Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag Mne nie 😃. Ani o tom nevedel, že ju mám 🙂.
@grof_monte_christo Ej ha 😁 ty si čarodejnica? 😁
@hugger nie od každeho chceme, pozor! Iba ty a majkeel ste mali tu česť mi posielať fotku
A Ondro bol už v slipoch foteny na diskusii - kedy si sa sem zapojil? Potom to zmazal a este slovakboy by ma tak celkom zaujimal, on je prožensky orientovaný, len zo zaujimavosti, nejaky panko okolo 50ky..
Tu sa nejako vo veľkom posielajú fotky? 😳 Ja som zachytila len Ondra, v tej jeho prvej diskusii, kým to stihol zmazať. Ináč nič. ☹️
@tanyag Asi áno 😃
@grof_monte_christo ani äno, ani nie
Ondro, mal si niekedy trénera vo fitku? Aspoň na mesiac? Trapezy a chrbát môžu bolieť z nesprávne prevedeného cviku. Napríklad mŕtvy ťah robí každý 3ti človek vo fitku zle a dojebe si spodný chrbát a trapez. Drepy sú tiež náročné, keď nemáš spevneny core. Takýmto štýlom prídeš pomaly o platničky.
@karolinakr Už som to opravila 🙂
@grof_monte_christo mne tam namiesto áno dalo äno, hovorím s tebou po fínsky
@karolinakr 😁
@tanyag na mňa trenerka prvé 2 mesiace iba "hukala". Stále som mala tendeciu pri mrtvolach, drepoch prehybat spodnu časť chrbta, a nebola som vôbec spevnená. Pri hip trustoch som zasa nemala spevnenú panvu. Pri kladkovych pritahoch na chrbát zasa hruď, lakte.. Proste prvý mesiac, dva, si človek fakt cvičí iba tu techniku. Človek by ani nepovedal, čo všetko sa dá pokaziť na takom drepe, veď ideš iba dole, hore 😅
@panda21 Noo s drepmi som problém nemala, ja som zvykla pred niekoľkými rokmi robiť doma 100 drepov a 100 brušakov 🤣🤣🤣 takže keď mi povedal, nech mu ukážem ako robím drepy, tak nepovedal nič, len, že výborne 😁 ale pri silovom cvičení na tých strojoch, tak to bol zo začiatku stres 🤣🤣🤣 teraz to ide lepšie aj keď ma občas napomenie, alebo z dialky zhúkne 🤣🤣🤣
@tanyag no taketo cvičenie telo na telo mi moc nevyhovuje, kde vidi vsetko a hned na mna vyleti..ked som v skupinke, mam tam zákryt
bola som sa pytať tu v posilovni, ale tam vôbec nerobia skupinove cvičenia
iba s trenerom
však počuj, ty si bola v Londyne
tak teraz kukaj tuto srandu
Bratislava najbližšia posilka 58eur mesačne len na stroje, cvičenie sa plati zvlašť 20, trener zvlašt 35, sauna uterak 16, sprcha 2eura, rakety tenisove ping pong 2.50 + 3.50 takže do 100 sa zmestiš mesačne, ked si dobre zacvičiš, pripadne velka akcia (!) ak cvičis od 8.00 - 15.00...o par eur menej
Ročny kontrakt, pokuta za predčasne ukončenie
Londýn
16.00£ mesačne a v tom cvičenie na strojoch, skupinove aktivity s predcvičovatelom od rana do večera sa striedali hodiny, 24hod vstup, sprcha - všetko v cene..možnost zrušiť kontrakt kedykoĺvek
Perfektnu muziku večer od 19.00 hravali
BTw v ktorej area približne si bývala?
@panda21 Mám trénera jasné....ale bolesť na ľavej strane chrbta už trvá dlho...tak na boku chrbta...a trapez ma bolel z krceni ramien len 2 dní dozadalu čo som robil....nejako ma začalo bolieť hlavne chrbát pod lopatkami...som strašne stuhnutý...z krčnou chrbticou má veľa ľudí problémy...ale chrbát má boli už tak 2 týždeň asi
@karolinakr Nooo tak ja platím za posilku 35 mesačne teraz, ale je to veľmi malinká, pár strojov, žiadna sauna nič 🤣 ale mne to vyhovuje, ja som chcela ísť do takej, tam každý deň chodia tí istí ľudia, už sa aj poznáme, podporujeme sa navzájom, vážne sa tam cítim super, ako doma 😁
Noo a v Londýne som za trénera neplatila, mala som niekoľko hodín v cene, na začiatku, ale ja som do fitka v Londýne začala chodiť už keď som schudla 30kg, takže trénera som nepotrebovala, tam to bolo veľké, aj s bazénom, saunou, squash a neviem čo všetko tam bolo, áno ešte skupinové cvičenia, tramolína, kruhové cvičenia, pilates či ako a tie na tých bicykloch...všetko v cene za 48 libier mesačne. Predtým som chodila len na kruhové cvicenia čisto pre ženy, tam som platila 35 livier mesačne a tam som schudla tých 30kg. Žila som na severe, teda tesne na okraji Londýna (Watford) ak ti to niečo hovorí. Ale potom som pracovala v centre Londýna v jednej firme.
@ondro1122 nie masáž. Poriadneho chiropraktika, ktorý z teba vypuka aj dušu. Ja chodím každé 3 mesiace. Chlap snáď 2m a 120kg. Občas sa aj bojím, keď mi chytí hlavu a ide ju puknut doľava a doprava, že mi väz zlomí.. Ale ten vypuka od palcov na nohe až po vlasy. Človek ide odtiaľ jak keby sa vznášal. Bez srandy. Mám pocit, že mám o 30kg menej a lietam 😅
@tanyag zóna 5
@ondro1122 však som ti hovorila, že ty už pomaly prechádzaš na 2.stranu
@karolinakr jak prechádzam na druhú stranu ?
@panda21 chiropraktikov nie je na Sk veľa ale asi zájdem
@ondro1122 ale no..
@tanyag 🤣
@hugger ale to je len test. kto nim prejde vyhra skvelu spolocnost. 😀 to mas ako v minulosti chlap musel prejst skuskou dospelosti kym sa z chlapca stal muz. teraz je to ine. ale kto prejde modrym konikom to je vysoky level 😝
@pralinka25 A ešte u bosoriek 😃
@pralinka25 v Bielej Masajke som čitala, že tenedžerom rezali do penisu, musel byt v divočine o hlade, smäde 3 dni, napichli ho na kôl, prejst rozburenu rieku plnu krokodílov..Po tyždni sa vratil a bola velka oslava celej dediny, kedy ho prijali za dospelého
Oproti tomu ma hugger a ondro velmi biedne skúšky

A davaj si pozor, su zohraté, vytiahnu fotky od kazdeho😁