icon

Je môj vzťah s priateľkou normálny?

michaaal85
11. júl 2025

Ahojte. Mal by som otázku či to bol normálny vzťah s priateľkou. Spoznali sme sa pred 5,5 rokmi. Po nejakom čase mi začala vykrikovať že stále periem pritom som pral 3 krát do týždňa, že vyhadzujem poloprázdne sáčky (keď tam vyhodíte napríklad zvyšky z jedla tak to smrdí, alebo jej cigarety keďže fajčila). Väčšinou som iba ja varil. Či cez týždeň alebo cez víkend. Keď som jej povedal nech navarí tak stále frflala, že prečo oná má variť, ale navarila občas. Snažil som sa aby sme mali skoro aj každý 2 deň cez týžden varené aspoň polievku alebo chleba vo vajci, špageti. Staral som sa aj o jej dieťa. V jeden večer mi prišla povedať, že ona potrebuje chlapa a že ja som dobrý chalan, ale ona že potrebuje chlapa. Pred týmto dňom som jej našiel v zápisníku že mirka new life. Meno ... nový život a všetko čo ona platí. Ako mi to povedala som sa nasral a odišiel. Odvtedy mi nechce dať žiadne moje osobné veci čo som si pokúpil.

Strana
z3
zuzanita1609
11. júl 2025

Ja len že....s čím? S pristelkou? 🤣 Prepáč,musela som , podarený preklep 🤭.

sanssa
11. júl 2025

Prepac budem odveci ale ten preklep vztah s pristelkou ma velmi pobavil 😀

sticker
michaaal85
autor
11. júl 2025
@zuzanita1609

Ja len že....s čím? S pristelkou? 🤣 Prepáč,musela som , podarený preklep 🤭.

@zuzanita1609 som sa pomýlil 😃

liv1
11. júl 2025

Tak jej pohroz policiou. Alebo tam proste nabehni. To mas za tu dobrotu. Pekne ta vyuzila. Najdi si nieco lepsie. A normalny vztah to ozaj nebol…

petricienka
11. júl 2025

jasne, ze ta len sprosto vyuzila 🙂 nevahala by som, dobyjala by som sa tam, kym by som svoje veci nedostala. a priatelkou ju nazyvat, to je celkom odvaha 😀

zuzanita1609
11. júl 2025
@michaaal85

@zuzanita1609 som sa pomýlil 😃

@michaaal85 pochopili sme 😁 a k veci,po veci si máš právo prísť,keď to nejde po dobrom,tak po správnom,s doprovodom niekoho kompetentného,ináč sa to považuje za (asi) ,za trestný čin, nezákonné obohatenie sa,či v tom zmysle niečo.

osky
11. júl 2025

Ukaz jej,ze vies byt aj chlap-zaklop,vojdi do bytu a svoje veci si vezmi.
A pripomen jej,ze ty mas blocky a dokazy o tom,co kto kupil!
Raznym rozhodnym hlasom,ziadne mäkke-mohol by som...
Ked vravis,ze je to tvoje,nuz si to vezmi!

zuzanita1609
11. júl 2025

Ale ak je to len nejaká zubná kefka,sprcháč, pár vecí oblečenia,nechala by som to...no ale ak je to niečo hodnotnejšie, nejaká elektronika,doklady, papiere (poznám aj takého,čo pokupil nábytok, elektroniku do bytu svojej priateľky a ona no nakoniec kopla do zadku a nechcela mu to odovzdať). Čiže záleží na tom,čo tam máš. A čo sa týka tzv. "pristelky" 🤭😁,to už nechaj tak,len ťa využila,príde iná, lepšia.

michaaal85
autor
11. júl 2025
@liv1

Tak jej pohroz policiou. Alebo tam proste nabehni. To mas za tu dobrotu. Pekne ta vyuzila. Najdi si nieco lepsie. A normalny vztah to ozaj nebol…

@liv1 ďakujem

mirokub
Odpoveď bola odstránená
januska12323
11. júl 2025
@michaaal85

@liv1 ďakujem

@michaaal85 svoje veci si choď zobrať s niekým, kto sa jej nebojí.

motylik2559
11. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Ahoj, nie celkom suhlasim s tvojim vyjadrenim..pretoze to,ze navaril, hodil prat a vyniesol smeti nie je len zenska praca😄Skor si myslim,ze ta jeho priatelka bola leniva ako voš...a kym by on pockal na zazrak a spravila by to, tak on by nemal pomaly co ciste nosit, v byte smrad a hromadenie smeti a navarane jedlo doma by videl tresknem 2x do mesiaca🤷‍♀️ Neuveris, ale aj chlapi pomahaju v domacnosti, pretoze tam tiez ziju...ALE tu to proste nefungovalo, lebo madam chcela zrejme full servise, vyuzila ho a nastal koniec pribehu...Nevidela by som nic zle na tom,kebyze sa dohodnu kto bude co robit, alebo na striedacku🙂 No a @michaaal85 napis jej pisomne,ze si chces prist po svoje veci a pokial ti max do 3dni neumozni vstup, tak to budes riesit s policiou. Vela stastia🙂

