Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Celá ja, na nerozoznanie! A ešte, že 92%! 🤣
@minka201
@pralinka25
@karolinakr Ale veď ja čakám na Táničku kedy ma pozve na rande k sebe do Trebišova 😁😁
@h2 na tvojom mieste to cele nečitam..zaujimave to začalo až byt, ked si marso vygooglil Dannyho M..potom sa ta diskusia začala uberat inym smerom
@tanyag a už je to tu!!
@ondro1122 teba pozve Tanička do Trebišova a mňa pozve Adam do Sportissima
😂
@karolinakr Už žeby som kúpil poriadnu kolinsku žeby som ju očaril poriadnou vôňou na prvom rande 😁
@h2 no do prdele. dam si bacha odteraz 😀
@ondro1122 no a ktora to je?
@pralinka25 dostaneš virtuálny preplesk, ak sa @h2 niečo znepáči 🤣
@karolinakr tak Adam.

@pralinka25 🤣
však hovorim, že sa mi predstavil
@karolinakr nieeeee ona je kamoska uz sme si dali kopec pacitok snad ma moc nezdemoluje

@karolinakr vsak ja viem ale pytala som sa ze co by si nevedela keby si mala o 10 menej
@pralinka25 haha ja nič, ja muzikant

@karolinakr Karolína ty si slobodná ? A neviem nechám si poradiť od predavačky aká vôňa zapôsobí na ženu v zrelšom veku
@ondro1122 Ondro, ja flirtujem, všetko je len v rovine - keby
Keby sa zemegula točila na druhu stranu, keby trava nerastla zelená, keby...
Skutocne tu je 1400+ komentarov? 😀
@pralinka25
@karolinakr Nebojte, dievčatá, budem svoje 92 percentné druhé ja držať na uzde. 😉
@karolinakr Ale fakt neviem či si slobodná 🤣
@h2 🙏😀
@vanilkovazmrzka nuz ..... skutocne

@ondro1122 na to sa vykašli, ty si tu hlavna hviezda večera 💫
@ondro1122 na mne si svoje teorie nepotvrdiš, máš smolu a palec dole
@pralinka25 tak som si aj precitala, ze o com to tu vlastne je… tolko reci pre jedneho chorobneho ziarlivca? Smer psychiater a dovi dopo.
@vanilkovazmrzka tak by som povedala ze zhruba polovica ani nebola o nom. len tak sa to tu vezie. apropo toto nie je jeho jedina takato tema. a furt dokola.
@pralinka25 ondro pod zmenenou identitou zakladá nezmyselné témy?

@h2 🤣