Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 toto bude moje obĺubené
@karolinakr Ja som ešte takéto niekde čítala:
Je mazaná, jako liška. - She is lubricated, like a fox. 😂
Alebo Petr Bezruč je po anglicky Peter Handsfree. 😀
@pralinka25 jasné
@h2 je tam viac tych variant
@pralinka25
@karolinakr Dievčatá, ja sa obávam, že za zorrov odchod môžem aspoň čiastočne aj ja, lebo som ho nahlásila v jednej téme, kde už bol fakt hnusný a vyslovene urážal (nie mňa, ale inú veľmi známu osobu z koníka). No ale nečakala som, že ho zmažú úplne. Ale zrejme som vtedy nebola jediná, kto ho nahlásil.
@karolinakr jak to ty vsetko stihas? 😨 ja mam pocit ze som tu furt a nejako mi vsetko unika (zatial okrem mocu 😀)
@h2 @karolinakr ja si z takeho podobneho pamatam este damage to speak to by sa tiez viac krat hodilo do tabulky 😀
@pralinka25 🤣
@karolinakr Tak to veľmi pochybujem. Musel by sa brutálne pretvarovať.
@pralinka25 preklad aky k tomu prislucha slangový?
@h2 mozno ma lieky 😉
@h2 tiež je nejaky cvok.Nebuď si ista na 100%, ale len na 88%
@karolinakr to bolo v cestine ze skoda mluvit
Snažila som sa nájsť tú siahodlhú diskusiu, na základe ktorej zoro skončil, ale nedá sa nájsť, možno ju napokon celú vymazali. Bolo to niekedy v apríli minulého roku.
Tuším sa zorovi dnes večer štikúta. 😁
@h2 😀 a netusi chudak preco. no ak to bolo divoke tak asi vymazali.
@ondro1122 Veď ty si nič zlé nespravil. Ja zase nie som nejaká bonzáčka. Ten dotyčný zachádzal priďaleko. Myslím, že sa dokonca vyhrážal, naozaj nebolo v poriadku, ako sa správal. Škoda, že keď niekomu zrušia účet, zmiznú všetky jeho príspevky, takže sa to už nedá spätne dohľadať, sám by si videl, že to nebolo v poriadku.
@h2 ondro je zorro 😈
@karolinakr To určite nie je, Ondro je mladý slobodný bezdetný chlap, zoro bol vysoko po 40-tke, mal o 18 rokov staršiu manželku a niekoľko vyženených detí. Navyše, Ondro má síce o ženách veľmi zlú mienku (čo má spoločné so zorom), ale aspoň tu nikoho vyslovene neuráža.
@karolinakr haha, ten nožík som si nevšimla, máš pravdu 😁 ponáhľala som sa...
@ondro1122 neeee to bolo upnlne ine
@hugger Pohlo sa lásku chcem...vlastne aj predtým som tak rozmýšľal ale keď ju nenájdem do neviem kedy tak neviem sám či nezájdem zasa okúsiť ženu za peniaze....ja viem čo si myslíte ale ja musím niekedy vypnúť, zrelaxovať a ísť mimo môjho mesta...jasné, že keď sa nájde dovtedy tak nie...ale mne sa ťažko preberá iniciatíva

@karolinakr ty si videla zorra "odchadzat?"