Je môj muž ako ostatní otcovia?
Ahojte , zaujíma ma či sú všetci chlapy taký alebo len ten môj .
Ide o to že máme spolu dcérku ktorá ma rok aj 4 mesiace , je dosť náročná , a tiež nám do toho prišlo obdobie vzdoru , hádže sa za všetko na zem , hysaky a podobne však to niektoré mamičky ktoré máte náročné dieťa poznáte 😇
Ide o to že môj muž s dcérkou nevraví veľa času , cele dni je síce v robíte no domov chodí okolo 18:00 , robotu nemá ťažkú , doma všetko spravím aby nemusel on , no s dcérkou moc času tráviť nechce , chce iba vtedy keď neplače.
Akonáhle dcérka začne plakať už ju nechce , už potom muž chytá nervy že zase plače , a to s ňou nemá starosti , nikdy sa o ňu nejak extra nestaral , mylsim to tak že prebaľovanie či uspávania alebo že by s ňou zašiel iba sám von.
Sú všetci chlapi taký ? Že akonáhle dieťa plače tak to muž vzdáva a ďalej sa s dieťaťom zabávať nechce , je odmeraný a proste nervózny , a v miestnosti kde dieťa plače on proste radšej odíde , mám si s toho niečo proste brat na vedomie alebo to až príliš veľmi preúčtujem ?
Je mi z jednej strany ľúto mojej dcérky okrem mňa a jeho nemá fakt nikoho , nemyslím si že si dcérka zas zaslúži takéto správanie od otca , že nevie byt pri nej aj v tých zlých chvíľach . Z druhej strany zas chápem aj muža , je to typ kľudneho typu ktorý ma rad pokoj , a z druhej strany by som si rada aj ja už oddýchla , okrem toho že je dcérka náročná povaha ja proste nespím v noci lebo sa budí dcérka zo 4 krát , cez deň pospi iba hodinku takže to ja nestihnem ani zaspať keby si mám pospať cez deň , no snažím sa aby bolo upratané a navarené ako každá jedna mamička , no nejak mi dochádzajú sily , kamarátky nemám , nemám sa ani komu vyspovedať či porozprávať sa alebo popísať , dosť v sebe toľko toho dusím . Muž je dobrý chlap , akurát ma toto mätie , vždy by sa rad iba somnou ( mojkal ) v posteli , pozeral telku a podobne akoby zabúdal že ma dcérku , pritom mi tvrdí že ju ma rad , a že časom by chcel aj druhé , prepáčte mi za takýto dlhy výlev no naozaj to nemám s kým prebrať nemám naozaj nikoho ( rodičov nemám už od malička )
Ďakujem za rady či útechu a pomoc 🙏
Moj muz vobec nie je takyto. Je 11 hod denne v kancli, este zvykne zavolat domov, ked je mala chora ako sa mame a ci nic nepotrebujeme. Ked pride dom, tak sa venuje dcere a spolu vymyslaju neskutocne zabavne koniny😀. Samozrejme, moja dcera je tiez jedna z tych, co maju svoje chvile, je s nou niekedy tazko, ale on ju nikdy od seba neodhana. Ale nesmie hlasno revat, to aj mne ide na nervy a zakazujeme jej to, moze sa kludne vyplakat, ale nie hulakat, vie ju aj poriadne usmernit. Moj muz mal ale rad deti odjakziva, jeho synovci ho milovali. Ja ked som si vyberala partnera pre mna bola toto priorita, aby bol dobry k detom a nie je sam decko, ktore sa neprijemnym veciam vyhyba namiesto toho, aby ich riesil.
Takychto partnerstiev, kde vsetko co sa tyka deti a domacnosti pada na hlavu zene je nespocetne vela. Ja by som urobila to, ze mu dceru nabalim a nech idu na vylet spolu alebo chod z domu prec ty. Potom uz nebude mat na vyber.
@andreatytler dakujem.velmi pekne za vysvetlenie 😊 nevychovu poznam zvyknem.pocuvat webinare pomohli .i hlavne pri obdobi vzdoru starsej ale toto mi tam.uslo.
tvoj chlap ma nejaky problem... skus mu navrhnut terapiu

Autorka prepac, ale uprimne nepoznam ziadneho chlapa, ktory by sa "potreboval ist ukludnit" ked dieta place. Naopak, mam okolo seba uz dost takych, ktori si nastastie uvedomuju, ze aj otec je tiez plnohodnotni rodic a podla toho sa aj spravaju. Z toho co pises mi to proste pride tak, ze tvoj muz si vybera tu lahsiu cestu, a teda zdrhnut a pockat kym sa situacia doma ukludni 🙄 Je na tebe ako sa k tomu postavis, ale dieta ti moze plakavat aj ked bude mat 2,3,4 roky, to bude tvoj muz najblizsich X rokov utekat do garaze?