Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 TO BOla bleskovka, prispevok nahodeny 17:52 a zmazaný 19:52
@pralinka25 myslíš, že to nie je troll? Lebo neverím, že nejaká žena tu hodí toľko svojích fotiek, bude nadávať na buchty. Mne to príde skôr, že je to nejaký chlap, ktorému táto žena poslala fotky a on si z nej robí dobrý deň. Alebo sa mýlim? Nechce sa mi vážne veriť, že tá žena je skutočná.
@tanyag vsak ani mne sa to nechce verit ale ja uz fakt neviem. v dnesnej dobe je tolko psychopatov az je to desive. zas ze by mal tolko jej fotiek? posledne dni mam pocit ze ludstvo vazne nema sancu prezit dalsie milenium 🙈
@karolinakr turbotema 😀
@pralinka25 No neviem. Keď som ešte bola na zoznamkách, tak vždy chlapi pýtali fotky a viac a viac a viac fotiek, nikdy som nechápala k čomu im tie fotky sú. Ja som nikdy fotky neposielala, mala som jednu v profile, ak si to zoznamka vyžadovala, ináč nie. Ale otravovali s fotkami ako blázni.
@tanyag ja som na zoznamke nikdy nebola tak neviem. ale zas boli tam aj fotky toho chlapa a aj spolu mali fotky. aj ked mne sa nezdal ako ten isty ale tazko povedat.
@pralinka25 Netuším, tú tému s jej priateľom som už nestihla 😁
@tanyag velka skoda 😀 celkom zabavka
@marseillefan Ty píšeš ako keby si mal nejakých 23-26 rokov....to nič v zlom ale máš taký štýl písania 😁 prídeš mi, že si stále zaseknutý v tom, že sa cítiš ako nejaký mládenec a necítiš sa na to, že máš 40+ čo je len dobre 😁
@tanyag bohužial to nie je trol, osobne poznám a idem riešiť
@akire13131 Ty ju osobne poznáš? Ja ju nechcem urážať, ale ona asi úplne v poriadku nie je, však? Trpí nejakými pocitmi menejcennosti, že chcela, aby jej cudzie ženy chválili fotky?
@minka201 keby bola aspoň pekna, tak ju pochválim, ale uprava hrozná..
@akire13131 on sa rada predvádza?
@minka201 áno poznám na tieto témy som narazila úplnou náhodou a tým že robí blbca zo švagra neodpustím. Jej priateľ je veľmi dobrý človek, ktorý o tomto nemal vôbec poňatia. Ona je veľmi "jednoduchá" a neuvedomuje si dôsledky svojich konaní. Jaaj hanbím sa čo rieši na nete za ňu. Ak niekoho z vás tu urazila je mi to ľúto ale k nej už nemám žiaden komentár, nakoľko sa to neoplatí
@akire13131 Noo tak je to smutné potom.
Ja som tu založil diskusiu a my tu riešime už fakt všeličo 😂
@ondro1122 no nahodou je toto celkom safe room.da sa tu prebrat kadeco to sa ln tak nevidi.😉
@akire13131 sila toto. Este ked zhovaduje seba nech ale inak chudak ten chlap este sem dala aj jeho fotky v spodnom pradle
@pralinka25 hej a @panda21 je tichý sledovateľ a sem tam niečo lajkne 😂
@ondro1122 moze sa pridat poslem virtualnu pralinku 😀
@ondro1122 najprv som sa nechcela pridať do už rozbehnutého vlaku srandy, keď im to tu tak dobre išlo. Potom som chcela niečo napísať Marsovi, ale všetko napísala
@pralinka25 tak som nemala potrebu duplikovať odpovede, iba som podporila palcom 😅 v tomto ju enormne chápem, s tými otázkami. Tiež keby predomnou sedí niekto, kto sa mi prizná s tým, čo Marso, mám trilion otázok, lebo som strašne zvedavý človek a rada sa dozvedam, ako funguje myseľ a zmýšľanie druhých ľudí, ako fungujú ich princípy. A vôbec by som to nebrala útočne alebo s myšlienkou uraziť človeka. Proste taká "zlá" vlasnosť. Som príliš zvedavá a niekedy moje otázky idú až za hranice konfortu druhého človeka. A keď je niekto, kto je otvorený a nemá problém hovoriť o všeličom (ako sa Marso prezentoval), tiež by som sa neudržala a moje zvedavé JA by išlo na plné obrátky a šla by som až za hranice, pokým by ma niekto nestopol. Ja sa jednoducho rada rozprávam, veľa pýtam, nemám filter a ani hranice a niekedy sa to môže zdať, že je to útočné alebo urážajúce, ale v živote by som si nedovolila niekoho urážať alebo útočiť za jeho spôsob života. Len by ma to proste fascinovalo 😅
ondro začal ako hlupy Jano a ku konci take hlašky dava do placu, že s otvorenymi ustami pozeram..až na tie tvoje paranoje, ty možeš zahajit konverzaciu so ženou, len daj do popredia svoju mudrosť a nie svoje horšie ja 😀
ty sa len maskuješ a robiš, že kde nič tu nič
@tanyag chcem žalovať na pralinku, zas posielala niekomu bonbony 😀
@panda21 tak som rada ze nie som sama. ale ja som to tiez nemyslela ani utocne ani som tym nechcela sudit (hoci mi to neustale vkladal do ust) . ono je to tazko takto cez spravy kazdy si do nich sprojektuje seba. v beznom zivote je to uplne ine. ja som zvedava (nie na klebety ani ohovaracky) ale na veci ktorym nerozumiem. chcem ich pochopit tak sa pytam. to tu ja obdivujem jednu babu ktora mi na moje debilne otazky odpovedala a fakt si to vazim a naozaj to zmenilo moje chapanie urcitych veci za co som jej vdacna. nie kazdy by sa o tom bavil pretoze to bola tiez taka chulostiva tema.
ja mam prave v beznom zivote strasne vela celozivotnych priatelstiev. dokonca sa mi ani nestalo ze by sa kvoli mojej hube niekto so mnou prestal kamosit pretoze v beznom zivote sa mi doteraz vzdy podarilo vsetko si s ludmi vykomunikovat. ja som dokonca aj bezne v kontakte s byvalymi frajermi a neprechovavame k sebe ziadnu zast. aj ked to tak nevyzera v skutku som mierumilovny clovek a nazivo to je ine ako ploche spravy. asi mam vacsi talent na rozpravanie ako na pisanie 😀
mam kamosa ktory ma uplne opacne nazory na mnoho zasadnych veci ako ja. a teda kupodivu sme kamosi uz 20 rokov. pri kazdej dovolenke (ano chodime spolu aj na dovolenky) pri kazdej grilovacke a inej akcii si podiskutujeme (malokedy sa zhodneme 😀 ale ja sa s nim strasne rada bavim aj napriek tomu alebo prave preto.) mne prave tie uplne odlisne sposoby zivota, nazory opacne atd rozsiruju obzory. a tiez som si myslela ze pan ktoreho teda nebudem menovat lebo neviem co mam povolene a to dlhe meno ja si proste nepamatm 😀 je tym s ktorym sa da bavit aj o nepopularnych veciach. posobil na mna tak ako ten moj kamos s ktorym sa daju prebrat aj divne a neprijemne veci. je ale pravda ze toto dokaze asi fakt len hrstka ludi.
P.S. tak vitaj a posielam pralinku 😉
@karolinakr nezavid aj vam poslem vernostne pralinky 😀

ja skutocne zasnem ze niektori ludia su skutocni. naozaj neuvertelne veci sa tu obcas vyskytnu. dalsia psychopatka.