Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@marseillefan Hej v komentoch 😇 Ona aj sa pýtala na moju pokutu lebo v hĺbke duši si myslela, že aj napíšem v ktorej kaviarni robím aby ma mohla hľadať 😀
@ondro1122 pokiaľ nemaju tebou podpísaný protokol o zaškolení v ktorom je napísané ze mate davat blocky tak si v poho a pokutu od teba vymáhať nemôžu. Ale moze sa stat ze budes musiet hladat novu robotu. Kolko to bolo? Daj si pozor aby ta nenechali robit mesiac zadarmo a potom ta nevyhodili
@marseillefan písala som nech sem niečo hodí...ale veď to je verejne...ale ty čítaš asi len to, čo chceš 😉
@ondro1122 už určite písala na finančnú správu, aby jej poslali zoznam kaviarní, ktorým dali pokutu 340eur 🙂
@pralinka25 Čo viem od jedného, tak okolo 3000 eur
@tanyag už ma z vás bolí hlava, jasné, že už nezvládam čítať všetko
@tanyag ale tak pekne už máš ondra vycvičeného 😂
@marseillefan haha 😁 booože chlap ..teba ženy takto dokážu deprimovať? 😉
@tanyag asi to o mne ešte nevieš, ale ja som náhodou veľmi hĺbavý typ človeka, takže veľa premýšľam nad tým, čo čítam, tak sa nečuduj, že spracovanie všetkých tých informáciií, čo sem píšete je totálny bolehlav
@marseillefan Ja sa netajím tým, že to s mužmi viem 😁😁😁
@marseillefan Veľa žien pokope sa nazýva ,,súženie". Mal si si rozmyslieť kam vlezieš.😂
@marseillefan A k čomu to je dobre? Nie je lepšie žiť svoj život a nepremýšlať nad tým, čo tu nejaká Táňa, Karolínka, pralinka, Zuzka, Ondrík, Hugo atď. napísali? Čo ti to dá? Čo ti to prinesie do života? To sú rečnícke otázky...NEODPOVEDAJ 😉 booože zase sa veľa pýtam...idem ja...pekný večer a dobrú noc...
@zuzitko74 už somt o 100x oľutoval... ale inak ono sa to nezdá, ale aj na tejto diskusii som sa veľa naučil a to to, že keď si nebodaj ešte budem niekedy hľadať vážny vzťah, musím ženám klamať 😂
PS: robím si srandu, ja už by som nikdy žiaden vážny vzťah s nejakou novou ženou nechcel...
@tanyag s radosťou ti na to neodpoviem 🙂
@tanyag 🥂 dobrú 🍺🍷🔪
@marseillefan Klamať ženám? Myslíš tým nadprirodzeným bytostiam so všetkovidiacimi očami, ktoré o tebe vedia aj to, čo ty sám o sebe nevieš?😂
@marseillefan 😂😂😂 Že "zakazujem vám", ty si vážne vtipný! Zase snaha, pôsobiť ako autoritatívny drsňák, ktorá ale vypálila úplne opačne. To môžeš skúšať doma na svoju ženu, že "zakazujem toto, prikazujem hento". Ja priznávam, že som v tom príspevku písala o tebe. A to, že som tam dala tri bodky namiesto tvojho nicku, je len preto, že si po mne ty sám chcel, nech ťa už nespomínam. Mimochodom, nebolo to len o tebe, ale o všetkých chlapoch, ktorí by sa správali, ako ty. Začínaš mi čím ďalej tým viac pripomínať zora, ak vieš, koho myslím. Chlapík, veľmi známy na MK, zo začiatku sa s ním kecalo fajn, hoci mal iné názory. Neskôr sa začal urážať, útočiť, potom pridal aj údery pod pás, urážky. Tiež bolo preňho typické, že mazal svoje príspevky, aby mu nikto nemohol dokázať, že slovný útok začal on. No, a kde je teraz? Zmizol v prepadlisku dejín, zrušili mu účet. Lebo už zachádzal priďaleko.
@karolinakr Dobrú 🍹
@zuzitko74 ehm, ty si tu nová?? Koľko krát tu bola téma v štýle: "tak toto by som o svojom mužovi nikdy nebola povedala..." 🙂
@h2 you must be fun at the parties
@marseillefan Ja viem, čo myslíš, ale v mojom živote to vždy bolo tak, že kontrolky mi blikali vo veľkosti ohňostroja, ale ja som pred nimi zatvárala oči, lebo som chcela žiť v popieraní a sebaklame. Čiže je dosť veľký rozdiel medzi nevedieť a ,,nevedieť".
Ešte raz vám všetkým ďakujem za rady...pralinka si dáva veľmi záležať...Píše dlhé diskusie.. ale aj ostatní pomohli....Amatérka mi dá len preto, že zaplatím to viem a správna žena nepozerá na svaly a pod. Zbytočne cvičiť aby som sa niekomu páčil...Potom ma budú chcieť iba povrchné ženy keď ma budú chcieť len pre telo...Čo keď sa stane nejaká situácia kde ochabnú svaly a podobne ? Zranenie, úraz, nehoda...Taká povrchná ma nechá....Správna so mnou bude aj s bruchom alebo aj keď budem chudučký
@tanyag a že si sa na ten nožik nespytala..volako maš naponáhlo..ist spat 18.30..može mať len jeden veĺký dôvod 🛌 💏
@ondro1122 no vidis! ja som vedela ze sa to niekam uklada. 😀
ale zas bacha na to ja som napisala ze cvicit treba. pre zdravie hlavne.

@tanyag ktovie kolko taka sranda s vlasmi stoji.