Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Ja idem z tréningu a mám povinnosti ešte doma 😁 ale neskôr som tu..."ako na koni" 🤣🤣🤣
@h2 hej aj ja sa aspon tvarim ze robim 😃
@tanyag ja posledne dni cvicim az vecer o 20.skor to nestiham a je to na nervy.
@pralinka25 Mala som tam "musím", to "e" mi tam doplnil autocorrect, tak to, prosím, neberte tak, že tu niekoho naháňam do roboty. 😄 Myslela som tým len seba.
@h2 no sak mala by som aj ja
@pralinka25 Joooj mňa večer by nedonútil nikto 🤣🤣🤣 ja večer zapínam "lazy mode" 🤣🤣🤣 ráno idem ako píla 🤣🤣🤣
@tanyag byt na mne mam lazy mode furt. 😃 nemam to cvicenie rada. Uz bolo ale ze som cvicila aj o pol deiatej vecer. Ja som rano mrtva.som rada ze zapnem kavovar. 🤪
Konečne som dočítala všetko zameškané.... A už som asi aj zabudla, k čomu všetkému som sa chcela vyjadriť 😀
@ondro1122 celkom dobré rozbory osobností 🙂
@karolinakr tuším ty si sa pýtala na Valentína. My to nijako špeciálne neoslavujeme, ale dostala som črepníkový kvietok 🙂
@minka201 musis si robit systematicky poznamky😉
@pralinka25 Asi budem musieť 😀. Lebo túto diskusiu som od rána čítala asi na 5 krát 😀
@ondro1122 vsak ty dokonca mas aj jednu oblubenu. Navrhni jej zmenu ☺️
@ondro1122 trepeš koko...y
@karolinakr 😯😯😯 čo taká nasrdená? 😁
@karolinakr specifikuj 😀
@karolinakr joj ťa to pekne vytočilo. Tak už príznaj farbu, že ho tajne ľúbiš a inú ženskú nepovoluješ 😄😉
@demodun pre niekoho je 😀
@demodun Noo veď to...si vezmi, že v inej diskusii...neviem, či nebola aj Ondrova 🤣 nepamätám, ženy písali, že by chceli vedieť, ak by ich potencionálny partner využíval služby prostitútok - platil za sex...ale tu jej radia zatĺkať...takže muž už nemusí vedieť, že žena, o ktorú má záujem dobrovoľne robila prostitútku? ...
Vidím, že diskusia sa opäť rozbieha 😁. Ja som bola v záhrade, ešte pohrabat lístie, čo som nestihla v jeseni a pozerám, že v skalke mám zas krtka, porazí ma. Vy máte záhrady?
@grof_monte_christo Ja nie 😁 pri mne by všetko skapalo...možno by aj dom spadol 😁😁😁 ja som bytové zviera 😀
@tanyag Nemáš ani žiadne domáce zvieratko?
@grof_monte_christo rodičia majú. Ale už sa tam angažujeme hlavne my. 😊
@grof_monte_christo ak nepočítam dcéru, tak nie 😁
@demodun Aj uzitkovu, či len okrasnu?
@tanyag Áno, zvieratko je veľký záväzok, ja to vidím sama na sebe, že budem mať problém sa dostať na viac dní z domu, lebo mama mi už neobriadi psov. Budem musieť vždy poprosiť suseda.
@grof_monte_christo Moja mamka si kúpila plašičku na krty a o 2 dni už bola vyrytá 😅. Takže nepomohlo.

@pralinka25 OK, som za. Len musíme teraz aj pracovať, aspoň trochu, takže zatiaľ sa lúčim.