Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@pralinka25 sa smeješ, ale ked @grof_monte_christo nebude dlho odpisovat, budeme vediet, že je väznená na Morave vo vínnom skliepku 🥂🍷🍾
@karolinakr Vôbec nie, ja sa neozývam mužom, ktorí sa mi nepáčia 🤣🤣🤣 resp. ma nezaujali...ak sa ozvú, samozrejme odpíšem, som milá ako vždy ale pri náznaku ďalšieho "rande" som úprimná a vždy poviem ako to cítim...myslela som to tak, že keď som bola na zoznamkách, nikdy som prvá žiadnému mužovi nenapísala...vlastne som ani nemusela, lebo keď som mala fotku, písalo aj 20 mužov denne, keď som fotku odstránila, nenapísal nikto 🤣🤣🤣 a ja som to so zoznamkami vzdala veľmi rýchlo...a v podstate som tam ani nebola za účelom nájsť niekoho, skôr z nudy, zo zvedavosti a "čo ak motyka vystrelí" ... no v mojom prípade nevystrelila...aj keď som na stretnutia chodila s tým, že nemám čo stratiť, jedine môžem získať...získala som jedine super zábavné situácie...spoznala mentálne nevyrovnaných mužov...mužov, čo mi po prvom rande lásku vyznávali...a mňa nebavilo to večné vypisovanie s mužmi a každému jednému mužovi písať to isté 🤣 jeden ma zaujal, bol až zo západného Slovenska, prišiel do KE kvôli mne, tak tomu som sa ozvala hneď 😁😁😁 lebo sa mi páčil...ale tak tá diaľka ma neskôr odradila...
@grof_monte_christo tak predtym ako s nim pojdes do sauny daj suradnice nech ta mozeme prist hladat ked sa neozves 😄 prideme na vino tiez
@tanyag Keby si mala 40+ a písali by ti uz len sami dedkovia, by si si rozmyslela, ci to nezoberies do vlastnych ruk a nenapises sama muzovi, ktory by sa ti pacil 🙂
@tanyag mala si si skopírovať text pisat každemu to isté
@grof_monte_christo je mi jasné, že to nie je typický svalovec 'bez mozgu'. Teba by taký nezaujal, 😉
@pralinka25 Jasne, dam vam suradnice 🙂 🙂 🙂
@pralinka25 presne tak 😅 suradnice, nech ju možme hladat
alebo dat aj online vysielanie zo sauny
😂
@grof_monte_christo veď o chvíľu mám 40+ 😁😁😁 ale áno, ja chápem ako to myslíš...tak vezmi to do vlastných rúk 😉
@karolinakr 🤣🤣🤣
@karolinakr 🤣 uvažovala som aj nad tým...ale keďže som komunikovala max. s troma mužmi, tak až do extrému som zachádzať nechcela....keď to nevyšlo...komunikovala som s ďalšími 2-3...zase nevyšlo...zase ďalší...nikdy s 20timi naraz 🤣 to by som psychicky nedala 🤣
Spravime si vylet na moravu skontrolovat bosorku
@grof_monte_christo
@pralinka25
Pridávam sa na záchrannú akciu s vínom a saunou 😊
@hugger no ešte to, ešte sa im šuchneš do sauny s poharom v ruke a budes tam relaxovať
@grof_monte_christo kupi v tescu 🤣
@pralinka25 Krabičkové 🙂
@karolinakr ale vezmeme huga @hugger nech nie sme same bosorky. Jeden strigon sa nam moze naramne hodit 😛
Na taku misiu si vezmeme aj vlastne
@pralinka25 A Marsa vziať nechceš? 😁
Nemyslím si že tvoja situácia s mamou hrá rolu. Muž ktorý sa stará o dcéru je hodnotovo nastavený tak že je schopný prekonávať životné prekážky a riešiť problémy.
Keby hľadal niečo bezproblémové mal by už za sebou zopár povrchných vzťahov počas tých 13 rokov.
@hugger Ale isto viem, ze hlada sportovo zalozenu zenu, s ktorou by mohol travit cas a ked ja nebudem moct 😢
@grof_monte_christo nikdy nevies ako sa veci vyvinnu. Neries prilis dopredu.
@tanyag marso bude v opere.
@pralinka25 😀 a Ondríka?
Zo sauny potom pojdeme aj my do opery za Marsom 🙂
@grof_monte_christo 007
inak ty si aký investigator keď máš ku každému hneď aj priezvisko 😁. Máš špeciálny výcvik tajných agentov?

@demodun Sport je jeho zivotny styl, okrem ineho mu to vraj pomaha prekonavat krizy v zivote.