icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 To aj ja...preto tam aj rada chodím, lebo vážne tam chodia super ľudia...a každým sa dá pokecať, posrandovať a potom sa aj lepšie cvičí 😉 tak ako jedna staršia pani (57 ročná) povedala, veď si tykajme, vo fitku sme si všetci rovní 😁

minka201
17. feb 2024

@pralinka25 Momentálne nie som vo fáze diéty, ale desím sa predstavy, že keď sa dostanem do formy a budem si ju chcieť udržať, asi nebudem môcť nič... Alebo byť ako na hojdačke, par mesiacov neriešiť a potom zas diéta 😕

pralinka25
17. feb 2024

@minka201 podla mna neexistuje, ked budes priebezne cvicit aby ti kolacik raz za cas uskodil

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 presne...ja som si niekoľko rokov váhu udržala a to sme chodili s bývalým aj 4 x do týždňa v noci do tureckej reštaurácii...a to tam si len vošla a už si mala plný stôl jedla...a váha sa udržala...a jedla som aj sladké aj zmrzlinu aj čokoládu aj vlastne všetko s mierou

minka201
17. feb 2024

@pralinka25 No len ja som strašne pažravá, takže ten koláčik by nebol len raz za čas 😀
Toto bude asi taký odveci výlev, ale mne sa veľmi nepáči to, že na ľudí s nadváhou sa pozerá ako na lenivých. Už keď som chodila do školy, mala som veľmi rada telesnú, loptové hry, do všetkého som sa zapájala. Veľa sa hybala, chodila hodiny po lesoch, kam sa dalo, som chodila peso... A chudé spolužiačky sa celé prestávky kŕmili sladkosťami a na telesnej sa vyhovarali, aby mohli sedieť na lavičke, ani okolo školy sa im nechcelo prechádzať.

tanyag
17. feb 2024

@minka201 Nič si z ľudí nerob, hlavne nie z ľudí tu na MK, niektoré ženy sú tu veľmi agrogantné, hnusné a vedia ženy tak zhodiť, že niekedy mi je samej z toho smutno...ako naposledy, keď som čítala tému...a žena nazvala obéznu ženu MANGALICOU...no mala som dosť...

pralinka25
17. feb 2024

@minka201 tak mozno to mas hormonalne alebo mas zaseknuty metabolizmus. ja som teda rozhodne neni tak aktivna ako ty. tam musi byt nejaka zrada. akoze ja strasne rada jem. ale tiez vekom uz je tazsie a tazsie udrzat vahu navyse u mna tiez uraduju aj hormony. naucila som sa ale ake potraviny jest, a kolko. niektore veci som z jedalnicka uplne zrusila alebo si ich davam uz le obcas.
nic si z toho nerob. kazd mame nieco na sebe z coho sa da robit nemiestna sranda. kazdy ma svoje slabe miesto aj tie najkrajsie modelky.
no ja nariklad leniva som a ani trochu ma to netrapi.

minka201
17. feb 2024

@pralinka25 Priznám sa, že odkedy mám deti, nie som taká aktívna, ale nadváha sa so mnou ťahá odmalička. Ja viem, že môj veľký problém je, že rada jem a už ako dieťa som mala dosť nezdravé návyky. Tých sa už postupne dlhšie zbavujem, ale je to ťažké. Myslím, že je to aj o tej chuti. Napr. môj muž toho zje dosť, nemá problém si večer o pol desiatej nakrájať slaninu a chlebom, ale sladké mu až tak nechutí.. a je štíhly. Veľa ľudí mi hovorilo, že po pôrode popri dojčení schudnem. A poznám ženy, čo tak ozaj schudli do roka okolo 30 kíl. Ja som po pôrode, naopak priberala 😔.

