Je láska len ilúziou alebo realitou?
Začnem tým, že už má niektorí užívatelia poznajú s predošlých komentov a môjho predošlého príspevku. Ale sľubujem, že toto bude posledná diskusia, ktorú zakladám a niektoré užívateľky budú mať pokoj odomňa. Teraz k veci. Už dosť dlho sa trápim a riešim ženy, že čo a jak s nimi. Problém je v tom, že im neverím vo vzťahoch takisto aj chlapom. Podľa mňa má 80 percent ľudí, ktorí sú vo vzťahu v hlave niekoho iného. Jednoducho by som neprekusol keby moja budúca mala v hlave niekoho iného a neustále by som bol v tlaku či má nepodvedie, či nezatúži po niekom v snoch a pod. Či už je to chlap z TV, niekto na živo a pod. Fakt nie som ten vyrysovaný fešák po ktorom by sa žena pozrela (aj keď cvičím ale naturálne bez suplementácie a ide to pomaly). Nedobre sa cítim v spoločnosti žien. Často myslím na to, že by som sa chcel pri niekom zobúdzať ale čo keby tá osoba mala v hlave niekoho iného. Poznám tie scenáre. Žena zatúži po niekom inom, rozplače sa. No frajera neopusti, pretože by mohla prísť o osobu, ktorá ju miluje. U tej druhej vysnívanej osobe nemá takú istotu. Takže by mohla prísť o veľa. Nechcem aby sa mi toto stalo, že zostane lenn kvôli tomu, že ma istotu u mňa. Vlastne také niečo sa nemusím ani dozvedieť. No ja by som vždy priateľku podozrieval. Nevydržal by som to mentálne. No vydržím zostať sám bez lásky ? Asi bude lepšie chodiť na priváty a ostať sám. Sex potrebujem. Možno som majetnicky a mám hlúpe názory. Ale som jednoducho taký. Žena by sa mi s tým nikdy nepriznala lebo by nechcela raniť moje city.
@demodun ale už aj Ondro sa zakukal do lahkej devy..nepodceňuj ho
A ty kam chceš kukať, ked si vydata?
😂😂
@pralinka25 podľa toho na čo zas myslíš 🤣🤣 asi nie, je to cyklista
@karolinakr ja nikde, preto som si pýtala pralinku 😄
@demodun zas na druhej strane, za kukanie nič nedáš
@karolinakr no veď toto, slepotu som nesľúbila 👍
@minka201 v ramci rysovaky do plaviek to musi stacit.
@minka201 🤣🤣
@pralinka25 no ti ďakujem 😄
@pralinka25 ja už viem, ty nie si Pavlinka Matovičova ale Miazgova, rodená Režovičova
@karolinakr na Pištu Hufnágela mi nesiahaj ☝️
@pralinka25 ale vyzerajú famózne 😋
@demodun možno to bude ten sused, Pišta Hufnágel
😂😂
@demodun grofka by sa mala spytat toho Moravaka - nie ste tak trochu Pišta Hufnágel?
zaručene nebude vedieť odpovedať 😂
P.S. ako dostať chlapa do rozpakov
@karolinakr 🤣🤣🤣
Ale moravak by to mohol vedieť, to skôr poliak by kukal ako puk
@grof_monte_christo ej ale teraz mám normálne chuť sa prihlásiť na tú zoznamku a omrknut ho. Len keby to náhodou zbadal muž, tak by sa to dosť blbo vysvetľovalo 🤣🤣
@demodun Vydrz, ak z toho nieco bude, dam sem foto 😉
@grof_monte_christo jej to ti všetky aj všetci prajeme a dúfam že to foto bude
@demodun @grof_monte_christo tiez cakam na foto. inak to mozes do sukromnej spray poslat aj hned ja ti ho isto nepreberiem (kto by ma uz s muzom a troma detmi chcel 😂
@pralinka25 Neskôr (ak vôbec). Zatiaľ je to pre mňa cudzí človek.
Ináč dievčatá, stalo sa vám niečo také?
Dnes si idem po ulici a zazvoní mi mobil...volá JANKO...zdvihnem, on, že otoč sa...otočila som sa a tam stál...tak som k nemu išla...a vravím, Ahoooooj Janko...a on na mňa kuká, že ja nie som Janko, ja som ADAM 🤣🤣🤣🤣
Je to muž, ktorého som spoznala cez zoznamku cca 2 roky dozadu, neviem ako je možné, že som si celý čas myslela, že sa volá Janko 🤣 aspoň sme sa zasmiali...hlavne, že to vzal s humorom 😁
Dneska dámy som skoro mal haváriu 😏 normálne som si nevšimol červenú na semafore...lebo som si všimol druhú zelenú...ech😐
@ondro1122 no hlavne ze si ok.
@tanyag a ty este zoznamkujes?
@pralinka25 No niee, veď som písala, že to bolo cca 2 roky dozadu...vtedy sme sa raz stretli, potom nejako nevychádzal čas, asi ani záujem nebol...no a teraz po 2 rokoch mi mobil zazvonil 😁 ja som po pravde ani nevedela ako sa volá...ale mobil ukázal, že Janko 🤣 a nakoniec to bol Adam.

@demodun najprv daj opis a zvazime ci to stoji za nieco. Ma svihadlo? Zakladna otazka