Je lepšie neriešiť alebo preverovať pravdu?
Mna sa toto netýka. len polemizujem na margo tých diskusii, ked zena isla muzovi do mobilu.
Máte super vzťah, takmer dokonalý. No aj tak divný pocit, že vám muž niečo tají, možno s niekým píše. Zahnali by ste ten pocit a kašlali na to, alebo mu skusili pozriet do mobilu? Ak to nespravite, budete si nadalej spokojne zit. Ak to spravite, mozno nieco najdete a bude po idilke. Ale mozno naozaj nic nenajdete a budete si dalej spokojne zit. Je lepsie neriest, alebo preverovat? Zit v sladkej nevedomosti, alebo radsej vediet aj drobnosti?
mm nechodím do mobilu, a ani nečítam správy , maily
ale zas nemá zaheslovaný mobil, je hoc kde položený , bežne si ho požičiavajú deti - len tak niečo pozrieť.
@sheila121 toto je racionalny pohlad, ale bohuzial vacsinou iba zensky.. poznam niekolko muzov ktori podvadzaju, tvrdia ze partnerku miluju a za nic na svete by ju nevymenili - doma vsetko urobene, nachystane, upratane, navarene🤣a muzi su taki.. ze sa im z toho pohodlia nechce a vela krat na nevere nevidia nic zle, pokial v tom nie su z ich strany pocity a stale presviedcaju sami seba ze partnerku vlastne “miluju” a nic zle nerobia
Myslim si, ze sa dobrovolne chlap neprizna. Urcite sa z toho bude snazit vykrutit, vtedy pomozu uz len dokazy. Ale to clovek vyciti a hlavne vidi, ze dotycny je zrasteny s telefonom, je nervozny, atd. Radsej vediet pravdu, hoci je to sila, ako byt za hlupucku. My mame s muzom telefony k dispozicii. Niekedy volam z jeho telefonu ked je blizsie, alebo narychlo pozriem nieco na nete. On to iste, vobec mi to nevadi.
Prizná až vtedy, keď bude chcieť odísť. Ak si chcel len užiť, ale nechce prísť o rodinu, neprizná, bude klamať a ešte obviní ženu, že je paranoidna a hysterka. Takže je lepšie mať dôkazy, aj za cenu nahliadnutia do telefónu pri podozrení.
A myslíte, že môže byť muž, ktorý je skvelý partner, ktorý žene nikdy nedal dôvod na pochybnosti, stále jej ukazuje lásku, je pre neho na prvom mieste, proste majú úžasný vzťah, manželstvo, navzájom sa dopĺňajú, taký herec, že keby sa mu pozrie do mobilu, vyzeralo by to ako konverzácie cudzieho človeka a nie jej manžela? A keby mu nepozrie do konverzácií, nikdy by ju také niečo ani nenapadlo?
Áno, boli tu aj také prípady.
Ja mam telefon na pin, tak isto aj moj muz, podla mna kazdy rozumny clovek by dnes, pri tom mnozstve informacii, ktore mozu byt v telefone, mal mat heslo. A tym padom nejaky problem lustrovania telefonu odpada.
@vilma7 myslíš, že v takom prípade chlap tiež bude zatĺkať, zatĺkať? A ešte povie, že to ona je tá zlá, lebo mu bola v mobile? A veď jej nič pri ňom nechýbalo, všetko robil pre ňu, veď im bolo dobre...
Môj bývalý priateľ mi dával veľa lásky, veľmi sme si rozumeli vo všetkých oblastiach, cítila som,že som pre neho na prvom mieste, všetko bolo krásne. Napriek tomu, niečo som začala časom cítiť, že nie je niečo v poriadku. Pozrela som mu do mobilu a zrútil sa mi svet.
@anos18 keď bolo všetko super, v čom sa prejavil ten pocit, že niečo nie je okej?
Už som to písala, 6.zmysel
Ja keď som s niekým vo veľmi blízkom vzťahu, potom už cítim, keď niečo nie je v poriadku.
Ešte sa to tu často spomínalo u chlapov, čo doma pomaly denne omielali aká je pre nich vernosť zásada, ako odsudzujú chlapov ktorí podvádzajú atď...
Maloktori chlap sa prizná. Možno tak jedno percento. A samozrejme každý útočí na partnerku, že ona vlastne za to môže, aby odišli s čistým štítom. Sú to hajzli no. Bez charakteru.
