icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

h2
16. feb 2024

@grof_monte_christo Ja mám záhradu. Aj domáce zviera. Aj ďalšie domáce zviera. A potom ešte jedno. 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🙂

demodun
16. feb 2024

@grof_monte_christo skôr okrasnu. Fazuľu nám žerie srna, hrášok zajace. Na zemiaky už nemáme odvahu, lebo lúka vedľa je celá rozryta od diviakov. 🤣🤣
Ty máš aj úžitkovú?

grof_monte_christo
16. feb 2024

@minka201 Nie, toto vraj vôbec nepomáha, mala som tam dať sieťku proti krtkom, ja hlupa.

tanyag
16. feb 2024

@grof_monte_christo Dcéra by aj chcela nejaké zvieratko, ale ja si na to netrúfam...mám dosť s dcérou nie to ešte mať zodpovednosť za zvieratko 😉

grof_monte_christo
16. feb 2024

@demodun Áno, ale idem to redukovať, prvýkrát v našej rodinnej histórii nejdeme tento rok sadiť zemiaky 😁

demodun
16. feb 2024

@grof_monte_christo no to hovoríš teraz, počkaj keď sa začne sadiť 🤣🤣

grof_monte_christo
16. feb 2024

@demodun Nie, isto nebudeme, ja to neviem okopat 🤭 a mama je rada, že vôbec žije.

demodun
16. feb 2024

@grof_monte_christo požičiam ti tie diviaky a máš po starostiach 😉

minka201
16. feb 2024

@grof_monte_christo My máme aj úžitkovú aj okrasný záhon. Je to môj koníček. Milujem kutanie sa v zemi. Už sa teším na jar ☺️🌷🌱🪻

grof_monte_christo
16. feb 2024

@minka201mas aj nejaké pekné foto? 🙂

pralinka25
16. feb 2024

@grof_monte_christo my zahradu mame ale nechodim tam. vobec ma to nelaka ani nezaujima a to mame okrasnu len. som ako @tanyag bytove zvieratko bez zvieratka (teda mam tri dive zvery)
zvieratko tiez nemame. nepovolila som presne kvoli dovolenkam. nam zvera nema kto strazit. ani tie tri dive mi nema kto strazit a uviazat sa doma kvoli zverovi nemienim. ja stale nechapem ako som sa vobec ocitla zit v dome. nikdy to nebol moj plan ani sen.

grof_monte_christo
16. feb 2024

@pralinka25 Dávam ti vo všetkom za pravdu a dobre robíš. Dom, záhrada a zvieratká a z domu sa len tak nepohnes, niekedy sa cítim ako otrok a väzeň. Môj sen je mať take bývanie, ake som často videla v Nemecku, veľký 3-izbovy byt s terasou a vstupom do malej predzáhradky, všetko pekne oplotené, maximálne súkromie. Alebo sa mi potom páčia byty so zelenou terasou na streche 🙂

minka201
Autor odpoveď zmazal
minka201
Autor odpoveď zmazal
pralinka25
16. feb 2024

@minka201 aj jaaaaaaa moje oblubene 😍

pralinka25
16. feb 2024

@grof_monte_christo mne by sa pacil velky byt v centre mesta ideal take tie starsie s vysokymi stropmi.
akoze mame dom aky sme si sami navrhli vsetko pekne tiez prakticky v centre ale ja nie som typ domovy. mne hrmia v hlave motorky, auta, vylety dovolenky festivaly a tiez som skor kaviarensky povalac ako sediet doma na terase. mna to brutalne nebavi.
a inak ako mama?

minka201
16. feb 2024
grof_monte_christo
16. feb 2024

@pralinka25 Mama sa zotavuje, lekári nám až na konci povedali, že chvíľami už ani nedufali, že to prežije, tak vážne to bolo. Tak chvalabohu, je tu ešte s nami.

Ja som býk znamenie, mám rada aj domácu pohodu a občas výlet 🙂

minka201
16. feb 2024

@grof_monte_christo Sém ti ten krtko chodí? 🙂

grof_monte_christo
16. feb 2024

@minka201 Aj tam, chodí všade.

karolinakr
16. feb 2024

@grof_monte_christo krtka do škatulky a šup, susedovi za plot

grof_monte_christo
16. feb 2024

@karolinakr To len tak nechytis 😁

grof_monte_christo
16. feb 2024

A takýchto psov mám 2.

minka201
16. feb 2024

@karolinakr
A o 2 hodiny je späť 😀

karolinakr
16. feb 2024

@grof_monte_christo jehooo, toto je aka rasa? krasny psiček

karolinakr
16. feb 2024

@minka201 ja som tak robila s myšou, chytila sa do pasce a susedovi do zahrady..

grof_monte_christo
16. feb 2024

@karolinakr Švajčiarsky ovčiak

minka201
16. feb 2024

@grof_monte_christo A psy ich nechytajú? 🙂 Počula som aj takú radu, že treba napchať do dier srsť zo psa alebo mačky, že im ten pach vadí, ale ktovie 😕

grof_monte_christo
16. feb 2024

@minka201 Vidíš, vyskúšam 🙂