icon

Je láska len ilúziou alebo realitou?

ondro1122
29. dec 2023

Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.

pralinka25
18. feb 2024

@karolinakr tetovacku .... hmmmm idem to preskumat detailnejsie

sticker
ondro1122
autor
18. feb 2024

@pralinka25 Vôbec nie 😁

ondro1122
autor
18. feb 2024

@pralinka25 Prosím asi ma zjete ale asi fakt mi to tak pasuje, že by som mal ostať sám...mňa by asi ani nebavilo randiť 😐 nebudem prvý ani posledný..a možno tie ženy za peniaze ma vídu menej...aj tak so 670 eurami z toho nič 🤣 ešte popri tom si musím platiť veľa veci

demodun
18. feb 2024

@karolinakr 🤣🤣 á také ucho. Tetovačku mám aj ja. Syn ma potetoval 🤣🤣

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 hlavne to švihadlo poriadne omrkni. 👍👍

pralinka25
18. feb 2024

@demodun no nepodarilo sa mi zistit aku znacku svihadla ma ale tehliciek ma 6 😂

pralinka25
18. feb 2024

@ondro1122 ze ty si sa do tej jednej slapky buchol?

pralinka25
18. feb 2024

@demodun co pekne ti vytvoril syn?

karolinakr
18. feb 2024

@pralinka25 tebe vypisuju muži na fcb a instagram, letia na teba ako muchy na med?

pralinka25
18. feb 2024

nie. preco? mali by? nemam fotku ani nic co by ich mohlo lakat. a ked aj niekto napise ziadost nepotvrdzujem koho nepoznam. som inkognito aj tam 😀

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 áno teraz mám auto, minule som mala dinosaura. 😄
Á tehličky ma neberú, ale také buchtičky 😋😄

karolinakr
18. feb 2024

@pralinka25 ty budeš Maria Kolikova, ked si tak stražiš sukromie alebo Paulinka Matovičovä 🤣

demodun
18. feb 2024

@pralinka25
@karolinakr
Mňa minule žiadala o priateľstvo nejaká staršia pani(teda na fotke bola) a v priateľoch kopec chlapov, černochov. Strašné nenápadne 🤣🤣🤣

karolinakr
18. feb 2024

@demodun 😂

pralinka25
18. feb 2024

@demodun ja mam naozajstnu akurat minule nad nou polemizovala dcera ze akoto ze sa mi nezmaze ked sa kupem.

pralinka25
18. feb 2024

@karolinakr sak som ti pisala preco 😀
a nemam 15 nepotrebujem napadnikov jedine ze by mi chceli predcvicovat so svihadlom 😝

ondro1122
autor
18. feb 2024

@pralinka25 Nebuchol včera som bol za inou 🙃

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 jáj tie detské otázky. Mamina čo máš toto? (Prsia) a čo máš toto, ... 😄
A keď si bola malá boli ešte dinosaury? 🤣🤣

pralinka25
18. feb 2024

@demodun boli veru. 😀 mala som doma brontosaura 😝

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 aké máš tetovanie?

pralinka25
18. feb 2024

@demodun no to je dlhy a zabavny pribeh 😀 ale vysledok je korytnačka 😂 nebol to tak celkom slobodny pocin ale tak aspon je sranda no. ani sa nemozem urazit ked mi niekto povie ze som stara korytnacka 😂

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 jéj že korytnačka. No pokiaľ nemáš vytetovany recept na čínsku polievku tak je to v pohode. 🤣🤣

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 ozaj POZOR, ďalšia konšpiračná teória. Marso sa začal o seba starať a tanyag nechce povedať kde chodí cvičiť!! Aby necvičili spolu 😯🤪

pralinka25
18. feb 2024

@demodun ono pod tym bolo nieco ine s cim som zila dlhe roky lebo ked som mala 18 bola so mnou celkom sranda. aj v porodnici bola sranda ked mi pichal dr epi.

pralinka25
18. feb 2024

@demodun no dnes tu tana cely den neni bohvie co stvara. ale myslim ze marsovi by nepomohlo ani keby ho celeho transplantovali 😝

demodun
18. feb 2024

@pralinka25 ty ale teraz písal v diskusii, tuším nevydarený sex a teda ako vymenený. Normálne som v šoku, aký bol decentný. 😯🤔

pralinka25
18. feb 2024

@demodun daj link. ale akoze aby som mu nekrivdila niekedy som s nim suhlasila, lebo v niektorych veciach ma celkom triezvy usudok aj to normalne poda. nemam problem s nim suhlasit ale skratka celkom nemilo ma prekvaili niektore jeho reakcie a nervy. pretoze sa prezentoval trochu inak. ale pismena znesu.

daniela773
Autor odpoveď zmazal
demodun
18. feb 2024

@pralinka25 neviem dať link, som na mobile. Je to normálne v témach Za dverami našich spální, Nevydarený sex.
Áno aj ja s ním často súhlasím. A preto som s ním normálne srandovala, ale potom ako vyštartoval v tej diskusii, som zostala v nemom úžase.

pralinka25
18. feb 2024

@demodun no cele to zacalo tu. len to premazal. tiez som bola v soku.