Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@lilitela čitala si ho asi už, ze? Ktoru maš najoblubenejšiu?
Mne sa pačila v Tieni mafie I. a koniec trilogie Čierny kruh - koniec mafie..Je to taky bizar podobne ako Peter Pistanek napisal Rivers of Babylon a kritiku pisal štylom, že dohnal veci do absurdna, tak niekto sa na tom zasmeje, niekto urazi..
Tak tato 3 Čierny kruh - koniec mafie sa mi ĺubila veĺmi..Ja som sa na tom dobre pobavila, niekto možnoze by bol zhrozený 😂
@lilitela a Trhlina bola napínavá, škoda, že to tak o ničom skončilo
@ondro1122 , jedno mudro na dnes
Pisane z mužskeho pohĺadu, stiahnuté z fcb
@karolinakr Tak sú niektoré ženy čo chcú mužov ako cukrík nie je ich väčšina ale sú aj také 😂 a presne toto som vám písal celý čas o tej kráse...čo keď budem mať vlastnosti a príde niekto kto bude mať aj tieto vlastne a bude krásavec 😂 ale zas každá má výzorovo iný typ
@ondro1122 no a ty si chudobny, škaredy a ani komunikovat nevieš?
@ondro1122 muži maju tu vyhodu, ze ked su sebavedomý, trochu ten vyzor tym zastru
Teraz ide v kinach Vemola..Tak ten by mohol sebavedomie rozdavat..akože nepači sa mi, ale on o sebe teda nepochybuje
@karolinakr Tsuuu komunikovať neviem s novými ľuďmi to je pravda...ani nemám o čom...škaredý ? Ty si ma videla sama musíš posúdiť 😎 ale sama si mi písala , že ma ženy ohodnotili celkom fajn....a chudobný to hej...ale sú aj ženy, ktoré mali mužov, ktorí zarábali teojcifernu sumu alebo neboli ani vodiči 😁 keby ma žena chcela len pre financie tak toto nou nou
@karolinakr Karlito hej...taký Ibrahimovič tiež bol dosť sebavedomý až ho považujú za arogantného ale na druhú stranu dával peniaze na charitu
@ondro1122 ja sa len pytam, aby to nevyzeralo, že ta hodnotím
@karolinakr Inak prečo ženy využívajú milých chlapcov ? Ale určite nie všetky....ale prečo je to tak ?....no a hodnotenie: výzor - priemer, humor - skôr uletený, chudobný a komunikácia kedy ako..hlavne rozprávam keď už niekoho poznám a s určitými ľuďmi si nemám čo povedať ale nie som dobrý poslúchač 😂
@karolinakr inak ja tiež pozerám na vlastnosti žien a potom ma to viac priťahuje...neznamená to, že mám viac estrogénu jak by chlap mal mať ? 😂...lebo ja si viem predstaviť romantický večer s obyčajnou (u tých obyčajných vidím niečo neobyčajné) citlivou a milou ženou 😎...chlapi sú hotoví so Sary Štangelovej no neberie ma vôbec napríklad
@ondro1122 na toto ti neviem dat odpoved, dobre ženy su využivanie tieź..A tiež mi to vadi..Vlastne v kazde psychologickej priručke je, že maš byt dobry, mily, obetavý, aby si bol obĺúbený, len ti zabudnu povedat, že nežijeme v raji, kde ma každy srdce zo zlata, ale v džungli..a keď si medzi divými zvermi, musiš aj ty stvrdnuť, inak s tebou škaredo zatoçia
@ondro1122 hm..chlap by mal mat trochu navrch, take to mužske vyžarovanie, hrdina..
ženy sa nerozteču z babovky
@karolinakr Ale vieš čo je na chlapoch zaujímavé nie ? Veľa chlapov sa tvári jak hrdinovia a majú rovnú chôdzu ale niekedy zdanie klame 🙄
@karolinakr a vieš čo hej...ja jak som robil s brigadničkou, ktorá mi mala pomáhať tak ja som chodil objednávať stoly za ňu a ona sedela a pri tom ja som mal byť primárne za barom
@ondro1122 Občas si treba aj dupnúť Ondrík a nie za každú cenu robiť všetko pre druhého a za druhého...ženu taký chlap rýchlo odradí...ja som tiež poznala jedného, ktorý absolútne nemal ani vlastný názor...na všetko mi pritakával, so všetkým súhlasil, nosil kvety, čokolády aj keď som mu opakovala, že to nie je potrebné...lebo ja si na takých veciach nepotrpím...sladučký ako medík...vieš ako dlho som sa s ním stretávala? ani nie 2 týždne...rýchlo ma omrzel.. ale preto, že komunikácia bola na úrovni takej, že ja som rozprávala a on len, áno máš pravdu, áno súhlasím...áno áno áno...a po 3 stretnutiach mi vyznal lásku, aký je on veľmi zaľúbený, už plánoval svadbu a deti 🤣🤣🤣 a to bol chlap po 40tke...výzorovo - plešina, okuliare, pivné brucho - aj keď alkohol nepil, ale rád papal...chcela som dať šancu...lebo som si povedala, že povahovo môže byť v pohode...ale mňa takí sladkí muži nepriťahujú...ktorí po prvom stretnutí mi priam ležia pri nohách a znesú mi aj modré z neba 😁
@ondro1122 ja na tvojom mieste si najdem nejaky chlapsky vzor a snažim sa k nemu približiť, čo sa spravania, vyzoru , profesie tyka..S tymto chlapom a človekom sa stotožni a budeš hrdina sam pre seba vo svojich očiach..Kolko ludi, tolko chuti,,ja ti tu budem vychvalovat nejaky vzor, a najde sa tu 100 žien a mužov, čo povedia presny opak..
