Je možné obnoviť stratenú dôveru?
Ahojte baby, potrebujem poradiť.
S manželom som 4 roky, deti nemáme. Par mesiacov dozadu som mu našla v telefóne správy ( prosim nemoralizujte, mala som zlý pocit, ze sa niečo deje) že sa stretáva s kolegyňou. Vraj boli len na prechádzke, mne telefón v ten večer nedvíhal absolútne. Písal jej správy, že ako mu chodia po rozume somariny, dohadovali ďalšie stretnutie mino práce. Vraj to bol len úlet a sľúbil, ze uz sa nič take neudeje, prosil nech neodchádzam. Dala som šancu, ale vo mne to nejak ochladlo. S kolegyňou je v práci denno-denne. Stalo sa niektorej, ze po case ste opäť verili svojmu chlapovi a boli šťastne ? Alebo je to uz nenávratne preč ? Ďakujem 🙏
Nestracaj s ním čas. Chvíľu si dá pozor a bude to robiť tak, aby si ty na to neprišla. Po čase zistíš, že mu už nikdy veriť nebudeš.
@kvetinka75 to nie je tak uplna pravda.
Citila si ze sa nieco deje tak teraz ver svojmu pocitu zas.. nedaj si nikym radit lebo je to tvoj zivot a ide o tvoju buducnost... Jednoducho sprav to co vnutri citis a ver svojmu rozhodnutiu. Drzim palce nech si stastna
@7lenka11 a prosím ťa, ako si mu začala veriť? Môj manžel spravil chybu už asi aj 5 rokov dozadu a ešte stále mu nedokážem veriť... Aj keď sa tiež zmenil, snaží sa, ale nejde mi to, neviem sa k nemu správať dobre milo a ľúbene, neviem mu to zabudnúť. Tak ak máš konkrétne rady ako na to, budem mega vďačná 💚
.. inak ja keď som nad tým rozmýšľala, že či ho nechať za podobnú hlúposť... Tak som zhodnotila, že asi už nebudem veriť nikdy ani inému chlapovi. Čiže mi vyšlo jedine to, že ostať s ním, ak sa zmení k lepšiemu a dúfať, že to bude časom všetko ok. Akurát tak on je už ok a ja ešte stále nie 😀 neviem sa posunúť ďalej a dôverovať mu... Ale ja tak ty musíš cítiť čo chces robiť ako fungovať... Podľa seba konaj, niekto sa posúva vpred rýchlejšie, niekto pomalšie a niekto očividne vôbec 🙋🙈😀
ak nemate deti tak naco to zachranovat???co urobi ked budes tehotna, mozes mat zle tehotnestvo cize 9m ziadny sex..co potom,ked mu nebudes verit v takejto tazkej situacii, potom pride dieta, uz nebude na vztah tolko casu...ak mu teraz ked nemate taketo starosti neveris potom uz to nedas..urcite rozist sa

Obnoviť dôveru bude veľmi veľmi ťažké...Sama na tom pracujem,a stále nie som v tom bode kde by som chcela byť.Ja som odpustila,manžel je skvelý sme spolu 11 rokov.Venuje sa nám,robí pre nás všetko.Ono záleží aj čo tam bolo,u nás len písanie 2 týždne.Rozpravali sme sa o tom aj dva týždne stále.Vlastne sme sa ani nevadili,rozprávali sme sa dlho a otvorene.Deti máme,robila som to aj pre nich.Uz je tomu vyše roka a stále je to lepšie.Dufam že to tak zostane a raz budem v tom bode vernosti,kde by som chcela byť...Držím palce aj tebe,nech sa rozhodneš akokoľvek.Chcce to veľa driny,úsilia a nie len z jednej strany.