Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 Pamätám si toho chlapa, čo nás označil za bosorky. Bol neverný manželke a my sme mu za to práve netlieskali. Že by podobnosť čiste náhodná? Ktovie, prečo bolo v stredoveku toľko bosoriek upálených. Ona: "Si neverný, podviedol si ma/svoju ženu!" On: "Bosorkaaaa! Upáliiiiť!" 🙃
@pralinka25 Ináč, ja mám 3 mačky. Všetky čierne. 🐈⬛🐈⬛🐈⬛🧙
@pralinka25 Ona sa vyslovene zamerala na niečo, čo už z iného konfliktu so mnou vie, že ma vyprovokuje. Raz sme sa už pochytili... Doslova to zákerne napísala na záver ako čerešničku na torte... cielene a premyslene.
Plus, je tu kopec vecí v iných debatách, ktoré so mnou nemajú nič spoločné a registrujem jej reakcie... Že to vy nevidíte, je ok, netúžim vás o ničom presviedčať... Kľudne jej napíšte ďalšie súkromné povzbudivé správičky, aby aj ďalej žila vo svojej ilúzii nadradenosti a dokonalosti.
Mimochodom, verejné fóra majú riziká nielen pre mňa, ale aj pre ňu... musí aj ona rátať s tým, že jej niekto plesne pravdu do očí a nebude sa jej to páčiť.,,
Vždy lepšie pomenovanie BOSORKA, ako HROŠICA, ktorá KROCHKÁ 🤣🤣🤣 už aj takto ma jeden nazval, ktorému sa nepáčil môj názor 🤣🤣🤣🤣 ale prirástlo to ku mne...keď sa ma na zoznamke nejaký muž opýtal ako vyzerám...napísala som len...PREDSTAV SI HROŠICU, KTORÁ KROCHKÁ..tak to som ja 🤣🤣🤣
@tanyag to musel byt vzdelany gantleman.
Predstavujem si krochkajucu hrosicu. Mam medzery v zivocisnych druhoch
@pralinka25 hahaha 🤣 no možno nejaký mutant divej svine a hrošice 😁
@tanyag
@pralinka25 jedna baba pozvala chalana, nech jej napiše, ked tu vyplakaval, že je stale sam, a on že nie, čo ked je úchylák
@pralinka25 Len to nie! Ja nechcem byť predseda, to totiž zaváňa nadradenosťou! Bola by som nerada, keby ma tu niekto obvinil z nadradenosti.😁 Pokojne tú funkciu prenechám huggerovi.
@karolinakr to nebol omg?
@pralinka25 ked pozveš chlapa na rande, si uchylak, ked ho obviníš z nevery, si bosorka
@h2 Aj ja mám čiernu macku 😁. Mala som dve, čiernu a bielu, ale bielu mi zrazilo auto 😥. Tá bola krásna.
Rata sa aj erarna poulicna cierna macka co nam chodi na trampolinnu?
@grof_monte_christo rata. Aj ty si bosorka 😉
@hugger Keď som to hovorila mojej malej neteri, tak mi povedala, že z peniažkov, ktoré má v pokladničke, mi kupi druhú bielu mačičku 🙂
Tak ja ostanem pri tej hrošici radšej 😁 mačku nemám 🙄
@grof_monte_christo Mne už viacero mačiek (či skôr kocúrov) zrazilo. 😥 A môj najmilovanejší (zvierací) miláčik Cicero, oranžovo biely 6-kilový krásavec, zmizol bez stopy. Toho doteraz oplakávam. 💔
@pralinka25 Chodí si k vám zacvičiť? 😁
@h2 Ja toto tiež veľmi prežívam. Mne to doma ani nepovedali, že ju našli zrazenu. Až keď som ju po 3 týždňoch neprestala hľadať a chytila som hysaka, že sa už nevráti, mi povedali, čo sa stalo.
@grof_monte_christo Ja stále dúfam, že sa ešte vráti, hoci viem, že nie, už je to dlho. Jedni známi nám hovorili, že presne takého kocúra videli v Chorvátsku, tak si so synom hovoríme, že tam išiel na dovolenku. Pred pár dňami som tu na koníku videla jednu fotku, tak som si ju stiahla a poslala synovi, že Cicerko pozdravuje z Chorvátska 😻:
@h2 tvoj je krajsi...

@karolinakr tak ja nie som z mrazika nemam rada mraz 😃
Som ta hore 😏