icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

h2
24. jan 2024

@la_dolce_vita 😘 Ďakujem, on bol úžasný.

lentilka23
24. jan 2024

smer psycholog, vyrozpravaj sa mu, on ti poradi ako postupovat

pralinka25
24. jan 2024

@h2 ano cvici nech ma formu 😃

h2
24. jan 2024

@pralinka25 Možno sa tiež chystá niekam k moru, chudne do plaviek. 😀

pralinka25
24. jan 2024

@h2 mozno ju pozval cicero na dovolenku 😉

h2
24. jan 2024

@pralinka25 😻❤️🐈‍⬛

pralinka25
24. jan 2024

@h2 privezie si suvenir 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

h2
24. jan 2024

@ondro1122 Prepáč, že ti to tu spamujeme mačkami, ale v tejto diskusii sa už rozoberalo naozaj všetko, tak prečo nie aj mačičky?
Tá špeditérska firma sa mi zdá byť pre teba dobrá voľba, určite lepšia, než robiť čašníka. So znalosťou poľštiny a všeobecných znalostí o stredoeurópskych krajinách sa o teba pobijú. Veď kopa tovaru sa dováža z Poľska. Určite sa skús poobzerať po niečom z tejto oblasti.
Ak by si sa rozhodol vrátiť na školu na doktorandské štúdium, tak zase tam budeš mať mladé študentky, ktoré letia na doktorandov a mladých asistentov, možno tam stretneš svoju životnú lásku. 😍

ondro1122
autor
25. jan 2024

@h2 kľudne si píšte čo chcete 😂 som rád, že mi chodia upozornenia a si veľmi milá, že mi radíš ďakujem ☺️....toto, že špreditérstvo je úplne iba na kariéru a nemáš veľmi voľný čas a čo sa týka doktoranta tak to už asi nezvládnem lebo som pozabudal veľa veci 😂...a hlúpy som trocha lebo na chlapa neviem logicky myslieť...niekto mi niečo povie urob toto a toto a ja nechápem 🥲😂

h2
25. jan 2024

@ondro1122 Už zase o sebe pochybuješ a podceňuješ sa. Ja neverím, že nemáš logické myslenie. Veď si skončil VŠ! (Ja viem, že VŠ ešte z človeka inbteligenta nerobí, ale ak si ukončil VŠ vzdelanie 2. stupňa, tak hlupák nebudeš.)
Neviem, nikdy som v špedícii nepracovala, ale nemyslím si, že budeš mať menej voľného času, ako teraz. Predpokladám, že ako čašník robievaš aj po večeroch. Dcéra mojej kolegyne, ktorá minulý rok skončila SŠ a na jeseň začala pracovať v špedičnej firme, chodí na 8:00 do práce a často už pred 14:00 ide domov, že ju pustili, lebo má hotovú robotu. A to nehovorím, že ako 20 ročná zarába viac, ako jej 47 ročná mama. 🙃 Určite by som sa na tvojom mieste poobzerala po inej práci. Možno to bude tá pozitívna zmena, ktorá ťa nakopne k zmene aj v osobnom živote.

pralinka25
25. jan 2024

@ondro1122 alebo colnik cudzinecka policia

ondro1122
autor
25. jan 2024

Som dnes v KE a už som myslel, že zájdem (viete kam) lebo mi to trocha chýba ale zrušil som to

ondro1122
autor
25. jan 2024

@h2 Ale jazyk sa dokážeš naučiť na to talent netreba....takže aj hlúpy sa naučí
@pralinka25 No aj nad tým som rozmýšľal, že do finančnej správy

pralinka25
25. jan 2024

@ondro1122 skusat mozes viac toho az najdes co ta bavi.

h2
25. jan 2024

@ondro1122 Ach, ty si tvrdý oriešok. Keď niečo vieš, tak to zľahčuješ, že to je ľahké a aj blbý sa naučí. Nenaučí. Prosím ťa, prestaň sa už toľko podceňovať.
A máš u mňa veľké plus, že si nešiel... ty vieš, kam. 👍 Vidíš? Pracuješ na sebe, meníš sa, lebo chceš. Všetko máš vo vlastných rukách, je to len na tebe. Len si musíš veriť.

h2
25. jan 2024
pralinka25
25. jan 2024
minka201
26. jan 2024

Ženy, musela som 😂 Koho vám to pripomína?
Už som asi aj ja toxická 😅
https://www.facebook.com/reel/727742172635406?s...

pralinka25
26. jan 2024

@minka201 tak toto nema chybu. ze si to vyrobila ty sama?

sticker
pralinka25
26. jan 2024

@minka201 a este aj chutne macicky

h2
26. jan 2024

@minka201 🤣🤣🤣 Tak toto je top!
Vitaj medzi bosorkami, niekto ťa tu čoskoro prekľaje. 😁

pralinka25
26. jan 2024

@h2 bosorky su imunne voci vsetkym zlym silam. nepomoze nic.

tanyag
26. jan 2024

@minka201 Pecka 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

minka201
26. jan 2024

@pralinka25
To nie, ale google asi sleduje, aké témy tu čítam 😀

minka201
26. jan 2024

@h2 Haha, dúfam, že nie 😆

tanyag
26. jan 2024

Haha ja z toho videa nemôžem 🤣🤣🤣 si to púšťam stále...ja som ale bosorka 🤣🤣 zlá, toxická osoba 😁

karolinakr
26. jan 2024

@tanyag to su tie mačky? facebook vyrába videá na mieru?

karolinakr
26. jan 2024

@pralinka25
@h2
@tanyag
@minka201
inak vy sa smejete, ale to už pozna asi každy, že o niečom sa rozpravate a hned vam nahodi reklamu na danú tému..Ja som zažila vyšši level špehovania google, len som si niečo pomyslela a hodilo mi reklamu na to..čestné pionierske 🤞asi 3x

h2
26. jan 2024

@karolinakr O tomto tu bola dokonca diskusia. Boli tam fakt divné veci, že sa napríklad dvaja manželia rozprávali, že by mali kúpiť tuším novú mrazničku no a následne im ponúkalo reklamy na mrazničky. A nikto z nich si ju nevyhľadával, len sa o tom rozprávali. Alebo aj to, že niekto na niečo len myslel a už mu na to išli reklamy.

ondro1122
autor
26. jan 2024

@pralinka25 Ešte stále platí, že mám poslať fotku ? Včera som sa len tak fotil ale iba zo zadu 😂