dadis
11. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Ulohy zeny v domacnosti? 🤯 Okey, baba bola leniva hnida, co sa nezapajala..ale chalan nejedol, nenosil oblecenie? Podla mna robil len to, co bol zbyknuty robit sam pre seba. Baba bola zly vyber, ale ani ty nebudes pre zenu TOP vyber... ze uloha zeny v domacnosti 🤣

zuzanita1609
11. júl 2025
@dadis

@mirokub Ulohy zeny v domacnosti? 🤯 Okey, baba bola leniva hnida, co sa nezapajala..ale chalan nejedol, nenosil oblecenie? Podla mna robil len to, co bol zbyknuty robit sam pre seba. Baba bola zly vyber, ale ani ty nebudes pre zenu TOP vyber... ze uloha zeny v domacnosti 🤣

@dadis a keďže bolo povedané,že "pristelka" chce už "chlapa",tak jej mal ešte dať pár po pysku,aby začala niečo robiť 🙄 a potom by boli sily v domácnosti vyrovnané (ironick samozrejme).

laurinka27
11. júl 2025

“úlohy ženy v domácnosti, ktoré má robiť ona” 🤣 zas tento samozvaný mudrlant vypisujúci nezmysly.

karolinakr
11. júl 2025

prečo dakuješ len liv? všetky ženy ti pekne poradili..
si ozaj taký popleta

karolinakr
11. júl 2025
@dadis

@dadis 😂

enmery
Autor odpoveď zmazal
evcagabi
11. júl 2025

Nech ju namota nejaky tvoj kamos, dostane sa do bytu na vecerny poharik a nech ta tam pusti 😅😅 ak ona nechce.

karolinakr
11. júl 2025

tak nahodou, ja mam kamoša v Anglicku, ten robi segedin, sviečkovu aj knedlu, čo som kukala jak puk, lebo toto ani ja nerobím, totalne funkčný a samostatný

mirokub
Odpoveď bola odstránená
mirokub
Odpoveď bola odstránená
zuzanita1609
11. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub píš radšej anonymne, pretože potom radšej nepíš tieto pohľady "chlapa" z jaskýň ...🤭

michaaal85
autor
11. júl 2025
@motylik2559

@mirokub Ahoj, nie celkom suhlasim s tvojim vyjadrenim..pretoze to,ze navaril, hodil prat a vyniesol smeti nie je len zenska praca😄Skor si myslim,ze ta jeho priatelka bola leniva ako voš...a kym by on pockal na zazrak a spravila by to, tak on by nemal pomaly co ciste nosit, v byte smrad a hromadenie smeti a navarane jedlo doma by videl tresknem 2x do mesiaca🤷‍♀️ Neuveris, ale aj chlapi pomahaju v domacnosti, pretoze tam tiez ziju...ALE tu to proste nefungovalo, lebo madam chcela zrejme full servise, vyuzila ho a nastal koniec pribehu...Nevidela by som nic zle na tom,kebyze sa dohodnu kto bude co robit, alebo na striedacku🙂 No a @michaaal85 napis jej pisomne,ze si chces prist po svoje veci a pokial ti max do 3dni neumozni vstup, tak to budes riesit s policiou. Vela stastia🙂

@motylik2559 zablokovala si m všade

motylik2559
11. júl 2025
@michaaal85

@motylik2559 zablokovala si m všade

@michaaal85 Hod jej list do schranky...co urobis ak ti veci neda, nevzdavaj sa...napis jej tam,ze ked si ta neodblokuje do jedneho dna a neda vediet, kedy do max 3 dni od tel.,sms dohody si mas po veci prist, tak prides aj s policiou, pretoze na vlastne veci mas pravo.

anonym_e5afcc
11. júl 2025

@michaaal85 a mne tu nalozili v mojej teme ze si vydrziavam chlapa lebo mu periem a varim. Uz viem aky typ zien mi to napisal. Kazdopadne, policia.

laurinka27
11. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub Tvoj neandertálsky mozoček asi nepracuje veľmi výkonne, ale predstav si, že ak chlap vo vzťahu zvládne robiť bežné činnosti v domácnosti, ktoré má zvládať každý dospelý človek, tak to neznamená, že ich automaticky už robí IBA on. Má ich robiť AJ on, rovnako ako partnerka. 🤯 A nemá to byť "pomáhanie", ale spoluúčasť. 😱

mirokub
Odpoveď bola odstránená
sense
11. júl 2025

Aké sú to tvoje osobné veci? Ak oblecenie, kozmetika a tak vyprfla by som sa na to ....nestalo by mi to za to ak hodnotnejšie veci ukáž že si chlap a nabehni tam a veci si vezmi, a kľudne zavolaj aj nejakých kamošov, zrejme tam má už aj ona nejakého noveho

zuzanita1609
11. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub za to je jediný plus 😜

Strana
z3