Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@tanyag A čo tvoj nový objav? Pár desiatok strán dozadu si písala, že máš niekoho vyhliadnuteho 🙂
@grof_monte_christo 😊 nový objav? Noo ide to pekne pomaličky tým správnym smerom 😉 Ďakujem za opýtanie.
@tanyag už si spominala, kde sa o seba "zakopli"? prdel by bola, keby na zoznamke..tak to už má ondro po chlebe
@karolinakr Nespomínala. Ale nebolo to na zoznamke. Alebo spomínala? Neviem. Ja som na zoznamky zanevrela už veľmi dávno. My sme po sebe už pokukovali dávnejšie, ale asi nikto z nás nemal odvahu sa ozvať 🤣 ale raz som bola von s dcérou a išiel oproti...A dcéra sa mu pozdravila (ona sa zdraví každému), tak sa zastavil a rozprával sa s dcérou, prehodili sme aj my pár slov. No a odvtedy keď nás videl von, vždy sa zastavil, aby s dcérou pokecal. Raz mu dcéra vravela, že ideme do (nebudem menovať) a on, že či môže ísť s nami, dcéra ho vzala za ruku a už s nami išiel a tam sme sa rozkecali viac, vymenili čísla a už to išlo 😁 samozrejme nie je dokonalý, tak ako nie som dokonalá ani ja a ani nikto...má svoje nedostatky, ale sú to také malé, ktoré viem prekusnúť 😉 a ja som vraj veľmi ukecaná, ale on má vždy vie pekne stopnúť 🤣
@karolinakr ten film som nevidela 🤣🤣🤣 noo milé ako milé...moja dcéra raz vzala za ruku staršieho pána okolo 60tky 🤣🤣🤣 a išla s ním po ulici...to by skončilo úplne ináč heh
@grof_monte_christo A si si istá? 😉 Lebo mne tiež napísal Miro Jaroš 🤣🤣🤣 ale on to nebol 🤣🤣🤣
@grof_monte_christo
@tanyag
jednej žene z Košíc písal Štefan Margita, vdovec po Hanke Zagorovej, že ked sa vrati z USA, kupia si byt, mysli na ňu dňom i nocom a nech mu pošle 25 000 a ona pod vyhladom svadby s ním poslala
Dufam, že ste to neboli vy dve
@karolinakr Haha neboooj, ja som si dávnejšie na pokeci písala asi s troma vojakmi z Cypra, s jedným lekárom z...ani už neviem odkiaľ 🤣🤣🤣 ale keďže viem perfektne po anglicky, tak sa mi po pár správach priznali...ešte aj poslali svoje skutočné fotky, dvaja z nich mi dali ich FB účty...proste muži z Afriky 🤣 ešte od jedného pod zámienkou, že mu pošlem 1000 eur mi dal číslo účtu, meno a adresu 🤭🤭🤭
Ja nie som naivná 😉 nebooooj....
@grof_monte_christo Ej ha 😁 mne raz napísal jeden na zoznamke, že píše poviedky, nech mu pošlem fotku mojej postavy a ja že načo mu to bude? tak že z toho čerpá nápady na poviedky. Neposlala som, tak mi napísal, že mu aspoň mám svoju postavu opísať...Tak som len napísala...nech si predstaví MATRIOŠKU 🤣🤣🤣
@grof_monte_christo ked spomínaš spisovatela, ja by som z kože vyskočila, keby mi napisal Jozef Karika... Ja som nahodou nanho nadabila cez knihu v Tieni mafie, to som bola uplne paf, že kde sa tu take čosi vzalo, potom som prečitala všetky knihy, ktore vydal, nad jednej som sa zasmiala ako už davno nie, druha zimomriavky, tak som sa platonicky donho zalubila
potom som si našla jeho fotku, vyzera ako blbeček, presne typy, čo sa mi nepačia, ale stale nemôžem ten dojem z jeho štýlu rozprávania zmazať, že wau, ten to v knihách dáva 👍
@karolinakr Pre teba je Chris Bednarik jak stvorený daj si na insta....to je jak pre chlapov Jessica Alba :D