icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

ondro1122
autor
23. jan 2024

@pralinka25 jeeej ďakujem za pralinku ✌️

ondro1122
autor
23. jan 2024

@h2 Mne ako východniarovi sa poľština neučila ťažko haha 😂 lebo niektoré slová sú dokonca také isté 😂

h2
23. jan 2024

@marseillefan Vážne? Ty si psychiater, keď dávaš takéto diagnózy? A že my tu urážame, nedaj sa vysmiať!

h2
23. jan 2024

@ondro1122 V tom je zase podľa mňa zákernosť poľštiny, že tie slová znejú často rovnako a pritom význam majú úplne iný. 😁
Nehovor o sebe, že si hlúpy! Celkovo by si mal o sebe začať zmýšľať pozitívne. Zameraj sa na to, čo si už v živote dosiahol. Je čas zmeniť zamestnanie. Študent VŠ môže robiť čašníka, aby si privyrobil popri štúdiu. Ale absolvent by už mal byť niekde inde. Rozmýšľam, kde by si sa s tvojim odborom uplatnil a priznám sa, že mi nič nenapadá, ale určite by sa niečo našlo, možno niekto iný poradí.

marseillefan
23. jan 2024

@h2 Máš pravdu, nie som psychiater, takže možno som nazval nesprávne diagnózu, kedy má osoba obsesívnu túžbu opakovane si obtierať ústa o niekoho manželku, aj keď jej bolo vyslovene vysvetlené, že je to pre danú osobu neakceptovateľné.
Vieš, moja manželka je oproti tebe dokonalá žena a na rozdiel od teba nemá potrebu ponižovať na MK každého, kto nežije podľa je noriem, nemá potrebu vypisovať do všetkých tém a prezentovať sa ako pani dokonalá, pri tom pohŕdať inými, nemá ani potrebu vyvolávať konflikty, nikoho z koníka nevyštvala, ani na to s nadšením nespomína a netúži, aby sa vrátil (a mohla ho zrejme vyštvať znova)... na rozdiel od teba si zjavne nepotrebuje kompenzovať pocit nedostatočného uznania vo vlastnom živote. Je totiž psychicky vyrovnaná a stopercentne šťastnejšia ako ty.
Preto ti poradím, nabudúce skús svoju energiu a myšlienky sústrediť radšej na svojho vlastného manžela. On je skutočný hrdina, ktorý si zaslúži obdiv nás všetkých. Môžem ho niekedy za odmenu zobrať do Viedne na operu.. všetko platím, určite by sa potešil.
Hej, viem, že som sľuboval, že nebudem reagovať, ale keď ty máš na konflikty taký nesmierny talent, že keby si mi dačo zatrúsila nad hrobom, vstanem z mŕtvych ako Ježiš.

h2
24. jan 2024

@marseillefan Wau! Teraz si sa predviedol v plnej paráde. Ak je toto tvoj názor na mňa, ja ti ho neberiem. Až na to, že tvoja manželka nie je šťastnejšia, ako ja. Môj muž totiž nechodí za kurvami, ani si na mne neuspokojuje svoje sexuálne túžby, keď to ja nechcem. Možno je tvoja žena dokonalá, celkom určite ju za takú musíš považovať, keď ti toleruje všetko to, čo si písal. Ale ver mi, že šťastná z toho nie je. A nevyvolávam tu konflikty. Konkrétne tento medzi nami dvoma si vyvolal ty. Takže, tak, ako mi radíš, aby som sa išla venovať svojmu mužovi, tak sa choď ty venovať svojej žene. Keď si dobre zasexuješ, snáď budeš mať lepšiu náladu a prejdú ťa tieto pre chlapa netypické PMS symptómy. Môj muž je, bohužiaľ, práve chorý. Ale neboj sa, starám sa oňho dobre, nosím mu jedlo, čajíčky a lieky až do postele. Do opery môže zobrať on teba, ak by si mal záujem. Nebude to síce Viedeň, ale snáď nevadí.

marseillefan
24. jan 2024

@h2 Áno, presne toto je môj názor na teba. Si tak obsesívna, že na každú moju odpoveď musíš zareagovať a mať posledné slovo 🙂 A moja manželka je na milión percent vyrovnanejšia a šťastnejšia. Poznám ju veľmi dobre a mal som neraz česť s tebou... to, čo robíš ty je znakom hlbokého psychického problému.
Mimochodom, ja si práveže o tebe myslím, že musíš byť v sexe fantastická. Doslova bohyňa, zrejme robíš všetky perverznosti, ktoré ja na internete vyhľadávam, aj omnoho viacc... zelenina sa pred tebou musí triasť... to je totiž jediné racionálne vysvetlenie, prečo to tvoj muž s tebou doteraz vydržal.
O manžela sa poriadne staraj, soplík je u mužov smrteľná choroba, tak šup šup... lebo druhého takého veru nenájdeš...

h2
24. jan 2024

@marseillefan Nerob si o mňa starosti, ja som nikdy nemala o mužov núdzu. Pozdravuj šťastnú pani manželku, zbohom.

marseillefan
24. jan 2024

@h2 zbohom, milá H2, len dúfam, že to myslíš úprimne, lebo ak si znova budeš obtierať ústa o moju manželku, budem znova reagovať týmto štýlom. Dám ti ešte viac ochutnať z tvojej vlastnej medicíny, ktorú tu na fóre tak rada rozdávaš...

pralinka25
24. jan 2024

@marseillefan to vazne? A ja som ta fakt mala za srandistu. Az na tu jednu vec. Mylit sa je ludske. Skoda.☹️
Normalne nevychadzam z udivu.