tanyag
17. feb 2024

Už keď sme pri tej téme o nadváhe...obezite...atď. viete, ja som vždy bola taká veľká guľka...všetci v rodine štíhli...mama štíhla, otec štíhly, brat štíhly, sestra jak modelka...mamina vravela, že keď som sa narodila, nepriberala som, tak mi vraj začali pichať B12tky...netuším či to moju váhu naštartovalo, ale čo pamätám, nikdy som sa ako dieťa neprejedala...v podstate ani nebolo z čoho sa prejedať, keďže sme boli chudobnejšia rodina...v škole som bola šikanovaná...a viete od koho? od dievčat...chalani vobec neriešili ako vyzerám, dievčatá ma nazývali škaredými menami, vysmievali sa mi...toľko koľko som sa ja naplakala...zmena školy neprichádzala do úvahy, keďže by trebalo cestovať a na to peniaze neboli...tak som celú základnú školu trpela...von som chodila len s chalnmi...lebo dievčatá ma za kamarátku nechceli...stredná škola bola o čosi lepšia, ale aj tam da našli kruté dievčatá, ktoré si neodpustili šikanu, ale to už som bola obrnená skúsenostiami, tak ma to veľmi netrápilo...potom som odišla do zahraničia, pomôct rodičom finančne...aby sa postavili na vlastné nohy...tam bol úplne iný svet, nikto neriešil ako vyzeráš, odkiaľ si, či si chudobný alebo bohatý...môj cieľ zabezpečiť rodinu, zabezpečiť seba a nakoniec aj svoje dieťa som dosiahla...ale aj napriek tomu, som sa v práci so šikanou stretla...ale nie ohľadom mňa...ale jedného mladého angličana...bol tichý, nebol z tých najkrajších mužov ...uťahovali si z neho...mne to bolo tak ľúto, videla som, že ho to veľmi trápi...vzala som si ho pod svoje krídla a boli sme nerozlúčna dvojica...nie, nič medzi nami nebolo, bolo to čisto ako brat so sestrou..žartovali sme...smiali sme sa...mimo práce sme sa nestretávali, keďže ja som mala svojho partnera...ale v práci sme boli perfektná dvojica...až jedného dňa...on ten tlak od ľudí nevydržal a siahol si na život...ešte v tú noc, ako sa zabil mi asi 2 hodiny písal správy, kecali sme normálne..bol trocha smutný, snažila som sa ho rozveseliť...a už som ho potom videla až na jeho vlastnom pohrebe...dievčatá, ja som mesiace nevedela fungovať...akokeby zomrelo moje druhé ja...😔 preto nikdy ale nikdy nesúdim iných, nenadávam na iných, nevysmievam sa iným...skôr sa snažím vypočuť, poradiť...ale tu na MK sa to šikanou len tak hemží...ešte stále pamätám na tému, neviem či minulý rok alebo pred 2 rokmi, kde ženy písali, že obézne ženy by sa ani na kúpalisku nemali ukazovať, lebo im je z nich zle, že nech si sedia doma na zadku...toľko zlá a nenávisti

grof_monte_christo
17. feb 2024

Bola tu celkom nedávno diskusia o ženách s nadváhou. Idem s kožou na trh, tiež som tam prispela komentármi, že nadváha je v prvom rade vecou rozhodnutia, ak za tým nie je vážny zdravotný problém. Jedna žena tam písala, že 100 kg je pre ženu 180 cm vysokú v pohode, že sa to rozloží. Ja toľko meriam a pri tejto váhe by som sa cítila ako veľryba, vysoká a silna ako chlap, absolútne nepritazliva pre opačné pohlavie. Aj som to tam napísala a utŕžila som veľa negatívnych komentárov. Je to pre vás, čo máte nadváhu, naozaj take zranujuce, aj keď to zoberiem čisto na seba, ako by som sa ja s nadváhou cítila? V reálnom živote hmotnosti iných ľudí absolútne neriešim a nevnímam ich s odporom.

pralinka25
17. feb 2024

@minka201 asi je to skor o metabolizme. moja kolegyna tiez neje sladke a v podstate ako tvoj muz a tiez je pri sebe,
mam zas kamosku co cely zivot doslova zerie ako chlap. mega vela a stale a chuda je ze jej doslova kosti trcia. tiez si za to vysluzila celkom slusnu sikanu.

tanyag
17. feb 2024

@grof_monte_christo Mňa osobne sa nedotkne žiaden taký komentár, v podstate aj keby bol mierený na mňa, tak ma to neurazí, pretože každý môže svoj názor vyjadriť...ale ak vidím, že to niekomu ublížilo...alebo ubližuje, tak mi je z toho smutno...ale to len preto, že som si šikanou prešla...

A myslím, že ak sa niekto s váhou 100kg cíti ako veľryba, iný sa môže cítiť úplne v pohode. Ty si neatakovala nikoho, ty si napísala ako to vnímaš ty, keď si tie kilá predstavíš na sebe...ale aj to niektorým ľuďom môže ublížiť...lebo možno nie je spokojný sám so sebou...kto vie...ľudia sú rôzni...mne osobne sa nepáči napr. komentár ako som už napísala, že obézne ženy by nemali chodiť na kúpaliská, lebo iným ženám je z nich zle...

pralinka25
17. feb 2024

@grof_monte_christo raz tu bola tema kde baba pisala ze sa mala prolblem zmestit do lietadla. tam som sa zapojila ja. bola drza arogantna a neprijemna.

