Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
Mahulenu Bočanovu mi tu neukazujte.Včera som pozerala Vyprávej poslednú čast, Miladku ( Mahulenu) ani na svadbu nepozvali..
@pralinka25 vzali druhú osobu
@tanyag ondrika mozeme vziat tiez. nech sa hugo neciti osamelo. a mozno sa ondrik aj nieco priuci 😀 myslim ze kto by presiel nasim vycvikom uz prezije vsetko.
@ondro1122 neva skusaj dalej. co mas este v plane?
@pralinka25 Viem o niečom, že v Trebišove je špediterkaDeutschmann 🤔
no takto dievcata ma aj ruzove fialove a zelene svihadlo nie len biele.

a tot zdravia vas chlapci. vraj tiez pojdu zachranovat s nami @grof_monte_christo ak bude treba. takze Hugo a ondro buu mat kamosov nech ich z nas neporazi. https://www.facebook.com/reel/364568726387926
@pralinka25 Som si vaše rady nechala prejsť hlavou 🙂. Nejdem ho uháňať, ale po čase, keď bude pekné počasie, vhodné už aj na bike, sa mu pripomeniem s tými cyklotrasami. Ak neklame, tak je na zoznamke prvýkrát a nechcem ho obrať o cenné skúsenosti 😁.
@grof_monte_christo Lela Ceterova tiež písala prvá Vémolovi
@karolinakr 😂😂😂. Tieto celebritky ja moc nesledujem 🙂.
@karolinakr Ja tipujem, že aj Kollárovi sa budúce mamičky jeho detí ozývajú prvé 😂
@grof_monte_christo to je výborné riešenie.
Inak mám aj suseda cyklistu (ale on jazdí skôr enduro) v mojom veku. A pred vianocami sa rozišiel so sudedou, tiež dlhoročný vzťah, ale rozišli sa v dobrom. Tak mu dáme ešte čas. 😄
@demodun aky cas posli jej suradnice a budes mat novu susedu 😀
@pralinka25 ty pokušiteľka, mne radšej pošli pralinku 🤪
A čítala som trošku spätne a to prirovnanie k lesu bolo výborné, veľmi pekne napísané.
@demodun Ty sa mu chces nejako pomstiť 😂
@pralinka25 no takú susedu by som brala 👍👍
@grof_monte_christo nie skôr tebe 🤪
@pralinka25 ale asi nepošlem lebo potom by na nás kašlala. Veď Hugo už nemá čas, Táňa má nový objav. Aspoň že Ondro nám zostane 😁
@demodun
pralinka25 má
1.basnicke črevo
2.
3 vyjadruje sa lahučko ako víla
4.ma poetickú dušu
@demodun asi ti to bez jeho prispevkov ale nebude moc zapadat. Ci?
@demodun pravda. Nic neposielaj 😃
@karolinakr a sem tam ako dllazdic 🤣
@karolinakr co je 2?
@pralinka25 to neviem, to skòr manžel potvrdí alebo vyvráti 😀
@pralinka25 veľa som pochopila z vašich odpovedí a koľkokrát koho kde navštívil mi je úplne že jedno. Ten základ sa dal vydedukovať
@karolinakr ten potvrdi vsetko.strach by mu nedovolil 🤭 teda samozrejme v moj prospech
@pralinka25
@karolinakr
Tak teraz neviem, mám začať spracovávať suseda 🤣

@hugger Jaj, viem na co narazas 🙂