karolinakr
24. jan 2024

ja nemôžem
ja sa z vas ušúĺam

sticker
karolinakr
24. jan 2024

pani h2 robi perverznosti s uhorkou...tak to som napríklad nevedela

h2
24. jan 2024

@karolinakr Nevedela, lebo nerobím. Ale neberiem dotyčnému jeho fantázie. Zjavne som ho zaujala, no, čo už narobím. 🤷‍♀️

marseillefan
24. jan 2024

@pralinka25 Áno, myslím to vážne. H2 je vyslovene zákerná žena... človek napíše, akú duševnú nepohodu má z komunikácie s vami a ona špeciálne vycibrí svoju reakciu tak, aby čo najviac zaťala do živého. Využije všetky vedomosti z iných diskusií, dokonca si ZNOVA obtiera ústa o moju ženu, o čom ona vie, že si nenechám, lebo sme sa na tom už raz neskutočne pochytili v inej diskusii. To všetko pre to, aby dostala svoju dennú dávku pocitu nadradenosti. V živote si neviem predstaviť, že by moja manželka niekomu za nejakých okolností napísala to, čo na napísala ona mne. Nikdy... ani najväčšiemu nepriateľovi. Preto viem, že to, čo robí ona, je choré, úbohé a primitívne. H2 sa vyžíva v tom, keď môže ľudí ponižovať a útočiť na nich, keď sa môže hrať na pani dokonalú. A nie len na mňa, robí to systematicky a cielene aj v iných diskusiách iným ľuďom... užíva si to. Dámy, ktoré stretávam vo Viedni majú lepší charakter, ako má ona.

h2
24. jan 2024

Myslím, že ľudia, ktorí ma tu na koníku za tie roky už poznajú, si na mňa vedia urobiť názor aj sami. A aj viem, aký, keďže som dostala aj nejaké súkromné správy. 😊

marseillefan
24. jan 2024

@h2 ja im názor na teba neberiem... tiež ťa už na koníku roky poznám a urobil som si svoj vlastný.

ondro1122
autor
24. jan 2024

@h2 Poľština je potrebná do špediterských firiem, pretože je veľa poľských kamionistov alebo ešte sa dalo prekladať (ale také schopnosti nemám)...tretia možnosť urobiť si doktoráta a učiť v Prešove...ale už má ten jazyk až tak nebaví skúsil by som niečo iné....ako sme sa bavili s @karolinakr srbsky možno a robiť koordinátora a im vybavovať robotu....v Bratislave ich robí pomerne dosť čo pozerám

karolinakr
24. jan 2024

@ondro1122 ked uz si tolko času venoval do toho jazyka, tak to využi aspon čiastočne

tanyag
24. jan 2024

@marseillefan teraz za teba píše tvoje urazené ego milý Marso. Tiež som mala pocit, že si veľký srandista, ale nie si. Škoda no. Ale dám si uhorku aj za teba 😁😁😁

marseillefan
24. jan 2024

@tanyag neurobila to prvý krát a nezastavila by sa ani teraz, kým by si úplne neukojila svoje narcistické ego... poznám ju už veľmi dobre... rozdiel je, že sa jej prvý krát niekto postavil jej vlastnými zbraňami - teda zneužívaním informácií z iných tém na to, aby človeka čo najviac urazila a ponížila... áno, je primitívne a úbohé, keď to robím ja. Čo nechcete vidieť je, že je rovnako primitívne a úbohé, keď to robí ona.

tanyag
24. jan 2024

@marseillefan Veď ok, to je tvoja vec ako sa správaš, vlastne je to každého vec, my bosorky (okrem karolínky) sme raz také, čo už s nami. Len osobne si nemyslím, že z týchto dám (spolu so mnou) je niekto toxický alebo narcistický. Ale tvoj názor ti neberiem, máš na svoj názor plné právo, tak ako máme na ten svoj my. Len tieto doťahovačky nie je dobré prenášať do súkromného života.

karolinakr
24. jan 2024

@tanyag 😀
dakujem, že si ma vyňala zo spolku bosoriek

pralinka25
24. jan 2024

@karolinakr a ty co akoze ma proti bosorkam??? Ha?

sticker
karolinakr
24. jan 2024

@pralinka25 moja mama vola moju sestru bosorka... ale z jej ust to vyznie velmi smiešne

pralinka25
24. jan 2024

@marseillefan no ja neviem. Nemam z @h2 taky pocit ako pises a to ju evidujem tiez roky. Ani som nepostrehla ze by sa navazala do tvojej zeny. Ona rozhodne nie je ta co jej ublizuje.
A co sa tyka inych diskusii. Ved su verejne dostupne. To uz je riziko takychto for. Toto by ma teda ani nenapalo riesit. Ked raz dam nieco verejne na net pocitam s tym ze je to verejne. Ine by bolo vyasanie zo sukromnych sprav alebo skupin. Ale takto...

pralinka25
24. jan 2024

Ved aj v tomto pripade je to smiesne. Raz sme dostali takyto titul v jednej teme od chlapika co nezvladal debatu s par babami. Byt bosorkou je ale super 😀
@karolinakr

pralinka25
24. jan 2024

@ondro1122 aj u nas robi vea srbov. Mame tu aj taku agenturu ktora riesi s nimi pracu ako pises ty. Moze to byt zaujimava cesta. Inak slovanske jazyky su si podobne tak sa ich da naucit aj viac.

karolinakr
24. jan 2024

@pralinka25 ale bosorka z Mrazika je zas o inom
🤣🤣

karolinakr
24. jan 2024

Ja si marsa predstavujem ako Borisa Kollara s vlasmi..Dlho som rozmyšlala, že aký typ može byt

pralinka25
24. jan 2024

@karolinakr boze to je fotka

sticker