Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr heeeeej preco to mazes? sa bojis? 😂
@karolinakr veď ja vidím vidím 😁🤣
@pralinka25
tak nakoniec ondro nechce žiadnu a tu nam vešia buliky na nos už na 60.strane 😀
@pralinka25 bojim, bojim 😀
@tanyag
dnes nejdeš spať o 18.00?
@pralinka25
@karolinakr Ja si najprv musím niečo nájsť...poriadnu prácu a koníček a potom aj s tým koníčkom sa prebojovať do práce 😁 aby som pracoval v sfére ktorá ma baví a môj cieľ je tiež presťahovať sa do Košíc asi...a nezarabať extra veľa aby som nemal podozrenie, že ma má žena len pre peniaze 😁😂
@karolinakr no nechce byt druhy tak to ma tazke chalan. napriklad ja som sa prvykrat vydavala ked som mala 4 roky v skolke. 😀 pre mna bol druhy uz hned ten prvy 😀 od ktoreho som dostala prvu ozajstnu pusu.
@pralinka25 haha
@ondro1122 ktora sfera ťa baví? nie je lepšie ako s radostou chodiť do práce, to je fakt
@ondro1122 je to v tej kaviarni take zle? ja si zas roky myslim ze by ma to bavilo len mam nevyhodu. vypila by som im vsetku kavu a nic by som nezarobila

@karolinakr Robím čašníka a mám aj vš a toto robím 🙃🙃🙃 jeden čas ma bavila poľština ale prestalo ma to baviť...moja chyba je, že nerobím nič....nejako nič nerobím nevzdelavam sa nič...môžem si za to sám....robím čašníka niekoľko rokov a už ma to nenapĺňa....učil by som sa nejaký jazyk neviem...možno koordinátor....ale nejaký taký jazyk, ktorý nie je populárny...možno srbcina ? Aby som bol koordinátor a vybavoval Srbom robotu...viem mam zaujímavé zmýšľanie....ale som prosloviansky orientovaný 😂
@pralinka25 Nebaví ma už gastro 😭
@pralinka25 prečo tak smutno, ja tiež existujem len na kave, keby som nejedla cely deň a dala si capuccino, ja som uplne spokojná
koľko káv denne vypiješ od 7.00?
@ondro1122 to budeš mať práveže výhodu, lebo každy angličtina, nemčina a ty sam na SK plus par ľudí budeš mať netradičný jazyk.. Ja som napr. vo Veľkej Británii ruštinu používala, tam som mala kamaratov, Poliaci - niečo som pochytila, arabštinu ne, ale vela Rumunov tam bolo..nemčinu nikto odo mňa nepýtal, to je pravda, skôr angličtinu, ale napr. ked chceš ist do Rakôska, tam ju využiješ
@karolinakr len tri ale to preto ze si viac nedovolim, ale medzi nimi by som si dala v pohode dalsie tri. kludne aj o 22 vecer
@karolinakr naco ma ist do rakuska? kvoli tym marsovim kamoskam? s tymi sa dohovori inymi sposobmi 😂
@karolinakr Presne, presne nižšia konkurencia je s menej tradičnými jazykmi....dneska je ťažko presadiť sa s Aj...s Nj ani nie lebo veľa ľudí nemá rád Nj
@pralinka25 Tebe niečo Marso neustále vkladal do úst??? A čoooo? 🤣
@h2 ej ty nezbednica 😂 to by si chcela vediet

@karolinakr Dnes nie, mám choré dieťa 😔 tak dnes bude nočná s dieťaťom.
@pralinka25 Pokiaľ sa pri čítaní nickov nedostaneš za tretie písmeno, tak to mňa máš prečítanú. 😁
@pralinka25 Určite tyčinku Mars. 😜
@pralinka25 haha tak ty si ako tá baba, čo robí u nás v detskom kútiku, mali v ponuke orieskové latte, veľmi chutné, ešte keď som nechudla, som si vždy dala a raz mi povedala, že už nemá, lebo skoro všetko ona sama vypila 🤣🤣🤣🤣
@pralinka25 marso ti neustale vkladal tyčinku Mars do ust --aha..to uplne meni situáciu

Marso nás asi už opustil 😔
@karolinakr 🤣 Alebo nejakú inú tyčinku.
@h2 to máš jasné, že je urazený...hlavne, že tu vypisoval ako ma má úprimne rád 😁😁😁 a potom sa to rapídne zmenilo..len preto, že som vyjadrila svoj názor...
Ale.. poznám veľa veľa mužov, ktorí ťa budú milovať ak im len pritakávaš, ale akonáhle s niečim nesúhlasíš, tak by ťa najradšej zakopali pod zem

@karolinakr no vsak som tu casto, ale zas moc nesledujem nicky preto mi to velakrat nepride ze kto co pise. tak som to asi akosi prehliadla ze raz tak a raz onak.
ja sa pri citani nickov nedostanem casto za prve tri pismena 😀
inak ondro by poda mna vobec nemal problem so zenami nebyt toho ze je vyberavy a vlastne ani nie ze jeho nechcu ale on nechce.