icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 Hahah 😁😁 ty chceš faldu nie preto, lebo to máš rád, ale preto, aby žiaden iný muž na tú tvoju ženu ani nekukol 😁😁😁

Romantika? sviečky? 😀😀😀 tak ja ti zahrám pri tom na gitare a aj zaspievam pieseň, ktorú zložím LEN a LEN pre teba 😁😁😁

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan V poriadku tyčinka 😉 nesúdim...ak je to tak, ako píšeš, tak je to tak 😉

karolinakr
18. jan 2024

@pralinka25 čo ty vieš, či nema na tajňaša milenca..to nemôžeš vedieť...to, že sa navonok tvari nič neznamená

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
ondro1122
autor
18. jan 2024

@tanyag vôbec nie...na falde by sa dobre spalo práveže 🤣....nie pri romantike by som sa činil ja hladkanim a tak 😁

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 🤣🤣🤣 jaaaj, že mäkký vankúš potrebuješ 😁 a kde si tú faldu mám kvôli tebe nechať? 😁 nech poviem trénerovi kvôli cvikom 🤣

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
18. jan 2024

@tanyag tak eroticke reči od ondra, to už je highlight večera. vyprovokovala si ho k nemožnému

marseillefan
18. jan 2024

@tanyag
@karolinakr tak ale ženy musíte uznať, že ondro je celkom "player"... Vôbec to nie je stratený prípad... ja mám až trošku pocit, že to medzi ním a Táničkou iskrí, ale Táňa bude určite príliš hrdá, aby si to priznala 🙂

tanyag
18. jan 2024

@karolinakr Haha no ja normálne ani spať nejdem, čakám na pokračovanie 🤣🤣🤣

marseillefan
18. jan 2024

@karolinakr btw, presne ako si o mne napísala... už sa opakujem, ale tá tvoja prostorekosť je super, ja mám takých ľudí rád.

tanyag
18. jan 2024

@marseillefan Marcelinko ja nie som príliš hrdá 😉 to si si už mohol dávno všimnúť 😁 Samozrejme, že to iskrí, veď to každý vidí, lásku mi už ponúka a ani mu moja falda nevadí 🤣

ondro1122
autor
18. jan 2024

@tanyag Necvič spodné brucho 🤣

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 Dobre Ondrík, ako si praješ 😉

marseillefan
18. jan 2024

Vy ste super 🙂

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 Ešte mám otázku....Mám 3 faldy a vyzerajú ako spodné brucho 🤣🤣🤣 tak teraz tú prvú faldu odspodu nechať, alebo tú prvú zvrchu? 😀

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
18. jan 2024

@marseillefan vo chvili kedy ti tvoja zena na toto dala suhlas bolo uz davno nieco inak. ja by som sa na tvojom mieste teda zacala brutalne bat. chvilu este potrva kym na to prides a kym si to vsimnes ale veci su inak ako ich vidis ty. pod lampou je najvacsia tma a ty nieco doma nevidis. celkom zaujimave je to. hodne "freuda" to co pises a vysvetlujes moju teoriu len podporuje aj tvoj posledny prisevok. ak si mal doteraz oci otovrene tak ich otvor este o trosicku viac. nieco ti unika. 😉

tanyag
18. jan 2024

@pralinka25 chcela som napísať niečo podobné ale nakoniec som to vymazala...🙂

marseillefan
Autor odpoveď zmazal
ondro1122
autor
18. jan 2024

@tanyag Takú za ktorú sa najlepšie chytá 🤣😁

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122 😀😀😀 Dobre, nechaj sa prekvapiť 😀 ruky máš veľké alebo malé? 🤣

ondro1122
autor
18. jan 2024

@tanyag Priznám sa, že na chlapa mám maličkú dlaň 🥲 ale hlavne nechaj tú strednú faldu necháš ju pre moju hlavu aby som si mohol na ňu ľahnúť 😁😎

marseillefan
18. jan 2024

@ondro1122 uff, hovorí sa, že malé ruky, malý tento...

tanyag
18. jan 2024

@ondro1122
@marseillefan

Nevadí aj keď malý tento 🤣🤣🤣 čím menší, tým väčší rozum 🤣

pralinka25
18. jan 2024

@marseillefan ver mi tak ako ju poznas ty ona pozna teba viac. zenska intuicia a myslenie je ina. to sa skratka nenaucis. bolo by to na dlho. nebudes mi to verit. mas svoju teoriu a ano presne viem co pises mas vela myslienkovych pochodov ako moj muz dokonca aj s tym tretim dietatom (ktore mimochodom mame) neda sa to tu takto pisat ale ako vidis nie som jedina. nieco sa stalo nieco sa deje a je to tak malicke ze to volnym okom nevidiet. som zena ver mi ak nechcem aby niekto nieco videl neuvidi to ani Boh. ak nedostanes alzheimera raz si na moje slova spomenies.
to ako pisal hugo o tej zabe co sa pomaly vari ze to nevidis. aj ty sa varis len to este nevies. vsetko co dalej pises len potvrdzuje moju teoriu. boze to je fascinujuce. vidis najmensie detaily ale slona na konari nad sebou veselo prehliadas 😀 az sa mi nechce verit ze naozaj. a slubujem uz koncim. 🙂

marseillefan
18. jan 2024

@tanyag hmm... to vysvetľuje moje dobré známky v škole 🙂

karolinakr
18. jan 2024

@pralinka25 ty si psychiatrička?

tanyag
18. jan 2024

@pralinka25 Presne tak, žena je v týchto veciach oveľa oveľa "múdrejšia" ... idem aj ja...dobrú noc 😉

pralinka25
18. jan 2024

@karolinakr 😂 preco? myslis ze marso je suci psychiatricky pacient (sorry marso to bol vtip)