icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
22. jan 2024

@ondro1122 Ondrík, si slobodný, rob si čo chceš, len...len to nevešaj svojej budúcej partnerke na nos, nechaj si to pre seba 🙂 Je xyz mužov, ktorí to robili, ktorí to stále robia. Nie si jediný. Len verím, že si dávaš pozor na pohlavné choroby.

karolinakr
22. jan 2024

@ondro1122 toto je tiež dobre ( z inej disk)
Ondro toto dufam neni tvoj pripad

ondro1122
autor
22. jan 2024

@h2 no bolo ti zo mňa na grc ale ďakujem, že ma chápeš 😁

h2
22. jan 2024

@karolinakr 😂 To je dobré! Ako hovorí môj kolega: Ako to, že nemáš čas na sex??? To nemáš dve minúty?!

ondro1122
autor
22. jan 2024

@tanyag Ono po určitom čase by ma tlačilo sa priznať...ale viem, že by to bolo riziko

ondro1122
autor
22. jan 2024

@karolinakr Nie ja v mojej robote som od rána do večera to nestíham ísť do druhého mesta a potom naspäť 😁

h2
22. jan 2024

@ondro1122 Tak mať sex s kurvou, ktorá mala takých, ako ty, už celé zástupy, zase nie je nič úžasné, mne teda z tej predstavy na grc je. Ale aspoň tým nikomu neublizuješ. A súhlasím s @tanyag , že budúcej partnerke to nehovor!

ondro1122
autor
22. jan 2024

@h2 Prečo také škaredé slovo ? To sú spoločníčky...ale minule ako gentleman som jednej priniesol koláč z roboty 😁

hugger
22. jan 2024

@ondro1122 ak máš takéto spôsoby tak za sex platiť nepotrebuješ

karolinakr
22. jan 2024

@ondro1122 ondro, ty si gentleman k prostitutkam? iba si budu z teba uťahovať

karolinakr
22. jan 2024

@ondro1122 nie že sa zaľúbiš a ponukneš jej snubny prsteň

karolinakr
22. jan 2024

@ondro1122 keby si mega zarabal, možno by ho aj vzala..

h2
22. jan 2024

@karolinakr Ty si nevidela Pretty woman??? 😂

tanyag
22. jan 2024

@karolinakr Spoločníčky! Nie prostitútky 😀

ondro1122
autor
22. jan 2024

@karolinakr Náhodou mi dala sprchu, vodu a aj som u nej bol na záchode jak doma 😂

pralinka25
22. jan 2024

@h2 pocuj stihla som tu temu LTT. napisala som koment kukla celu diskusiu este som ti chcela napisat a uz bola zmazana. ufff to bolo tesne 😂

karolinakr
22. jan 2024

@pralinka25 ktora zas?

h2
22. jan 2024

@pralinka25 Ja som dostala upozornenie, že si mi písala, ale už som nevidela, čo. Ja neviem, prečo všetky diskusie, kde je sranda, hneď zmažú. 😕 Veď tým ide vedenie koníka samo proti sebe.

h2
22. jan 2024

@karolinakr Už je preč. ☹️

minka201
22. jan 2024

@pralinka25 Ja som tú tému stihla pozrieť celú... To dievča je riadne mimo 😅

karolinakr
22. jan 2024

@minka201 o čom to bolo?

karolinakr
22. jan 2024

@h2 ale o aky problem išlo?

h2
22. jan 2024

@karolinakr Na to sa dá naozaj ťažko odpovedať. 😃

karolinakr
22. jan 2024

@h2 nazov diskusie

minka201
22. jan 2024

@karolinakr Jedna baba tam pridala fotky s priateľom a dala otázku, že či je pekný, či jej ho budú závidieť 😀 Ona už včera pridavala témy s fotkami svojej postavy a pýtala sa ma názor. Písala, že jej priateľ ho má veľkého a iné trapasy. Baby si z nej a jej priateľa robili srandu a vyhecovali ju tak, že pridala ďalšie fotky priateľa v spodnom prádle a ako ukazuje svaly 😀. Ta baba má nick senkal, tak si môžeš nájsť aj ostatné témy.

h2
22. jan 2024

@karolinakr Tá istá osoba, ktorá založila túto diskusiu a ešte tuším jednu podobnú, sem dala svoju fotku s priateľom, že čo naňho povieme a či jej ho závidíme. No tak si vieš predstaviť, aké tam asi tak boli odpovede. 😁https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/aku-mam-podla-vas-postavu/

karolinakr
22. jan 2024

@minka201
@h2
jaj dik toto som vôbec nezachytila

minka201
22. jan 2024

@h2 V onej téme sa zas sťažovala, že jej priateľ pozerá na instagrame štetky 😀

h2
22. jan 2024

@karolinakr Názov diskusie bol Môj priateľ.

karolinakr
22. jan 2024

@h2 bol aspoň fešák ten priateľ? ked už ho toľko chváli?
ale mne sa teda vobec nepáči, že ludia maju z nej odpadnuť

pralinka25
22. jan 2024

@karolinakr ani nie. Danny M to rozhodne nebol 😉