Je môj vzťah s priateľkou normálny?
Ahojte. Mal by som otázku či to bol normálny vzťah s priateľkou. Spoznali sme sa pred 5,5 rokmi. Po nejakom čase mi začala vykrikovať že stále periem pritom som pral 3 krát do týždňa, že vyhadzujem poloprázdne sáčky (keď tam vyhodíte napríklad zvyšky z jedla tak to smrdí, alebo jej cigarety keďže fajčila). Väčšinou som iba ja varil. Či cez týždeň alebo cez víkend. Keď som jej povedal nech navarí tak stále frflala, že prečo oná má variť, ale navarila občas. Snažil som sa aby sme mali skoro aj každý 2 deň cez týžden varené aspoň polievku alebo chleba vo vajci, špageti. Staral som sa aj o jej dieťa. V jeden večer mi prišla povedať, že ona potrebuje chlapa a že ja som dobrý chalan, ale ona že potrebuje chlapa. Pred týmto dňom som jej našiel v zápisníku že mirka new life. Meno ... nový život a všetko čo ona platí. Ako mi to povedala som sa nasral a odišiel. Odvtedy mi nechce dať žiadne moje osobné veci čo som si pokúpil.
@michaaal85 a co všetko u nej máš, ake veci?
@michaaal85 vyser sa jej na hlavu. Evidentne potrebuje chlapa čo ju dobre pretiahne, potom jej vynada a nakoniec vyfackuje. Sú také ženy. Nevazila si vôbec čo si pre ňu robil. Kašľi na ňu a nájdi si normálne dievča. Po veci by som si prišla za asistencie polície.
@mirokub no ty si pekný kus .....A
Ženská práca... ty vole dúfam ze nemáš a ani nebudeš mať ženu a ak áno tak chudera!!!!
Bud si ty a autor troll a prišli ste vyprovokovať ženy alebo si fakt totálny dementi z roku 3
Títo dvaja sa dohodli ženy.... toto je čistý rypač
Jezis presne som vedela ktorý idiot, pardon odborník na všetko sem pride vypisovať jak je to tvoja chyba autor lebo si prevzal na seba rolu ženy … ty si to snáď píšeš sam mirkokubko 🥱
@mirokub Ohromujúca odpoveď, vidím, že si do nej vložil celú svoju mozgovú kapacitu. 🐓🧠🤏🏼
Dámy, toto je provokatér z jaskyne, ktorýý si všetko prispôsobuje, aby mu to sedelo. Okrem 2 tém ešte nikdy nič konštruktívne nenapísal okrem vysmievania a na 1000% sa čuduje, prečo ho v reáli žiadna nechce a krachuje mu to.
Takých pacientov ľutujem a mažem komenty. Škoda písmen.
@dadis a keďže bolo povedané,že "pristelka" chce už "chlapa",tak jej mal ešte dať pár po pysku,aby začala niečo robiť 🙄 a potom by boli sily v domácnosti vyrovnané (ironick samozrejme).
@zuzanita1609 dakujem
@michaaal85 vyser sa jej na hlavu. Evidentne potrebuje chlapa čo ju dobre pretiahne, potom jej vynada a nakoniec vyfackuje. Sú také ženy. Nevazila si vôbec čo si pre ňu robil. Kašľi na ňu a nájdi si normálne dievča. Po veci by som si prišla za asistencie polície.
@kvietok1233 dakujem
@kvietok1233 dakujem
prečo dakuješ len liv? všetky ženy ti pekne poradili..
si ozaj taký popleta
@karolinakr dakujem
@mirokub Posli manzelku pokecat k nam, ci to vidi rovnako ruzovo ako ty..ona beha ako fretka po kuchyni a ty na gauci vyvaleny a na MK. Ach kolko testosteronu..
@dadis Chlapec má ťažké komplexy už v xy témach. Ja sa čudujem sebe, že som sa dala vyprovokovať naňho reagovať, keď už dlho vidím, že konštruktívna debata okrem vysmechu a bludov uňho neobstojí. Každý jeden zakomplexovaný sa prihlási na MK a viac menej vypisuje v podobnom duchu. A potom sú tu chlapi, ktorí nemusia napísať nič rovnakého názor, ale debata je možná a vďaka bohu za nich. Ale takíto nikdy nepochopia a furt budú na vine ženy. Oni sú bez viny vždy. Prečo asi sa potom hlásia na prevažne ženské fórum?Psychiatria a psychológia má na to jasnú odpoveď.
@michaaal85 buď rád, že si preč.Tebe nebol zvláštny ten vzťah?aby si si nenašiel zase podobnu.
@michaaal85 toto co si popisal su normalne veci, kazdy robi to co chce, ak si chcel navarit, tak si navaril, ale jej spravanie nebolo normalne aby niekto riesil kedy mas vysypat smeti.
@michaaal85 je niekedy dobre čítat že nezadrbava len chlapom. Normalne by som jej napisala že si chcem prist po veci a kedy by jej to vyhovovalo. Ak by sa neozvala tak ak sú to drahé veci riesit to oficiálne. Co sa tyka partnerky tak ste sa k sebe nehodili to je vsetko. Ty si snahu mal a ona pravdepodobne nie. Kazdopadne "mirka new life" asi cosi vypoveda lebo takto sa veci neriesia.
@mirokub chudák tvoja žena, že ma doma chlapa, ktorý jej s ničím nepomôže a nechá si obskakovať riť a ešte sa musí pred tebou pretvarovať, jak jej to náramne vyhovuje ti robiť slúžku. Chodim rovnako do práce ako môj muž, prečo by som mala byť na domácnosť sama? Chvalabohu on je schopný a máme rovnaký podiel, ja navarím, on povysáva, spolu vyvešame prádlo, striedame sa pri umytí riadu.. a vieš čo? Robí to bez toho, aby to ofrflal, lebo ho to vlastná mama naučila, že ženy nie sú slúžky.. to sa ale o tebe a tvojej jaskynnej výchove povedať nedá..

Nech ju namota nejaky tvoj kamos, dostane sa do bytu na vecerny poharik a nech ta tam pusti 😅😅 ak ona nechce.
@evcagabi ziskavas prve miesto za napad 😂👍