Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@maminazosatnika To mi je ľúto 😓 a urobil to ten istý ?
@marseillefan no ja som detaily nechcela vediet. pytala som sa lebo mam dost divoku predstavivost a len som chcela pochopit ako to vo vztahu moze fungovat ak je to tak ako si predstavujem. a obzvlast ked ty nechces aby mala rovnaku prilezitost aj ona. nerozumiem tomu tak som chela ze ked sme na anonymnom fore tak mi to niekto vysvetli. nepoznam nazivo nikoho takeho tak sa nemam koho spytat.
@pralinka25 čiže čo konkrétne ťa zaujíma?
@marseillefan Asi nedám rande lebo chcem čím skôr zmeniť prácu 😁
@marseillefan no ten mechanizmus ze ty robis nieco co sa jej nepaci ale nesebecky ti to teda necha a zaroven ty by si mal problem keby to robila ona. (ja neviem co presne robis akoze co chodis do boredelu ci strip klubu ci co ja neviem predstavujem si aj hosrsie veci tak tazko viest takuto debatu.) u mna by to nefungovalo. tak ma to len zaujima v tom zmysle ze tebe to neni blbe? vediet ze ona z toho nadsena nie je, ty by si to nechcel aby to robila ale veselo ides a si s tym v pohode ani ta nezerie svedomie? to nie je rypanie fakt ma zaujima ako to mas.
a celkovo rozmyslam nad tym preco si to necha. v skutku zaujimave. hlavne ta jednostrannost. ja som sa teda vzdala vela veci lebo mi niektore proste neprisli v partnerstve fer. ja fakt nepoznam taky otvoreny par preto ma zaujima ako ste k tomu vobec dospeli. co jej nechavas robit ty a ty si s tym vnutorne neni uplne ok? vies byt rovnako otvoreny?
@maminazosatnika Och tak to chápem prečo si zanevrela už na vzťah 🙄 a mňa ešte nikto nepodviedol a mám stresy...držím ti palce nech nájdeš lásku 😉
@marseillefan A ak by ti o 2 roky povedala, že aj ona po niečom takom túži? Dovolil by si jej?
@marseillefan a kde urobila chybu tvoja žena, že túžiš po iných ženách a z lásky k tebe ti to dovolila aj napriek tomu, že z toho nie je nadšená?...Ja nerýpem, len ma to zaujíma. Vážne, lebo toto si ja neviem predstaviť...
Miluješ sex, čo je fajn, ja ho tiež milujem, keď mám partnera chcem to každý deň (áno, aj keď ma hlava bolí 😁)...ale to ešte neznamená, že ak by mi partner nestačil, tak by som hľadala niekde inde...
@marseillefan Uff. Čítam tvoje posledné príspevky s údivom. Pridávam sa k Táni a pralinke, že tiež nechápem.
Pred par dnami si spomínal, že keď si ešte chodil so svojou manželkou, tak to chcela až po svadbe. Napokon to prišlo po 4 mesiacoch... A po rokoch manželstva ti prikývne na takéto úlety? Zaujímalo by ma, či bola/je tvoja žena veriaca, keď najskôr chcela až po svadbe.
@marseillefan ked uz sme tu tak uprimni k sebe poviem ti preco sa pytam. do istej miery mi totiz pripominas mojho muza. nie vo vsetkom chvalabohu. a do istej miery sa stotoznujem s tvojou zenou. asi tiez by som povedala na mojho muza nieco podobne ako tvoja na teba hoci tych prednosti a vacsich ma viac. takze vlastne robim to co ty. studujem myslienkove pochody ludi aby som vedela pochopit. robim to tu cele roky pracovna deformacia nerobim to teda kvoli vztahu ale skor kvoli praci aby som vedela pochopit pre mna mnohokrat nepochopitelne spravanie mojich klientov a tu je unikatna vzorka ludi.) no a ked si sa tu uz tak objavil bola som zvedava.
tak mi este povedz vazne co si mam pod tym predstavit. ty spis s inymi trebars v bordeli? vsak mi odpovedz a potom to trebars vymaz. mna to fakt zaujima. a tvoja zena vie vazne celu pravdu alebo je to len vo forme nevypovedaneho a domysli si? da sa vobec nemat potom vycitky svedomia ked tvrdis ako si ju vazis a mas ju rad. nemyslis si ze to v nej nakoniec sposobi zlom? vies zeny casto suhlasa s niecim s cim v skutocnosti nesuhlasia a ldho to aj drzia ale potom pride vybuch. fakt nerypem ani nesudim.
ja neviem, čo tu každy hika, myslim, že takych parov je viac, nez si ludia vedia predstaviť..skor neverim tym megalomanskym rečiam, ale o sexe sa vedelo, marso už davnejšie čo to o sebe utrusil, a kto si nesedi na kabli, tak vedel, kolka bije
že? 🙂
@karolinakr Tak tak, ja nehíkam, len ma zaujíma, či by to dovolil aj svojej manželke 😉 tak ako to dovolila ona jemu aj napriek tomu, že s tým stotožnená nie je...aj napriek tomu, že vie, že je mimo a čo tam robí...nech si predstaví seba v jej pozícii...že vie, že žena si práve teraz užíva s iným mužom...ale z lásky k nej jej to raz ročne dovolí aj napriek tomu, že s tým stotožnený nie je 😉
Nesúdim, komunikujeme...a vážne ma zaujíma jeho názor.
@tanyag ja poznam jednu babu, čo nahovarala manžela na trojku a on beťar, ne a nepopustil
@karolinakr No áno, veď ja tiež poznám rôznych ľudí a stretla som aj vo svete rôznych ľudí. Vážne nikdy nesúdim, každý žije taký život, aký chce a tak ako si zariadi...ale mne ide o to, že ak žena dovolí, tak prečo muž nedovolí 😁 veď férovosť nie? heh
@karolinakr ja nehikam. stretla som sa s kadecim ale tiez ma zaujima ta jednostrannost ako to on vidi ze on moze a je vsetko ok a keby to urobila zena tak to vnima diametralne inak. a celkovo by ma zaujimal myslienkovy pochod tej zeny. chcela by som to pochopit. nahodou uz bola jedna vec ktoru som dlho nevedela pochopit az mi ju tu jedna baba normalne vysvetlila a odvtedy sa na tu vec divam inak. rozmyslam tak nad tym co cloveka v tomto pripade pani marsovu nuti ist proti sebe. mam malu matnu predstavu a bez nej sa to nedozvieme.

@h2 ty si raz tak došla s križkom po funuse, ked sme sa so Zorrom doťahovali a prišla si po 30 stranách