Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Dobre hugger-bambína 🤣
@tanyag 😂👍
Sorry ale mňa by osobne urazilo keby niekomu alebo niekde moja frajerka napísala, že od toho herca má môj frajer výzorovo ďaleko...alebo že keby prišiel ten a ten herec tak by s ním išli do postele počas vzťahu...a také sa tu už aj písalo...takže láska neexistuje
@ondro1122 Narcizmus alebo sebaláska (príslušná osoba sa volá narcis alebo narcista) je patologický stav charakterizovaný nadmerným záujmom o vlastnú osobu; nazvaný podľa Narcisa. V psychoanalýze stav, v ktorom sa Ja stalo vlastným sexuálnym objektom; u E. Fromma obranný mechanizmus proti strate sebaúcty; v súčasnej psychiatrii druh psychopatie u človeka, ktorý vníma len seba a svoje záujmy.
@ondro1122 Ondro a do trojky si to už skúšal? Ty, kamoš a nejaká baba?
@karolinakr 🤣🤣🤣fakt Ondro nežiarili na ženy iba na chlapov
Jednoducho som sa hlbšie zamyslel do tejto problematiky a ja si myslím, že tak fungujú vzťahy
@ondro1122 Chlapče drahý, ty by si sa mal radšej sebakriticky zahľadieť do vlastných radov. Celý čas tu obviňuješ ženy, aké sú to potvory neverné vypočítavé. A toto zo seba vypotí tvor, ktorého mozog je riadený testosterónom a rôzne veselé predstavy má oveľa častejšie než tri baby dokopy?
Ja si myslím, že frajerku by som dokázal mať 😁 a fakt ten problém je vo mne to nehovorím ale jednoducho som tak nastavený, som komplikovaná povaha, ktorá nedôveruje a vadilo by mi keby moja polovička škola o druhom čo keby o susedovi ?..a to nie sú výhovorky....keď je to tak mal by som ostať sám...ja som taký, že by som chcel úprimnosť od druhej osoby...ja vám tu nenadávam....asi som majetnicky hajzel neviem...Ma to tak asi byť a užijem života aj bez toho.
@ondro1122 Ondrej, len v prvom rade by si mal byť úprimný sám ku sebe. Lebo pravda je taká, že rozhodnutie zostať sám nerobíš kvôli tomu, aké sú ženy, ale kvôli tomu, aký si ty. Samozrejme, možné je aj to, že o pár rokov sa budeš na vzťahy dívať úplne inak než teraz a podstúpiš to riziko, vystúpiš spoza týchto ochranných múrov a dovolíš si ten luxus byť kvôli láske aj zraniteľný. Medzitým sa pokús nepovyvádzať veľa hlúpostí, aby si sa za svoje správanie raz nemusel hanbiť.
@zuzitko74 taky clovek ako on sa za svoje spravanie nikdy nebude hanbit, pretoze empatia a sucit mu chyba....narcisticky psychopat
@lubkavargova1 Vidím, že ma poznáš lepšie ako ja sám seba...ja tu píšem o svojom vínami, že aj keby som bol neviem jak vysmiaty a sympatický tak nikdy nebudem ženu fyzicky priťahovať tak ako ďalších x chalanov, ktorých vidím na ulici 😉
@lubkavargova1 lebo pre fyzickú príťažlivosť sú sympatie a pekný úsmev málo...holt niekomu príroda dala viac a niekomu menej. Sympatický ti môže byť aj starý dedo a asi si s ním nezačneš. Pre to v lásku neverím. Ľudia túžia stále po niekom inom koho vlastne majú ale ten po kom túžia môže byť na míle ďaleko (herec, moderátor a pod.).
Vieš koľko žien, dokonca vydatých, ktoré sú vo vzťahu roky rokúce a vidia herca v telke a "zatemní" sa im mozog (obrazne povedané 😁😁😁). Ženy sú paf z hercov v tureckych telenoviel, sú hotové z J. Momoa, z T. Chalamet (asi skôr tie mladšie ale aj tak 😁😁😁) alebo z Johnnyho Deppa, alebo aj zo Slovenska napr Koleník a nikto to nerieši lebo sú to herci. Je to podľa mňa normálne 😶😁 a pritom by v živote svojho manžela resp partnera nepodviedli 😉😉😉
@ondro1122
Veď tu máš tolko porozumenia,že asi nik tu toľko nedostal ako ty a ty si ideš stále svoje.Ja mám kamaráta a suseda ako ty a vieš čo ma cez padesiat rokov je sám a panic,nikdy nevyšiel zo svojej komfortnej zóny a čakal celý život,že niekto príde za ním, presne taký ako on chce a zázrak, nik taký sa nenašiel

@tanyag mame nove heslo, ked sa niečo poserie Nebuď ako Ondro 😂