icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

karolinakr
20. jan 2024

@pralinka25 nakoniec vyjde najavo, že sa dal preoperovať na ženu?

vanilkovazmrzka
20. jan 2024

@pralinka25 a furt dokola zivote trola? 😃

ondro1122
autor
20. jan 2024

@vanilkovazmrzka Nie furt som ten psychopat 😂

ondro1122
autor
20. jan 2024

@karolinakr Transka 😂

karolinakr
20. jan 2024

@ondro1122 teraz je to IN 🤣

ondro1122
autor
20. jan 2024

@karolinakr Ondrejka 😂

karolinakr
20. jan 2024

@ondro1122 ja som poznala jedneho chlapa, čo normalne chodil so ženou a furt sa prezliekal za ženu..Neviem, čo tym chcel povedat

karolinakr
20. jan 2024

@ondro1122 🤣

pralinka25
20. jan 2024

@karolinakr tie iste dokola

pralinka25
20. jan 2024

@vanilkovazmrzka kiezby to bol aspon troll. len on je ocividne skutocny 🙄

ondro1122
autor
20. jan 2024

@pralinka25 Som skutočný áno

pralinka25
20. jan 2024

@ondro1122 niekedy je to az neskutocne 😉😀

ondro1122
autor
20. jan 2024

@pralinka25 Ale myslím, že aj Ravador tu niekde je

pralinka25
20. jan 2024

@ondro1122 neviem davno som ho nevidela.

ondro1122
autor
20. jan 2024

@pralinka25 profil už vymazal ale je tu jeden podobný

ondro1122
autor
20. jan 2024

@pralinka25 niečim som ťa zaujal keď sa nevieš odomňa odpútať 😂

marseillefan
21. jan 2024

@h2 len toľko som chcel, že Dwanye je náhodou veľmi sexy chlap, takže sa nemáš vôbec za čo hanbiť 🙂
A či ma máš/nemáš rada... no nad tým som sa vôbec nezamýšľal, skôr by som náš vzťah definoval v štýle zhodneme sa na tom, že sa nezhodneme 🙂 A to je ok, lebo ja sa tu nezhodnem s nikým, ešte aj Hugo si ma zobral ako vzor toho, čo v živote nechce robiť, hahaha 🙂

pralinka25
21. jan 2024

@ondro1122 no vidis asi to tak nejak bude 😀

karolinakr
21. jan 2024

@ondro1122 ondro, ty si prvy na wish liste, ked sa @pralinka25 rozvedie

ondro1122
autor
21. jan 2024

@minka201 "Ale, naozaj, Ondro. Ja poznám niekoľko sympatických chalanov, ktorí boli ešte okolo 30tky single a potom sa im podarilo nájsť babu/manželku." - No podarilo ale nikdy nevieš či neboli len tí "druhí" v poradí 😏