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag 😢

minka201
17. feb 2024

@tanyag Mne sa tiež smiali kvôli výzoru... A dosť ma zobral aj prípad toho 15 ročného chlapca, ktorý to nezvládol a skočil zo strechy školy. Myslím, že agresívnym deckám stačí na šikanu to, že vycítia, že je niekto trochu iný, možno menej psychicky odolný... K nechutným urazkam na internete je zbytočné sa vyjadrovať, anonymita človeku veľa dovolí.
@grof_monte_christo Máš pravdu, mnohé ženy s nadváhou by sa mohli posnažiť a vyzerali by lepšie. Ale to neznamená, že všetky ženy, ktoré vyzerajú dobre sa snažia 🙂 A nie, tvoj názor nie je pre mňa zranujúci. Ani názory, že nadváha je nezdravá, že nie je pekná. Ja nemám problém s objektívnou kritikou. Mne sa len nepáčia vyslovené útoky, urážky a pomenovania ako mangalica, tlstá sviňa... A naopak - vešiak s anorexiou a podobné 🙂

grof_monte_christo
17. feb 2024

@tanyag Ďakujem ti za vysvetlenie, budem nabudúce opatrnejšia, lebo sa to naozaj môže niekoho dotknúť.

pralinka25
17. feb 2024

@minka201 hej na sikanu si niekto najde akukolvek zamienku. je uplne jedno co to je. ten chalan bol podla mna fesak normalny mlady chalan. co sa tyka vyzoru netusim za co sa mu mohli smiat. ale zas ked vidis ake matky tu prispievaju tak sa nemozno cudovat ake deti vyrastaju.

tanyag
17. feb 2024

@grof_monte_christo Za máličko 😉 vieš, nie každý je vyrovnaný s tým, aký je. Niekoho to poznačí na celý život, niekto má z toho psychické problémy a maličká (nemyslená v zlom) poznámka im ten psychický problém naštartuje. Ja som zase človek, ktorý nemá problém priznať, že som sa vyžrala na malé prasiatko...ale to myslím seba, nikdy by som takto nikomu nenapísala. Aj na zoznamkách keď som bola a sa ma muži opýtali, ako vyzerám, tak som napísala, že ako malé prasiatko...a čudovala som sa koľko mužov chcelo to malé prasiatko spoznať 😁😁😁

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 Vieš čo? Niekedy ani ten dotyčný človek nemusí vyzerať zlé, stačí ak má rodiča s nadváhou (ako mal ten chalan) a už sa mu deti budú smiať, že má tlstú mamku. Už aj mne jedno dieťa na ihrisku povedalo, že som tučná...bolo to asi 4 ročné dievčatko...

minka201
17. feb 2024

@pralinka25 Vraj bol veľmi šikovný, veľmi dobre sa učil, reprezentoval školu na súťažiach a bol asi ajdosť citlivý... Tak môže byť za tým aj závisť.

grof_monte_christo
17. feb 2024

@tanyag Mňa sa moja neter ako 3 ročná opýtala, prečo som taká vysoká 😁. Ja som tak trochu trpela pre svoju výšku, vždy som bola všade najvyššia. Si pamätám, ako som ako dievča očakávala svoju prvú menštruáciu, lebo mi niekto povedal, že vtedy dievča prestane rásť. A aj tak som potom vyrástla ešte 10 cm 😛. Ale okolo 18 ma to prešlo, záujem chlapcov bol, tak som sa zmierila s tým, že budem zirafka s dlhým krkom 🙂

pralinka25
17. feb 2024

@tanyag jasne. vsak hovorim na kazdu jednu bytost na svete sa da najst nieco za co sa da sikanovat. vsak konieckoncov vela celebrit pisalo o tom ze boli v detstve sikanovani. k sikane tu tiez uz boli temy. len ono kazda sikana zacina v rodine. podla mna nikto kto je vychovavany v laske, v pohodovom prostredi toto robit inemu nebude.kazdopadne na skolach by sa toto malo intenzivne riesit. u nas v skole to beru celkom vazne. co ma tesi

pralinka25
17. feb 2024

@minka201 skoda ze sa nenasiel aspon jeden clovek ktory by mu pomohol 😢

tanyag
17. feb 2024

@pralinka25 úplne s tebou súhlasím...

minka201
17. feb 2024

A všimla som si ešte jednu zaujímavú vec. Poznám niekoľko dievčat, ktoré boli na strednej veľké kočky, štíhle, tip-top postavička a ich mamy mali výraznú nadváhu. Hovorila som si, že aké majú šťastie, že nemajú postavu po mame... No a po 20-tke to prišlo. Všetky riadne pribrali a začali sa podobať na svoje mamy.

grof_monte_christo
17. feb 2024

@minka201 Vieš čo? Ja si zas dosť všímam, že ženy majú často postavu po babke z otcovej strany. Ja nemám z postavy mojej mamy nič, len výšku. Ona má typ postavy jablko, dlhé nohy, veľké prsia, keď pribrala, tak v oblasti brucha. Ja som typická hruška, menšie prsia, štíhle brucho a keď trocha prinesiem, tak hlavne do stehien. Presne ako bola otcova mama.

ondro1122
autor
18. feb 2024

@tanyag Dneska som chcel ísť do Romani ale zatvorené 😭

tanyag
18. feb 2024

@ondro1122 Jaaaj, no čo už 😁 my sme sa dnes vybrali druhým smerom 😁 možno niekde stretneme Huga 🤣🤣🤣

demodun
18. feb 2024

@tanyag sa priznaj, že si išla s Marsom dohodnúť tu Viedeň 🤣🤣

pralinka25
Autor odpoveď zmazal