icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

hugger
27. jan 2024

@pralinka25 prežiť debatu na MK bez ujmy na psychickom zdraví ako rituál prijatia medzi zrelých muzov… porozmýšľam nad tym 😁

pralinka25
27. jan 2024

@karolinakr ale zas keby bol zaujem zorganizovat teda este nadstavbu zabezpecime 😝 este im dame behat aj cez zerave uhliky v tvare pentagramu keby bolo treba.

pralinka25
27. jan 2024

@hugger no ty si to uz prezil zatial celkom uspesne dost dlhu dobu nie?

pralinka25
27. jan 2024

@karolinakr pockat ondro tu mal fotku v slipoch??????

@ondro1122 ????

karolinakr
27. jan 2024

@pralinka25 ja by som huggera a ondra ako prvy krok navrhla napichnut na kôl, aby sme vidi, či niečo vydržia

pralinka25
27. jan 2024

@karolinakr s kolom by som zacala s niekym inym 😀

karolinakr
27. jan 2024
tanyag
27. jan 2024

@karolinakr Ty sa len smeješ, ale mala som dosť vydržať hodinu pri masírovaní rite, ešte že som mala hlavu v tej diere na tom stole, lebo som sa hanbila jak pes 🤣🤣🤣 a mladý si pri tom pohmkával pesničku z rádia. Keď skončil, vytiahol mi gaťky, ja som vyskočila z toho stola, obliekla sa, poďakovala, zaplatila a už ma nebolo 🤣🤣🤣🤣

karolinakr
27. jan 2024

@tanyag jejda 😅
mňa v Londyne ohybala jedna Činanka ako vrece zemiakov
došla v šteklach a červenych leskych spoločenskych šatach do masažnej miestmosti
robila chmaty a chvaty ako majster kung fu

tanyag
27. jan 2024

@karolinakr Možno to bola thajka 😁 ony majú salóny po celom Londýne, aj u nás, kde som bývala bol salón...a vo výklade 2 kreslá, stôl a vždy tam sedeli pekne upravené Thajky, pili čajík a čakali na zákazníkov 🤣 čo sa odohrávalo dnu...netuším, ale určite tam prehýbali ľudí ako vrece zemiakov 😁😁😁

hugger
27. jan 2024

@karolinakr toto by sme si zaslúžili? 😇

h2
27. jan 2024

@pralinka25 To už je zbytočné, vyzerá to tak, že "skúškou koňom" neprešiel. 😆

ondro1122
autor
27. jan 2024

@tanyag Ale chcem aj tvoje číslo domu 😎😉

pralinka25
27. jan 2024

@h2 veru. a to sme sa tu napriklad este dlrzali celkom slusne vzad. este stale su rezervy.

h2
27. jan 2024

@pralinka25 Veru tak, na koníkovské pomery sme boli milé a slušné až až. A na to, že sme bosorky, ani nehovorím! 😊

pralinka25
27. jan 2024

tak dievcata a chlapci zo srandy som sa zapojila do novej temy (sto pro od trolla) nieco o trojke a teraz mi autor/ka furt posiela sukromne spravy 😀

ondro1122
autor
27. jan 2024

@pralinka25
@h2 Urobil som niečo ?

pralinka25
27. jan 2024

@ondro1122 co? preco?

h2
27. jan 2024

@ondro1122 Klídek, teba sme nemali na mysli. 😉

karolinakr
27. jan 2024

@pralinka25 poslala ti svoj poklad?

tanyag
27. jan 2024

@ondro1122 Moje číslo domu? 😁😁😁 počkaj, daj mi čas do večera, vymyslím hádanku a keď ju uhádneš, budeš vedieť moje číslo domu 🤣🤣🤣

h2
27. jan 2024

@pralinka25 😂 Pozrela som to, čerstvá registrácia a bydlisko ZASE Košice! To už nemôže byť náhoda. Vyzerá to tak, že Košice sú baštou Modrého koníka.

h2
27. jan 2024

@karolinakr Aký poklad? Zase nejaké fotky, ktoré som nevidela? Všetko zaujímavé zmeškám! ☹️

pralinka25
27. jan 2024

@karolinakr inak mohla by som odpisat ze nech posle fotky a mozno sa pridam ked uvidim nieco zaujimave 😂

pralinka25
27. jan 2024

@karolinakr alebo ondro by sa mohol pridat. ten to ma kusok

tanyag
27. jan 2024

@pralinka25 Nemá to kúsok, on nie je z KE 😁😁😁

karolinakr
27. jan 2024

@pralinka25 tak poslať panica do trojky tiež nie je bohvieaký näpad

ondro1122
autor
27. jan 2024

@karolinakr Naučíš ma fínsky ?
@tanyag 🤫🤫🤫🤫

pralinka25
27. jan 2024

@karolinakr zaucia ho 😀 a sak neni uplny panic.
@tanyag tak ale lepsie ako ja z mnichova 😀

pralinka25
27. jan 2024

@ondro1122 tam trenuj franinu 😉