Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@ondro1122 francuzstina
@pralinka25 Nad tým som nikdy nerozmýšľal 😏
@ondro1122 no vidis mas insiraciu zacni francuzskymi bozkami a potom to uz pojde lahko 😅
@karolinakr no ale maju rovnako "nastrelene" vlasy taak nieco na tom bude
@pralinka25 A hej mal som fotku v slipoch 🙄
@ondro1122 👍 prečo tak otravene? maš bod za odvahu..
@ondro1122 oholiť si sa neoholil, pralinka teraz nezaspí
@karolinakr ja vzdy o vsetko pridem to je neuveritelne.

@karolinakr co sa smejes to je ukrutne smutne.

@pralinka25 škoda, že sa nedá zvuk prenášať, ja z teba umrem
@karolinakr by si cica chcela pocut moj sexi hlas????

@pralinka25 môžeš dať online vysielanie v negližé 😀
@karolinakr by ste mali nocne mory 😂
@karolinakr no uplne 😂 daleko. ti hovorim na nikoho o kom by som vedela sa nepodobam. dokonca ani na dwayna ani Muska alebo kollara
@karolinakr martinka... eva .... ty mi fandis 😅
@pralinka25 🤣 dokonca ani na Elona Maska alebo Kollara
tak toto ma naštvalo teraz 🤣
@karolinakr 😂 no vidis. je to na hovno co ti poviem.
@grof_monte_christo zachraň ma! na koho sa pralinka podoba?nechce povedať, len žartuje o tom
@pralinka25 martinka je extrem na každý prípad..
@pralinka25 včera bolo po 22.00hodine ..mohla si dat to vysielanie😅
@karolinakr tak Martinka je legenda. No inak to by som bola zedava co by povedala ze na koho. Posli fotku poslem aj ja 😃
@pralinka25 ne
@pralinka25 ty len žartiky, žartiky a potom zo mňa blbečka robíš
@karolinakr ja sa len chytam ponuky 😀
No tak na koho sa podobas ty.

@pralinka25 čo to je ? 😁