pralinka25
21. jan 2024

@karolinakr ale bol by druhy a to on nechce. takze nemam sancu

sticker
h2
21. jan 2024

@marseillefan Sľúbila som ti, že ti nebudem písať, ale ty si ma označil, tak hádam pár viet môžem. My sa práveže vo veľmi mnohých veciach zhodneme. Napríklad v názore, že ženy chcú "zlých chlapcov", dobrákov považujú za nudných a antisexi. Potom v tom, že humor je dôležitý a pre ženy príťažlivý. Ja mám tiež vtipálka muža, my sa smejeme doslova denne, dokonca žartujeme aj o našom vzťahu, rehoceme sa aj pri sexe, robíme si jeden z druhého srandu, na ktorú by sa každý druhý človek na smrť urazil... Súhlasím aj s tým, že pre ženy nie je vzhľad muža rozhodujúci. A to píšem napriek tomu, že môj chlap je napriek dedkovskému veku vyslovene fešák (a to nie je len môj zaujatý názor). No a napokon obaja milujeme mačky! 😻
V čom sa nezhodneme, je názor na vzťahy a na rovnoprávne postavenie žien a mužov v nich. Ja som veľká zástankyňa práv žien a som si vedomá, že ma kvôli tomu muži istého typu nebudú mať radi. Mojou výhodou je, že je mi to úplne, ale že úplne jedno. Už dávno nie som závislá na názore druhých na mňa, dokonca niekedy som aj rada, ak ma niektorí ľudia radšej radi nemajú.
Neviem, čo si písal v tých zmazaných príspevkoch, ale podľa toho, koľko sa dalo vyrozumieť z odpovedí na ne, tak môj názor na teba sa len potvrdil, plus si k tomu pridal ďalšie negatívum: si vzťahovačný a urážlivý. A keď som v minulosti písala, že ľutujem tvoju ženu, tak za tým si stojím, dokonca po príspevkoch v tejto diskusii ešte viac, ako predtým, keď som si myslela, že to je len v tvojej hlave, ale reálne by si ju nepodviedol. Obávam sa, že jedného dňa veľmi tvrdo padneš na hubu a potom sa len budeš diviť.

marseillefan
21. jan 2024

@h2 ak ti na tento krásny dlhý príspevok zareagujem zopár poznámkami k nemu, kde trošku vysvetlím svoj postoj a v žiadnom prípade nebudem na teba nijako útočiť, sľúbiš mi, že budeš považovať túto debatu za ukončenú? Na MK chodím, aby som sa tu zrelaxoval, nie aby som si tu kazil náladu... a tieto debaty s ľuďmi, ktorých nikdy nestretnem, nemajú s relaxom nič spoločné

h2
21. jan 2024

@marseillefan Ja som ti to sľúbila už minule, nemusel si na mňa už vôbec reagovať. Ale dobre, ak chceš, nemám problém na túto, či akúkoľvek inú tému už s tebou nediskutovať. 🤞 Tiež sem chodím pre zábavu a relax. Napriek tomu sa nedá vyhnúť tomu, že tu občas niekto človeku zdvihne tlak. To je riziko podnikania. 😉

minka201
21. jan 2024

@ondro1122 Práveže viem, že v ich prípadoch bola tá baba "druhá v poradí", lebo prvá ich nechcela 😉

pralinka25
21. jan 2024

@ondro1122 inak preco ta tie pozicie tak trapia. nemyslim si ze to vnimas dobre. moj muz tiez nebol moj prvy ale je lepsi ako vsetci pred nim. ludi nestretavame naraz takze niekedy sa neda stretnut tu pravu osobu skor.
aj mimo partnerstva sa stava ze nam niekto nesadne hned ale casom ked ho lpesie spozname zistime ze si rozumieme. to neznamena ze je druhou volbou. blokuju ta divne veci. malo podstatne. inak strach je najhorsie vazenie na svete. strasne vela vie vziat a nic dat.

katkatet
21. jan 2024

@ondro1122 s takýmto prístupom veru ozaj ostaneš starý mládenec. Každý vzťah je risk, nikde nemas pečiatku na to že ta partner nikdy nepodvedie. Ale keby si to tak povedal každý inštitúcia manželstva by dávno zanikla. Máš nízke sebavedomie keď tak zmyslas, príde niekto lepší krajší, čo mi ju ukradne

karolinakr
21. jan 2024

ondro aj si davas nerealne požiadavky, aby myslela iba na teba, bol si prvy a pre nu najlepši
som sa ta pytala, čo preto robiš?
zakial tu nariekas, nejaky muž bali tvoju potencionalnu frajerku, ide s nou na rande a davaju si druhe kolečko

ondro1122
autor
21. jan 2024

@minka201 To mení situáciu 😁
@pralinka25 Lebo nechcem byť nejaká náhrada niekoho
@karolinakr Takže Táňa už pozvala niekoho k sebe namiesto mňa ? 😏

minka201
Autor odpoveď zmazal