na ňu náhodou natrafila a tu 41 strán! A podľa všetkého zaujímavé čítanie! No, budem večer dobiehať zameškané.
@marseillefan ja že povieš velke ho...tak chodim po svete s otvorenymi očami
@h2 iba upozorňujem, že 37 stran sa netýka Ondra
@h2 len tu ty prosím ťa nič nečítaj, toto mi fakt netreba :D
@karolinakr Veď práve preto to bude zaujímavé! 😂😂😂
@marseillefan Neboj, sľubujem, že si dám po prstoch, keď budem mať chuť ti niečo napísať. Bude to ťažké, ale snáď to zvládnem. 😁😉
@h2 vitaj. hovorila som si kam si zmizla, ze by sa ti tu mozno pacilo 😀
@marseillefan ty pralinka 🤣🤣🤣
@marseillefan a ty ma teda fakt nepoucis ako to chodi vo viedni na opere? nech neumriem upne naivna? ti to vysvetlovanie pekne islo vkladala som svoje nadeje do dalsieho rozsirenia obzorov.
@pralinka25 Ja som sa vypla, lebo o Ondrovi ma to už nebavilo, to je stále to isté dookola. Ale zjavne si diskusia žije svojím vlastným nezávislým životom.
@tanyag @marseillefan hej neberte moje meno nadarmo. vas pridem strasit.
@pralinka25 14:23 je vysvetlene z môjho laickeho pohĺadu
@h2 uplne vlastnym
@marseillefan Bola som tam, ale som si istá, že účet som vymazala 😁
@tanyag mne sa zda, že m.ťa balí mam taku intuiciu
@karolinakr myslíš? 🤔
@tanyag to vidi aj slepý
@pralinka25 pani marsova? Veď to napísal, maľuje škatulky na žlto 😁 pokiaľ sa tyčinka (Mars) vybúri v zábavnom parku
@karolinakr Počkaj, teraz myslíš tyčinku ? 🤣
@karolinakr ja mám Táňu skutočne úprimne rád, tým sa vôbec netajím, veď som to neraz napísal... získala si ma v jednej diskusii o zelenine... ale ja ženy nebalím... vypisoval by som tu vari, že chodím na operu, ak by mi o niečo išlo?
@marseillefan Ďakujem Bohu za uhorku 🤣🤣🤣🤣

@marseillefan trebišovskú pralinku 😂