Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@karolinakr Čožeee? Ty ma odkiaľ poznáš? 😂
@karolinakr tak ale ja som tiez zvedava ako vyzeras.
@h2 baba jaga 🤣 no iste
@h2 ja teba? kde som čo pisala..však o tebe neni reč
@h2 vtipky ahaaaa 😅
@karolinakr 😃👋
@h2 taký nejaký nos mala😅
@h2 to mas z obciaskeho? 😃
@zuzitko74 aj Mariangleu ževraj hral chlap 🤣
@pralinka25 😂 Veru, tie fotky na občianskom sú kapitola sama o sebe, ešte som nevidela nikoho, kto by na občianskom, či pase vyzeral dobre. Nechci vidieť fotku môjho syna na pase, čo sme mu dávali robiť minulý rok (mal 11 rokov). Vyzerá, ako najmladší masový vrah na svete.
@karolinakr To je tiež "fešanda". 😆
@h2 ked si Mariangela našla manžela, tak potom už každy
@karolinakr Ale baba Jaga nemala, nie?
@h2 zjedla ho
@pralinka25 🙈😂 Tak to mi nenapadlo. Asi bol "na zožratie". 😍
@karolinakr Karolína ja som Tarzan aj hlúpy Jano že ? 🤔
@ondro1122 šiby ryby? čo si zas vstal s tŕňom v zadku?
@ondro1122 ja som povedala iba, že mne sa pačia vyholeny muži..je zas dost žien, ktorym sa pačia zarasteny. to neni celkom pre mňa, ale ako sa rozhodneš, je tvoja vec, len som ti chcela pomôcť
@karolinakr Ja nič nič len že biješ pecky 😂
@karolinakr Ty furt kukáš po tých namakancoch 😂🤔 tebe treba nejakého amatéra 😁 a asi nie
@ondro1122 tak muža, čo trenuje karate alebo kickbox by som chcela..nemaju tuk, len vyrysovane svaly..zas druha vec je, keby sa mu niečo nepačilo a dal by mi kopačku, že hlava by mi odletela..ma to svoje vyhody aj nevyhody
@karolinakr Taký Mike Tyson mal kulturistickú postavu a zároveň neskutočný pohyb a ranu...inak aj mne sa páčia umenia aj som sa chcel prihlásiť no za všetko pýtajú peniaze furt len
@ondro1122 zmazala som ho, zbytočne odvádza pozornosť..kedysi som tiež bola vyrysovana, len teraz sa mi nechce 5x do tyždňa do posilovne chodiť..ty ako často chodíš? chcem sa vratit do pôvodnej formy
@ondro1122 no vidiš? to by bol šport pre teba..ondro, to je tvoja buducnosť, daj sa na to, budeš atraktivnejši a čo ty vies, možno potom budu zeny priatelov podvadzať s tebou
🤣
@karolinakr 4-5 x ale po cvičení som taký oťapeny že nerobím nič potom...je to chyba lebo okrem posilky nerobím nič iné iba do roboty chodím...a nechce brať žiadne pumpy a neviem čo aj keď mi to odporučil tréner...ale aspoň pobehat by som mohol
@karolinakr Lenže ja nebudem vyrysovaný lebo nemám na to postavu 😁 mám široký pás
@ondro1122 ale budeš

@pralinka25 čo ja? to som sa nepytala.ale ty ked nechceš, nechaj tak..budeš Eva Mazikova..a i keby si bola Martinka asi by ta muž na rukach nenosil..i ked je zaujímave, že i taka žena si vie najst chlapa..ja som poznala jednu čo vyzerala ako baba Jaga original * na jej mieste si to hodim alebo vsetky prachy na plastiku* a ona kupodivu vždy mala pekných mužov