icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

hugger
4. feb 2024

@karolinakr
Ked mam ukecanu naladu poviem tri súvisle vety za hodinu 😂

hugger
4. feb 2024

@karolinakr mne sa páčilo Wasabi. Tiez tam mal dceru rebelku teenagerku

pralinka25
4. feb 2024

@ondro1122 dnes som natrafila na nick - bolava_noha - to do tvojej zbierky blaznivych nickov 😀

lilitela
5. feb 2024

@karolinakr Praveze nie, ale ma zaujal tvoj prispevok, ked je nieco zaujimave na precitanie alebo videnie, to je vzdy dobre. vdaka.

stanislavicenka
5. feb 2024

@ondro1122 ja keď to čítam, mam pocit, že priveľa pozeráš telku a somariny v nej.

karolinakr
5. feb 2024

@lilitela na to, ze je pomerne známy cez Trhlinu, kt.natačali s Maštalirom a Mariou Bartaloš, tiež som ho objavila až teraz, ked ho predavali na Miletičke za 5 centov, niečo do seba chlapec má, aj strašidelne romány píše dost napínavo..Po hociktorej knihe siahneš od neho, myslim, že budeš spokojna ..Má aj taky drsny jazyk trochu..A to sa mi páči..V knižnici ho majú určite.( V BA).Potom napiš, či sa ti od neho niečo páčilo, o Karikovi sa porozpravam rada kedykoĺvek, aj o polnoci 😂👍

h2
5. feb 2024

@pralinka25 Ja som dnes natrafila na nick cvargajedna. Chlap, registrácia 1/2024. Môžete 3x hádať, odkiaľ. 🤣

grof_monte_christo
5. feb 2024

@h2 Kosice?

h2
5. feb 2024

@grof_monte_christo Bingo! 😃

grof_monte_christo
5. feb 2024

@h2 Tymi Košičanmi sa to tu len tak hemží 😇

mamickaalicka33
Odpoveď bola odstránená
h2
5. feb 2024

@grof_monte_christo Veru, u chlapov je tam modrý koník zjavne veľmi populárny. Ktovie, čím to je.

grof_monte_christo
5. feb 2024

@h2 Východ celkovo, tuším aj hankm je z východu

h2
5. feb 2024

@grof_monte_christo To neviem, ale slovakboy je z Prešova. A teraz som si chcela overiť, či si dobre pamätám, že je hopsadobrandejsa z Tatier a pozerám, že sa odhlásil! 😧

grof_monte_christo
5. feb 2024

@h2 Ano, to som si všimla už dávnejšie, že sa odhlásiť. Škoda, to bol jeden rozumný, aj celkom vtipný chalan.

minka201
5. feb 2024

@h2 cvargajedna som aj ja videla 😀

ondro1122
autor
5. feb 2024

@h2
@minka201 cvargajedna 🤣🤣🤣 alebo ešte sickynickyobsadene 🤣

grof_monte_christo
5. feb 2024

@ondro1122 Rozumného krásavca tu registrujes? 😁

h2
Autor odpoveď zmazal
crystal333
5. feb 2024

@ondro1122 jednoznačne prípad pre psychológa 🤦

grof_monte_christo
5. feb 2024

@h2 Vcera riešil červené bodky 😁. To su obyčajne drobné hemangiomy na koži.

ondro1122
autor
5. feb 2024

@grof_monte_christo Áno :D
Dneska som bol na pohovore za rozvozcu a zajtra mám skúšku no stala sa tká vec, že špeditérska firma chce so mnou pohovor vo štvrtok ráno...len toto, že ja mám už sa zaučať ako rozvozca :( no musím tomu šéfovi vysvetliť čo je vo veci...mail od špeditérov som si všimol až po tom

h2
5. feb 2024

@ondro1122 Choď určite na pohovor do tej špeditérskej, veľmi držím palce. ✊

h2
Autor odpoveď zmazal
ondro1122
autor
5. feb 2024

@h2 Ďakujem ti pekne 🙂

karolinakr
5. feb 2024

@h2 načo všetko mažeš? maš syndrom mazacieho dievčaťa?

karolinakr
5. feb 2024

@ondro1122 a kto ponuka väcši plat? čo by si robil u špediterov?

h2
5. feb 2024

@karolinakr ✉️😉

ondro1122
autor
5. feb 2024

@karolinakr Aj ty niekedy mažeš komenty haha :D
Špeditéri ponúkajú väčší plat samozrejme....u rozvozcu by som mal nejakých 650 iba mesačne
Špeditéri mi napísal, že som ich zaujal 🙂

hugger
5. feb 2024

@ondro1122 u roznášacov jedla budes o 5 rokov stale roznášať jedlo.

V špeditérskej firme mozes byt o 5 rokov manager