icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
23. jan 2024

@karolinakr no vsak som tu casto, ale zas moc nesledujem nicky preto mi to velakrat nepride ze kto co pise. tak som to asi akosi prehliadla ze raz tak a raz onak.
ja sa pri citani nickov nedostanem casto za prve tri pismena 😀

inak ondro by poda mna vobec nemal problem so zenami nebyt toho ze je vyberavy a vlastne ani nie ze jeho nechcu ale on nechce.

pralinka25
23. jan 2024

@karolinakr heeeeej preco to mazes? sa bojis? 😂

tanyag
23. jan 2024

@karolinakr veď ja vidím vidím 😁🤣

karolinakr
23. jan 2024

@pralinka25
tak nakoniec ondro nechce žiadnu a tu nam vešia buliky na nos už na 60.strane 😀

karolinakr
23. jan 2024

@pralinka25 bojim, bojim 😀

karolinakr
23. jan 2024

@tanyag
dnes nejdeš spať o 18.00?

ondro1122
autor
23. jan 2024

@pralinka25
@karolinakr Ja si najprv musím niečo nájsť...poriadnu prácu a koníček a potom aj s tým koníčkom sa prebojovať do práce 😁 aby som pracoval v sfére ktorá ma baví a môj cieľ je tiež presťahovať sa do Košíc asi...a nezarabať extra veľa aby som nemal podozrenie, že ma má žena len pre peniaze 😁😂

pralinka25
23. jan 2024

@karolinakr no nechce byt druhy tak to ma tazke chalan. napriklad ja som sa prvykrat vydavala ked som mala 4 roky v skolke. 😀 pre mna bol druhy uz hned ten prvy 😀 od ktoreho som dostala prvu ozajstnu pusu.

karolinakr
23. jan 2024
karolinakr
23. jan 2024

@ondro1122 ktora sfera ťa baví? nie je lepšie ako s radostou chodiť do práce, to je fakt

pralinka25
23. jan 2024

@ondro1122 je to v tej kaviarni take zle? ja si zas roky myslim ze by ma to bavilo len mam nevyhodu. vypila by som im vsetku kavu a nic by som nezarobila

sticker
ondro1122
autor
23. jan 2024

@karolinakr Robím čašníka a mám aj vš a toto robím 🙃🙃🙃 jeden čas ma bavila poľština ale prestalo ma to baviť...moja chyba je, že nerobím nič....nejako nič nerobím nevzdelavam sa nič...môžem si za to sám....robím čašníka niekoľko rokov a už ma to nenapĺňa....učil by som sa nejaký jazyk neviem...možno koordinátor....ale nejaký taký jazyk, ktorý nie je populárny...možno srbcina ? Aby som bol koordinátor a vybavoval Srbom robotu...viem mam zaujímavé zmýšľanie....ale som prosloviansky orientovaný 😂

ondro1122
autor
23. jan 2024

@pralinka25 Nebaví ma už gastro 😭

karolinakr
23. jan 2024

@pralinka25 prečo tak smutno, ja tiež existujem len na kave, keby som nejedla cely deň a dala si capuccino, ja som uplne spokojná
koľko káv denne vypiješ od 7.00?

karolinakr
23. jan 2024

@ondro1122 to budeš mať práveže výhodu, lebo každy angličtina, nemčina a ty sam na SK plus par ľudí budeš mať netradičný jazyk.. Ja som napr. vo Veľkej Británii ruštinu používala, tam som mala kamaratov, Poliaci - niečo som pochytila, arabštinu ne, ale vela Rumunov tam bolo..nemčinu nikto odo mňa nepýtal, to je pravda, skôr angličtinu, ale napr. ked chceš ist do Rakôska, tam ju využiješ

pralinka25
23. jan 2024

@karolinakr len tri ale to preto ze si viac nedovolim, ale medzi nimi by som si dala v pohode dalsie tri. kludne aj o 22 vecer

pralinka25
23. jan 2024

@karolinakr naco ma ist do rakuska? kvoli tym marsovim kamoskam? s tymi sa dohovori inymi sposobmi 😂

ondro1122
autor
23. jan 2024

@karolinakr Presne, presne nižšia konkurencia je s menej tradičnými jazykmi....dneska je ťažko presadiť sa s Aj...s Nj ani nie lebo veľa ľudí nemá rád Nj

h2
23. jan 2024

@pralinka25 Tebe niečo Marso neustále vkladal do úst??? A čoooo? 🤣

pralinka25
23. jan 2024

@h2 ej ty nezbednica 😂 to by si chcela vediet

sticker
tanyag
23. jan 2024

@karolinakr Dnes nie, mám choré dieťa 😔 tak dnes bude nočná s dieťaťom.

h2
23. jan 2024

@pralinka25 Pokiaľ sa pri čítaní nickov nedostaneš za tretie písmeno, tak to mňa máš prečítanú. 😁

h2
23. jan 2024

@pralinka25 Určite tyčinku Mars. 😜

tanyag
23. jan 2024

@pralinka25 haha tak ty si ako tá baba, čo robí u nás v detskom kútiku, mali v ponuke orieskové latte, veľmi chutné, ešte keď som nechudla, som si vždy dala a raz mi povedala, že už nemá, lebo skoro všetko ona sama vypila 🤣🤣🤣🤣

h2
23. jan 2024

@ondro1122 Ty máš VŠ a roky robíš čašníka??? A akú VŠ máš?

karolinakr
23. jan 2024

@pralinka25 marso ti neustale vkladal tyčinku Mars do ust --aha..to uplne meni situáciu

sticker
tanyag
23. jan 2024

Marso nás asi už opustil 😔

h2
23. jan 2024

@karolinakr 🤣 Alebo nejakú inú tyčinku.

h2
23. jan 2024

@tanyag Asi sa urazil. Že sme ho nepochválili za jeho životný štýl.

tanyag
23. jan 2024

@h2 to máš jasné, že je urazený...hlavne, že tu vypisoval ako ma má úprimne rád 😁😁😁 a potom sa to rapídne zmenilo..len preto, že som vyjadrila svoj názor...
Ale.. poznám veľa veľa mužov, ktorí ťa budú milovať ak im len pritakávaš, ale akonáhle s niečim nesúhlasíš, tak by ťa najradšej zakopali pod zem