@dharmasanata Presne ako píšeš,to teraz momentálne mám.Päť ročný vzťah idilka všetko klapalo, len mi dosť vadilo, že stále má mobil pod kontrolou tichy režim vypnuté upozornenia,ked som šla k nemu automaticky mobil otočil, alebo vypol.Ked som mu niečo povedala, jeho odpoveď bola , len si namyslas si chorobne žiarliva,, ja si s nikým nevypisujem nikdy som ťa nepodviedol atď.Ale už som sa naštvala a pýtala som si mobil no mala si vidieť jeho tvár Uff.
Ostala som v šoku, že celých päť rokov písal si s ku... a posielal fotky vzrušoval sa nad inými aj sa stretával s vydatou.😞 Cítim sa hrozne ponížená zranil ma, celú dobu ma klamal 😢v momente sa mi zhnusil. Ja som mu bola verná ľúbila som ho.On mi dennodenne vravel, že ma ľúbi , chápeš všetko akože klapalo zo všetkým mi pomáhal. Chce,aby som mu dala druhú šancu, že mi dokáže,aby som mu začala znovu dôverovať, že všetko zruší, že má ľúbi nech nezatratim nas vzťah. No on čo spravil neuvedomil si ani vtedy keď dotyčnej sa dal vyfajčiť,že Hop Stop debil čo robíš, veď doma máš priateľku .Som nenormálne zhrozená zo všetkého 😞
@timi6401 nechápem ako môže niekto takto dvojtvárne žiť a vedieť sa tváriť, pretvarovať. Žena žije v domnienke, že majú dokonalý vzťah, zatiaľ čo on je ako dve osobnosti.
Presne toto som myslela. Má žena slepo dôverovať, alebo radšej z času na čas sa uistiť a nahliadnuť mu do mobilu?
A myslíš,že on je sprostý? Veď bude mať na prihlásenie PIN, heslo,alebo odtlačok prsta, či sken tváre.
Dlhšiu dobu som tusila,no stále ma utvrdzoval, že on nič nerobí.Podla mňa teraz som spravila správne, že na drzovku musel mi dať mobil.Tak ako na moje naliehanie pred tromi rokmi zrušil pokec,ale ihneď si spravil nový Nick.Hoci sa mi dušoval, že nemá,ale samozrejme našla som aj to.Tak ako mám mu začať po čase veriť?? To je šialené to sa nedá. Nechce o mňa prísť .Som zúfalá veľmi ho ľúbim.Bude to takže bez neho ale aj s ním..
Ako som opísala moju momentálnu situáciu tak to presne je.Uzasny vo všetkom no čo všetko v mobile som mu našla v tom momente mi bolo na odpadnutie na zvracanie triašku som dostala..
Sladká nevedomosť je pre naivných.
@timi6401 mrzi ma co prezivas, ja som presne toto prezivala pred nejakym casom a chcem ti len povedat, ze najlepsie co mozes pre seba spravit je utiect od takeho cloveka, pretoze si ta nevazi a ani nikdy nebude, chod prec kym nemate zavazky🙏a viem ze je velmi tazke odist, ja som sa tiez dlho nechala manipulovat, nahovarat si ze ja som ta hysterka, dokonca ze nieco take je normalne.. NIE JE! pokial ti to vadi, on nemoze tvoje hranice prekracovat a pokial to vedome robi uz roky vkuse tak to bude len a len horsie… bude to robit stale, len to bude lepsie schovavat, moze mat kludne aj dva mobily a o druhom nemusis ani vediet, takito ludia su extremne vynaliezavi a nic ich nezmeni, ani pohlad na utrapenu osobu ktoru vraj miluju… inak na zaver ti este poviem, ze sa mi zdalo ze sa mi zrutil svet, nevedela som co robit, bola som zufala a vies co? preslo par tyzdnov a do zivota mi prisiel taky clovek o akom sa mi ani nesnivalo, a zrazu mi ukazal ze to co som vtedy zazivala nebola laska.. drzim ti palce, aby si vydrzala a nevratila sa k nemu lebo ti poviem ze ja som tuto chybu spravila tiez a trapila som sa stale viacej a viacej

@sheila121 myslím,že väčšina chlapov sa len tak neprizna