Vieš, lebo darmo tu budeš davat otazky, každy ti da nejaku inu odpoved podla seba..Záleží, kto sa tebe páči, s kym sa chceš ty stotožniť, na koho sa chceš ty podobat a ako chceš ty pôsobiť
@karolinakr zvedavy som ci ta moj vzor potresi
Jean Reno
@karolinakr to na ktorom FB su take diskusie?
@hugger no pomaly pod každym člankom. napr.sa mi pači, že začne nevinna konverzacia, a lidia sa tam častuju nadavkami, uražkami, vyhražkami, hocikto hocikomu povie do oči, ze je ko..vymäteny, pomäteny, a sa to stupňuje..ja som este velmi mierna, ale vlastne najst konverzaciu, kde si vzajomne nenakladajú, je dnes nemožne
@hugger
najdem, odfotim, pošlem
@hugger a teraz na inu temu.Ani nevieš, ako si s tym Jean Reno trafil klinec po hlavičke
@ondro1122 davam ti za ulohu si pozriet film Navštevnici I., tak tam Jean Reno perlil, takto si predstavujem sebavedomeho muža, ten tam kazdemu daval hlášky 😂
Tak on tam dosiahol podla mna vrchol, čo sa asertivneho, rozkazovačneho spôsobu komunikacie týka, ja som sa tak nasmiala, vždy si znova a znova rada pozriem
Tak ondro, ked budeš ako rytier Godefroy de Papincort, tak úlohu byt sebavedomý si zvladol na 1*
@hugger mal tam aj par inych roli v kriminalkach a thrilleroch, dokonca film o prirode sa mi zdá
áno, vybudoval si image určite
@ondro1122 že sara štangelova, prosim ta, kde na take mena chodiš? prvy krat počujem
@ondro1122 inak trochu pouprav to svoje videnie sveta cez peniaze. pises ze nechces zenu ktora by ta chcela kvoli prachom. jasne chapem. ale na druhej strane je dokazane ze zeny hladaju skor uspesneho muza ako pekneho. ide o to ze tie zeny ocakavaju ze sa muz o ne postara ked budu mat rodinu. ze ich ochrani a budu sa moct o neho opriet.
tak to je po miliony rokov. je ine kde zacnu dvaja spolu randit na skole alebo tesne po nej. vtedy sa to berie inak. ale akonahle uz mas po tridsiatke je problem ked nemas nieco. strasne to chlapovi znizuje kredit. a to nemyslim len u zlatokopiek. tych zas tolko nie je. skratka ak chces rodinu budu roky kedy by si ty mal tu rodinu zabezpecit.
do tych 30 rokov by mal chlap na sebe pracovat. vzdelavat sa, ziskat dobre zamestnanie, dosiahnut nejaky uspech status zabezpecenie. pretoze po tridsiatke uz skratka zenam tikaju biologicke hodiny a oni si nebudu hladat chlapa s ktorym toto vsetko len zacnu budovat. to tak je ked mas 18 a kopec casu. aj sebavedomie muza je ine ked nieco sam dosiahne. zas nieco taj zene musis vediet ponuknut. ty na vsetko odpovies viacmenej negativne nechces aby bola s tebou kvoli krase, ani kvoli majetku ani kvoli tomu ze jej mozno nic ine nezostava. a kvoli comu vlastne s tebou ma byt? co ponukas konkretne?
@pralinka25 ma zlaté pero
@hugger no teba som velmi prechvalila, ze sochu Cicera som ti tam dala rečnika.Ty komunikuješ dvojslovne..aj v reale si mlkvy ako ryba či len na ženskom portaly? ked idete s kamošmi na pivo, ako z chlpatej deky z teba všetko ťahajú?

@karolinakr Nespomenies si na nazov tej Karikovej vtipnej knihy?