icon

Je možné byť vyčerpaná v prítomnosti jedného človeka?

27. jan 2024

Ahojte, uz dlhsie, opakovane pozorujem, ze sa mi toto stava pri mojom manzelovi, je dost kritický, povaha typu in vsetko robí najlepsie, co urobim ja nikdy nie je dost …. Uz dlhsie na sebe pozorujem, ze realne ked sme doma a je doma aj on, ja poriadne nedokazem vstat a nieco robit, uplne som vycerpana, demotivovana, proste cele zla a uz viackrat som si vsimla, ze on odide napriklad do obchodu, niekam ide jednoducho a ja normalne v momente mam energiu 100%, lietam zrovna dom ako motorova myš, spravim za tu polhodinu, co je prec viac ako za dva dni ked som s nim doma, najskor som si vravela ze to je nahoda, ale uz da mi to opakovalo viackrat, pride mi to az neuveritelne … neviem ci to je ze ma fakt jeho pritomnost nejako fyzicky vycerpava alebo ci mam pri nom nejaky blok kvoli jeho povahe …. Ďakujem za skusenosti

Strana
z6
marcellka32
27. jan 2024

Je energetický upír ..saje z teba energiu a žije z nej, kým tebe energiu berie ...je to reálne

stanulienkat
27. jan 2024

Psychicky ta udupava, vycerpava, citis sa pri nom zle.

barbora0308
27. jan 2024

No jasne ze ano, citis sa pri nom menejcenne...podla prispevku usudzujem, ze ta dost casto zhadzuje, kedze pises, ze je k tebe kriticky a on robi vsetko najlepsie.

jazula
27. jan 2024

Samozrejme, existujú energetickí upíri. Toto ale bude skôr deptanie a podceňovanie zo strany manžela…je veľmi nepríjemné, že je to manžel. Niečo s tým časom budeš musieť robiť. Minimálne sa poriadne otvorene porozprávať, že už stačí.

zeldia
27. jan 2024

Je to reálne a netusim ako to riesit. Ja keď mám ísť k rodičom tak ani nespím a vzdy sa tam tak naseriem koli tým nielen ich rečiam že keď odchádzam tak už mi je zle od žalúdka koli pomysleniu na ďalšiu moju návštevu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
27. jan 2024

@stanulienkat ja si to potom aj tak vycitam, ze fakt ako keby pri nom pomaly nic neurobim, ale ja realne ako keby mam blok, uplne hotova som, neviem sa uvolnit, nedokazem, on odide a ako vymeneny clovek

autor
27. jan 2024

@marcellka32 len neviem co s tym, kedze sa jedna o manzela, ale jeho matka je taka ista a ja som sa cudovala preco jeho otec je taky tichy, ale myslim ze to ma rovnako pri nej ako ja pri nom

autor
27. jan 2024

@barbora0308 ano ano, asi potom ako keby uz nedokazem nieco pri nom robit, asi citim uz ze vsetko hodnoti, tak nedokaazem pri nom nic

stanulienkat
27. jan 2024

To ta tak zdepta. Inak život s takým partnerom je dosť psychicky náročný, nie? Nerozmyslas nad...??

doriiis
27. jan 2024

No hlavne,že je manžel.Naco si sa vydávala za takého?

autor
27. jan 2024

@jazula ano, sak prave, ze keby sa jedna o cudzieho cloveka, tak sa s nim prestanem stykat, ale ked to je doma, ja som z toho hotova …. Uz som mu to raz aj povedala, zacal sa tomu smiat

chodec15
27. jan 2024

Teoreticky by malo byt v akomkolvek vztahu pomer chvala a kritika aspon 2-3:1. Proste mu povedz, ze ak si na teba este raz otvori usta za ujovinu, tak si moze rovno zbalit kufre a ist sa cvicit doma na matke. Potrebujes viac asertivity. Neustala a zbytocna kritika ubije casom kazdeho dole.

autor
27. jan 2024

@zeldia ano, len teda ked to mam doma, ja neviem, ja som uplne bloknuta v jeho pritomnosti, ako keby nejako v hlave mam, ze ked stale kritizuje tak radsej nebudem robit nic a nedokazem ani vstat a odide a ja som vymenena

autor
27. jan 2024

@chodec15 ano ja uz som asi taka ubita, ze uz som taka apaticka v jeho pritomnosti

domkakvet
27. jan 2024

Ano je to mozne, uplne realne, tvoj manzel je vyciciavac energie a budes jej mat co raz menej.

autor
27. jan 2024

@domkakvet ano je to tak ze sa to zhorsuje v podstate, ja neviem nic urobit v jeho pritomnosti, vycerpana som a este da asi citim stale taka sledovana, hodnotena, pozorovana v jeho pritomnosti

domkakvet
27. jan 2024

Aj sa to bude zhorsovat este viac, tak to musis riesit.

avakona
27. jan 2024

Sorry ale opakuješ stále to isté dokola. Sadni si s ním, porozprávajte sa ale vážne, nech pochopí že je to pre teba vážny problém. Ak ty nič neurobíš, nezmení sa to. Neviem vlastne akú inú radu tu čakáš

maca1984
27. jan 2024

Ja mám známu čo je pre mňa energetický upír.
Jej sa huba nezavre, opýta sa- aj si odpovie, nikdy nič nepochváli, len ona vie všetko najlepšie, všade bola a všetko videla a kde nebola, tam sa chystá.
Keď má prísť ku nám, ja si všetko porobím predtým ako príde, lebo keď odíde- som schopná maximálne ísť do sprchy, dať si ružovú tabletku a zalahnúť.
Ja to viem riešiť, návštevy minimalizujem.
Ty to však také ľahké nemáš, a myslím si, že je najvyšší čas to riešiť, lebo budeš k.o.
Držím palce.

daniela2202
27. jan 2024

Je to tak .... oslobodiť sa 👉

marcellka32
27. jan 2024

Poznala som takú ženu....všadebola, všetko videla, brala mi energiu...odstrihla som úplne kontakt

autor
27. jan 2024

@marcellka32 len najhorsie ze ja to mam doma a ked mu to aj poviem, nic sa nedeje

marcellka32
27. jan 2024

Budeš to musieť urobiť....

autor
27. jan 2024

@marcellka32 to je to, ze ja neviem ci on dokaze zmenit pristup tak, aby ma nevysaval

tykat
27. jan 2024

Mate deti?

autor
27. jan 2024

@tykat ano, jedno

stanulienkat
27. jan 2024

On sa nezmeni.....

lanka999
27. jan 2024

mala som jednu znamu bola zlata, pomahala, mila a uprimna, ale tolko rozpravala ze som to nedavala. Stale ked som prisla domov bolo mi zvlastne, nie prijemne, bola som unavena a ohucana. Nedalo sa....

autor
27. jan 2024

@lanka999 on vela nerozprava ani, on len komentuje a vsetko hodnoti, co ja robim

Strana
z6