icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
18. jan 2024

@marseillefan trebišovskú pralinku 😂

pralinka25
18. jan 2024
karolinakr
18. jan 2024

@pralinka25 toto nerieš, v otvorenych manželstvach to funguje inak, dokonca sa ludia hodia aj na amaterov, dvojice, pary a tak

marseillefan
18. jan 2024

@karolinakr Kaja, ty o tom nejako veľa vieš...

h2
18. jan 2024

Ja odpadnem! 😳 Pred 3 týždňami som si vypla upozornenia na túto diskusiu a teraz som na ňu náhodou natrafila a tu 41 strán! A podľa všetkého zaujímavé čítanie! No, budem večer dobiehať zameškané.

karolinakr
18. jan 2024

@marseillefan ja že povieš velke ho...tak chodim po svete s otvorenymi očami

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
18. jan 2024

@h2 iba upozorňujem, že 37 stran sa netýka Ondra

marseillefan
18. jan 2024

@h2 len tu ty prosím ťa nič nečítaj, toto mi fakt netreba :D

h2
18. jan 2024

@karolinakr Veď práve preto to bude zaujímavé! 😂😂😂

h2
18. jan 2024

@marseillefan Neboj, sľubujem, že si dám po prstoch, keď budem mať chuť ti niečo napísať. Bude to ťažké, ale snáď to zvládnem. 😁😉

pralinka25
18. jan 2024

@h2 vitaj. hovorila som si kam si zmizla, ze by sa ti tu mozno pacilo 😀

tanyag
18. jan 2024

@hugger 🤣🤣🤣 booože huggerko

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan ty pralinka 🤣🤣🤣

pralinka25
18. jan 2024

@marseillefan a ty ma teda fakt nepoucis ako to chodi vo viedni na opere? nech neumriem upne naivna? ti to vysvetlovanie pekne islo vkladala som svoje nadeje do dalsieho rozsirenia obzorov.

h2
18. jan 2024

@pralinka25 Ja som sa vypla, lebo o Ondrovi ma to už nebavilo, to je stále to isté dookola. Ale zjavne si diskusia žije svojím vlastným nezávislým životom.

pralinka25
18. jan 2024

@tanyag @marseillefan hej neberte moje meno nadarmo. vas pridem strasit.

karolinakr
18. jan 2024

@pralinka25 14:23 je vysvetlene z môjho laickeho pohĺadu

pralinka25
18. jan 2024

@h2 uplne vlastnym

tanyag
18. jan 2024

@hugger kde si vyštudoval diskrétnosť? 🤣🤣🤣🤣

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan Bola som tam, ale som si istá, že účet som vymazala 😁

karolinakr
18. jan 2024

@tanyag mne sa zda, že m.ťa balí mam taku intuiciu

maminazosatnika
Odpoveď bola odstránená
tanyag
18. jan 2024

@karolinakr myslíš? 🤔

karolinakr
18. jan 2024

@tanyag to vidi aj slepý

tanyag
18. jan 2024

@pralinka25 pani marsova? Veď to napísal, maľuje škatulky na žlto 😁 pokiaľ sa tyčinka (Mars) vybúri v zábavnom parku

tanyag
18. jan 2024

@karolinakr Počkaj, teraz myslíš tyčinku ? 🤣

marseillefan
18. jan 2024

@karolinakr ja mám Táňu skutočne úprimne rád, tým sa vôbec netajím, veď som to neraz napísal... získala si ma v jednej diskusii o zelenine... ale ja ženy nebalím... vypisoval by som tu vari, že chodím na operu, ak by mi o niečo išlo?

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
tanyag
18. jan 2024

@marseillefan Ďakujem Bohu za uhorku 🤣🤣🤣🤣