Je môj nadriadený stále zadaný alebo slobodný?
Ahojte, chcela by som sa opýtať na váš názor. Mám veľmi sympatického nadriadeného a fyzicky ma extrémne priťahuje. Viem,že bol zadaný, plánovali svadbu a myslím že čakali dieťa a bývali spolu. Ale teraz sa jeho partnerka dlhšie na žiadnej akcii po jeho boku neobjavila, je stále podráždený ,nikto sa ho to nechce opýtať že čo sa deje a tak neviem....ja by som rada skúsila niečo, že ako zareaguje a že zistím ci je zadaný a či má o mňa záujem....lenže čo? Nechcem mu hneď skočiť do náručia
A je môj nadriadený ale nespráva sa nijak povýšenecky
Tebe už tisíckrát povedal nie, nemá o teba záujem. Nestačilo? Nepochopila si?
@226lenka ako mi mohol povedať nie, keď som mu nikdy nič nenaznačila ?
Prosím ťa, šak ty si ním úplne posadnutá a vo svojej hlave si si vyfabulovala, ze je to vzájomne. Poslala si mu sms či by niečo medzi vami dvoma nemohlo byť. Na to ti on odpísal, či ti nestačilo, keď ti povedal tisíckrát nie. Alebo tvrdíš , že si to nebola ty? Našli ste sa tu dve také pripečené?
@ruxandra pretože je úbohé uháňať ZADANÉHO muža, ktorý nemá záujem, nech vyzerá akokoľvek dobre, neskúšala by som nič kým je zadaný, a ani nebudem, ja som len chcela zistiť či je teda teraz voľný alebo vo vzťahu to je celé
@226lenka no ja som mu sms určite neposielala ani to robiť nemienim
a keby bol volny, tak co? chces si zacinat so sefom, ktory ma dieta s partnerkou, mozno uz manzelkou?
@crazy_cat_lady keby bol voľný, možno by som sa s ním začala baviť v práci a zistila by som najprv aký je to človek
Inak dobre si sa prezradila,tu píšeš že tie diskusie nie sú tvoje, ale keď na prvej či druhej strane sa ťa pýtali že čo je s dieťaťom čo čakali tak si hneď odpovedala že však mohlo sa stať hocičo. Takže je to úplne jasné že si to zase ty menonepoviem.
@gabikaa96??????
Už som ro vysvetľovala, mohlo sa stať hocičo, mohla odísť od neho, mohol on odísť, mohol si nájsť milenku, možno ani nebola tehotná, ja netuším, možno je tehotná, možno porodila Už, možno sú zobratí, ja netuším....mohlo sa veru stať hocičo, aj ja som v minulosti bola tehotná...
Ty si tak zufala krava, ze sa mi normalne z teba zdviha zaludok. Ze ich konecne nenechas na pokoji!!!
Z teba ide normálne strach. Mam pocit, že zeny ako ty sú vo svojej posadnutosti schopné urobiť niečo zlé.
Inak raz si tu písala, že ste boli aj s kolegami u neho doma. Teraz pises, ze ak je volny, zacala by si sa s nim v praci bavit, aby si zistila, aky je. Raz si tu pisala, ze ta z prace vyhodil, teraz pises, ze s nim stale pracujes. Mam dojem, ze zijes vo svojich predstavach.
@nicegirl369 to bude tým že s tými diskusiami nemám nič spoločné
Odhliadnuc od toho či si alebo nie si ta posdnuta trúba z predchádzajúcich diskusii,spamätaj sa!si normálna???
A ty by si chcela mať niečo s chlapom, ktorý opusti svoju tehotnú ženu? Alebo ženu tesne po pôrode? To je tiež úbohé, uhanat takéhoto..
Padnes na hubu snad to nechces?
Ak by si mala ludsky, ale naozaj len ludsky zaujem a starost o niekoho, kto bol predtym v pohode a zrazu je uz dlhsiu dobu iny, tak sa ho normalne opytas, ze si si vsimla, ze je nejak podrazdeny, ci sa nieco deje a ze ak by sa potreboval vykecat, si tu pre neho. Ale.. asi by som to nerobila z pozicie podriadenej, ak by tam neboli predtym kamaratske vztahy ( ano, aj so sefovcami vies byt kamaratka, aj ked respektujes, ze je niekto nadriadeny), skor ak by slo o kolegov, alebo opacne si nadriadena a vidis, ze sa nieco deje s podriadenym. Inak by som sa do toho nepustala, zvlast, ak mate na pracovisku skor rezervovane vztahy a nezvyknete sa sukromne nerozpravat.
Urcite by som ale nedavala nejaky zaujem o neho najavo. Je to sef!
Baby však nie som jediná, ktorá čaká kedy tento prípad bude v krimi novinách? 🥲 - milovník true crime prípadov. Byť na mieste priateľky, asi skončím fakt v base keby takáto stalkerka neustále mi ničila život.
@siska53 veď toto, ja som si vedomá, že je nadriadený....nejdem ho ani uháňať ani prenásledovať ani nič podobné. Ale všetko v poriadku asi nie je, na pauze sa ho kolega pýtal ako doma,odpoveď znela že ani sa nepýtaj...vždy sa javil ako milý človek a stále s ostatnými srandoval,neviem no je mi to ľúto ale neviem ako by som sa ho niečo opýtala
Ja by som sa ho nejak nepytala.. neviem, ake mate vztahy na pracovisku. Napr.nas manazer sa nas aj opyta, ako sa mame, ako zijeme, aj sam povie o sebe a teda nemame problem sa ho potom aj opytat volaco na jeho sukromie a s priamymi nadriadenymi mame dost priatelske vztahy a kecame o vselicom moznom.
Len..ak take u vas nie je zvykom, nechala by som to tak. Lebo ak by mal o teba zaujem, neboj, chlapi sa neboja to dat najavo tej dotycnej.
@siska53 asi máš pravdu, neviem no všetci sú tu milí na seba len ja sa nejak bojím rozprávať aj keď sa ma niečo pýtajú napríklad aký bol víkend a podobne

@mamina7070 prosím?