icon

Je možné nájsť lásku v 50-tich rokoch?

16. aug 2024

Ahojte, je mozne si najst lasku v 50-tich rokoch? Desim sa samoty zo staroby. A zaroven sa desim, ze budem mat na krku stareho chlapa?!

Strana
z3
autor
16. aug 2024

@h2 veď nijako to nechcem dosiahnuť. Veď môžem zonriet aj zajtra. Len to bolo niečo, čo mi dávalo nádej....Bože, tých pár rokov to dáš.....kým deti odrastu..

madeincssr
16. aug 2024

Ano, tusim az ked deti vyletia z hniezda (osamostatnia sa celkom), je clovek volnejsi na novy vztah. Ale to uz zas ma vyssi vek. Cize preto su to dovtedy casto vztahy typu "kazdy vo svojom" (dome, byte, zvysku rodiny) a len volnocasove stretavanie sa. A mnohym toto nestaci, nie je to plnohodnotny partnersky vztah.

tundra
16. aug 2024

@autorka ak mas moznost, ist niekde na akupunkturu TCM- tradicna cinska medicina,tak vyskusaj.Z toho co pises,mi pride,ze ti chýba zivotna enegia a nasledne,nastupuje depresia.

matapo
16. aug 2024

...nájdi si kamošku na trávenie voľných chvíľ, môžete spolu cestovať, chodiť na túry, bicykle, kupko,... . Budeš mať s kým pokecať, mať s kým kdekoľvek ísť,... . Ja si neviem predstaviť nasťahovať k sebe nejakého chlapa. Keby aj bol na trávenie voľných chvíľ, určite ho nechcem stále doma. Tá sloboda a nemusíte sa stále prispôsobovať je na nezaplatenie.

aandrea9
16. aug 2024

Ty budeš večne mladá????

barborachors
16. aug 2024

@hugger Budem úprimná, 50 ročný sa hlavne pozerá po 30+ a nie po 50 ročnej pani. Ak chce pani vztah, nech hlada 60+ ak vobec najde… Vacsinou su v turistických skupinách, tak tam najde skor ako na badoo. Pripadne nech si kúpi Harlejku. Samozrejme kludne nech sa mýlim a kludne nech je o pani zaujem az po Bystricu. Ale v tomto veku to vidim nie ružovo. Problem najst maju mlade baby chlapa a nieto zena v rokoch. Ja sama uz som postaršia, ale mne sa podarilo sa vydať v 40, turistka sice nie som ale myslim ze som mala velke šťastie.

vevebono
16. aug 2024

Ale ba, moja mater sa vydala tretíkrát v 54 🫣 a to tak, že sa rozviedla a do roka ďalšia svadba

mimka1402
16. aug 2024

Ty si asi tá čo bola s mužom čo vkuse s tebou nechcel byť... Ja len, že sa vylieč z toho vzťahu aby si nenasla ďalšieho hlupáka..

walentina7
Odpoveď bola odstránená
hugger
17. aug 2024

@barborachors to ze tie pary muz 50+ a zena 30- su najviditelnejsie a najdiskutovanejsie neznamena ze reprezentuju vacsinu. Triezvy muz po 50 nepojde do vztahu so zenou ktora este nema deti, nie kazdy ma peniaze ( a nervy) na to aby robil sugardaddy a bude si radsej hladat rovnocennu partnerku.

A budem uprimny: mnohe 45+ ktore sa hybu vyzeraju lepsie nez 30 rocne umeliny.

autor
17. aug 2024

@walentina7 kto ťa objíme keď ti je ťažko? Ku komu sa v noci pritulis?

sense
17. aug 2024

Porieš najprv svoje depresívne správanie... Nájdi zmysel zivota, nie prežívanie lebo deti....partner príde keď to budeš najmenej čakať. Keď nepôjde s teba číre zúfalstvo. Prepáč ale ja by som nechcela partnera z ktorého by vyžaroval len negativizmus.
Apropos moja mama "našla" partnera v 50

