Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@minka201 teraz si mi pripomenula tu diskusiu, že zda sa mi,že mi sused prehadzuje hovna do zahrady lopatou
furt ich mala veľa na 1 mieste, potom, že to mačky a nakoniec si tam dala kameru a sused šup, hovna na lopatu a už leteli
čo by si robila potom?
@karolinakr Asi by som mu ukázala video s tým, že nech si to ide pozbierať 😀
Ty máš zlých susedov? 🙂
@minka201 nie, nemam
To som v Anglicku davala myš susedovi, on tam mal vysoku travu, podla mna si to ani nevšimol, vieš ..neudržiaval tu zahradu nejak na vystavny kus, trava rastla svojim tempom 😀
@karolinakr Nie je tráva ako tráva 😁
@grof_monte_christo ale mas to krasne tu zahradu ani sa krtovi necudujem
@grof_monte_christo s mamou je to super ze sa lepsi. len tak dalej.
@pralinka25 Ďakujem, je to ten udržiavaný kút záhrady 🙂
@grof_monte_christo čo by odchádzal @pralinka25
@karolinakr 🤣🤣🤣
@karolinakr 🤣🤣🤣
@grof_monte_christo záhradu máš krásnu 😍😍
@demodun To na tejto fotke len tak vyzerá 🙂. Naša záhrada vyzerá skôr ako ovocný sad, máme cca 30 ovocných stromov.
@grof_monte_christo naša skôr taká divočina 😊
@grof_monte_christo len ovocné stromy sú už staré, tak sadime nové
@demodun Pekne. Táto divočina sa mi páči, pasuje to k okoliu. Vidím, že tam máš aj hostu. Mňa chytila hosta-mania, mám asi 17 druhov.
@demodun mne sa divocina paci.
Ozaj keď už začína rok draka, ste niekto Drak? 🐉🐲
Ja som kohút 🐓😄
@demodun Ja, ja som ohnivý drak 😁
@grof_monte_christo to fakt? V tvojom prípade si skôr predstavujem tu dračicu zo Shreka 😊😄
@demodun Ale temperament nemám ohnivý, som skôr pokojný človek, kým ma niekto občas nevytoci.
@grof_monte_christo Aj mne sa veľmi páčia hosty. Ale mám len 2 druhy 🙂

@karolinakr No ty si teda 😀😀.. Ktovie, či ju on najskôr nehodil k tebe.... Ale ak za plotom čakala jeho mačka, tak je to v poriadku 😉