Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 však ty máš svaly..podla mna sa hrozne podceňuješ..ale čo som ti pisala aj minule, vyhol sa a nie ako Tarzan, aspoň mne sa to tak páči
@ondro1122 nebojsa nic nikam posielat nebudem. kde mas vlasy? na zimu sa dat takto vystrihat 😲
@ondro1122 To nevadí...ináč...dnes som si tak prezrela tých namakaných chalanov v posilke....som tam už mesiac a ešte som sa na nich v podstate ani nepozrela...ale...Ondrík, myslíš, že je pekné mať tak vymakané ruky, ramená, proste hornú čast tela a potom keď sa pozrieš pod pás, tak taká malinká riťka...taký trojuholník obrátený 😁😁😁 Nie je to pekné...podľa mňa...takže ty si úplne v pohode, nepreháňaj to s tými svalmi...
@tanyag nahodou, trojuholník je fajn
@pralinka25 Plesina sa mi robí 😏
@karolinakr Noo mne osobne sa trojuholník nepáči 😁 ale tak to je vec vkusu no 😀
@ondro1122 inak kazdy ma ine prddispozicie. mam kamosa co cvici cely zivot. minimalne 25 rokov co ho poznam od puberty ale postavu nema bohvieaku. a fakt sa tomu venuje aj strava aj vsetko ma nastudovane.
idealne nemat pivny pupok. ale mat nejake tie svaly je fajn. minimalne kvoli zdraviu. hlavne to neprehanat aby si si neuskodil viac ako pomohol.
kvoli vlasom napis borisovi 😀 (vtip)
@pralinka25 Toto, že pupok môžeš mať aj keď cvičíš....stačí veľa sacharidov, objem a bruško je tam 😂 ja osobne mám postavu po mame a mám tučné boky...niekedy som bol tučný a mal 95 kg....a cvičením sa môžeš dobabrať to je fakt osobne ma už bolia trapezy a chrbát niekoľko dní...mám nejaký syndróm...problém je krčna chrbtica a z toho aj rameno boli
@ondro1122 mozno by si mal skusit fyzio. niekde je chyba. zit s bolestami je nanic.
Človek na chvíľu vytiahne päty z koňa a hneď sa to tu nejako zvrháva. 😜
@h2 😝 vidis neoplati sa opustat hrad
Viete čo je sranda ? Že vy ste ma mali vlastne za imbecila a psychopata a zrazu už vychádzame jak starí kamoši ✌️😁
@ondro1122 ty tu hraš s nami nejaku hru, len ešte neviem aku, jedine, žeby si mi prebehol cez rozum, a to sa malokomu podarí hm
@karolinakr Prečo si myslíš, že s vami hrám hru ?
@ondro1122 neviem, čo máš za ľubom...ale zistím to hehe
@karolinakr Nič nemám...všetko čo píšem je myslené vážne 😐...nebýval som taký...bol som taký nápomocný ale zrazu bum nastal zlom a stal sa zakomplexovaný...ale zmení sa to

@tanyag Mama dostala na Vianoce 😂