A úprimne mne ak by nevyšiel aktuálny vzťah tak už by som nehľadala nikoho s kým vy som žila....vzťah priateľstvo áno ale prispôsobovat sa zas niekomu nie

derdia
17. aug 2024

Ahoj ty hľadáš naplnenie seba samej v druhom človeku. To je zle. Začni sa venovať sama sebe, zisi kto si, začni chodiť na tanec, na turistiku, atd. Partner od ktorého chceš ze ta náplní teda tvoj zvito cim skôr dzduchne, lebo ho udusis. Ale ked nájdeš samu seba, nájdeš aj chlapa. Ale uz ako zrelá žena. Fakt to skus. A začni zit, viac možností mat nebudes.

h2
17. aug 2024

Autorka, veď @walentina7 píše, že by si kúpila mačku. Poprípade môže byť aj pes, zajac, morča, škrečok... 😉

autor
17. aug 2024

@derdia čo ak som taký typ človeka, proste neviem, dajaky labilny, chorý a neschopný? Čo keď misky neobjavim samu seba?

derdia
17. aug 2024

Tak skus psychoterapiu.... Pravdepodobne porozmyslaj aké si mala detstvo. Ci si prahla po láske a nedostávali sa ti jej aká bola malá chladná k tebe?
Alebo si vždy musela s niekym byt, aby si si uvedomovala svoju identitu. Na dobrej psychoterapii ti to pomôžu objaviť, co sa v tebe a v tvojom konaní deje. A čo je príčina, uzdravit to a budeš omnoho šťastnejšía.
Ja som tiež citlivá a tiež bojujem s tým, ze nemám veľa priateľov, a nemaju ma všetci radi, ako by som si priala... Ale tiež idem hľadať koreň tohto, preco to tak strasne potrebujem. Chcem zistiť príčinu... A hlavne ju odstrániť, lebo racionálne viem, ze žiadny človek má neuspokojí...potrebj seba hodnoty mojej. Mam dobrého muža, dve deti... Ale aj tak niekedy ma premohnr smútok.
Fakt sa zameraj na seba, lebo zase pritiahne len niekoho kto ťa len využije...tvoju bezmocnosť

autor
19. aug 2024

@derdia vdaka ti. Ano, idem pracovat na sebe. Len ma strasne nici, ze moje deti nebudu mat kompletnu rodinu.

h2
19. aug 2024

A myslíš, že keby si si našla nového chlapa, boli by ste "kompletná rodina"? Pre tvoje deti to už tak či tak nebude otec.

autor
19. aug 2024

@h2 tým sa užieram už dlho. Pocit vlastného zlyhania. Že som nedokazala zabezpečiť deťom otca

h2
19. aug 2024

Ale nová známosť im otca nezabezpečí.

autor
19. aug 2024

@h2 áno, ja viem

derdia
20. aug 2024

Chod psychiatrovi, neboj sa polka konika tam je, alebo by mala byť. A taktiez celého sveta.... Chyba nám laska....prezivanie,radost prijatie,sloboda, možnosť byť sám sebou... Atd.

matapo
20. aug 2024

...deti predsa otca maju. Ak chces hladat partnera hladaj ho koli sebe nie koli detom.

rikarika
20. aug 2024

@barborachors a to kde si zobrala že 50-rocny sa obzerá po 30+ročných?? Všetkých 50rocnych chlapov čo poznam, si hľadaju partnerky vo svojom veku a to hlavne pre jeden dôvod a to že posledné čo v 50tke ešte potrebujú, je kocikovať....chcú užívať život a nie pocuvat kvilenie o dietati od 30rocnej

barborachors
21. aug 2024

@rikarika mam oči a vidím, mam uši a počujem

korylan
23. aug 2024

,,tým sa užieram už dlho. Pocit vlastného zlyhania. Že som nedokazala zabezpečiť deťom otca" - Týmto sa nemáš užierat ty, ale ich otec. Bolo to jeho rozhodnutie, ako sa bude starať a zaujímať o svoje deti. Každý človek je zodpovedný sám za seba. Ty máš deťom zabezpečiť matku. Hráme dvojrolu, je to ťažšie, ale za správanie otca zodpovedá otec. Bodka.

autor
23. aug 2024

@korylan no, tak to je krásne napísané. Ďakujem ❤️

martinka150
1. nov 2025

ako si na tom po roku?

Strana
z3