Je možné obnoviť stratenú dôveru?
Ahojte baby, potrebujem poradiť.
S manželom som 4 roky, deti nemáme. Par mesiacov dozadu som mu našla v telefóne správy ( prosim nemoralizujte, mala som zlý pocit, ze sa niečo deje) že sa stretáva s kolegyňou. Vraj boli len na prechádzke, mne telefón v ten večer nedvíhal absolútne. Písal jej správy, že ako mu chodia po rozume somariny, dohadovali ďalšie stretnutie mino práce. Vraj to bol len úlet a sľúbil, ze uz sa nič take neudeje, prosil nech neodchádzam. Dala som šancu, ale vo mne to nejak ochladlo. S kolegyňou je v práci denno-denne. Stalo sa niektorej, ze po case ste opäť verili svojmu chlapovi a boli šťastne ? Alebo je to uz nenávratne preč ? Ďakujem 🙏
Záleží od teba, tvojej povahy, či to dokážeš predsa ty. Niekto s tým problém nemá, iný zas ide z kratšiej cesty.
Ja by som možno šancu dala, keby boli deti. Ale ináč asi nie je o čom, keď toto robí iba po 4 rokoch vzťahu.
A ďalší klinec je to, že vôbec neprichádza do úvahy zmena zamestnania.
@alenkabaj áno odišla, podviedol ma zase. Môj ex je neliečený zavislak na prostitutkach. Nič iné ako odchod mi neostávalo, našťastie to mám za sebou a nemáme deti... Utajenú závislosť mi na cirkevnom súde uznali ako dôvod skúmanie platnosti nášho manželstva, takže riešim aj anuláciu. Naše manželstvo bolo od začiatku veľmi nešťastné a odsúdené na zánik.... až po rozvode som zistila, že pol mesta vedelo, čo je môj ex zač, iba ja nie 😃
@nurielka jeeej ďakujem pekne ❤️ si zlata
Tym pádom ze je s nou každý deň v praci zial nie. Neverila by som mu uz ani slovo. To za nimi rovno mozes chodiť ako stopovaci pes.
po tomto bude vas vztah iny. my sme to prekonali (omnoho horsie) po 5 rokoch manzelstva, bez deti. za par tyzdnov to bude rok, rozhodla som sa, ze sa rozhodnem po roku co dalej.. a ostavam vo vztahu, dovera zatial nie je uplna, ale vztah je pekny, da sa to
Na zaklade vlastnej skusenosti, ked sa znici dovera, uz sa neda napravit, uz to bude len trapenie pre oboch.
Na vzťah sú vždy dvaja. Ak mu chces dať šancu daj ak nie tak nie .
Ako nikdy nepochopím keď niekto pýta radu ohľadom vzťahu, je to váš vzťah , jedine vy dvaja viete čo ho viedlo k tomu čo urobil....
A buďme realistické my ženy zvikneme veci buď prikraslovat alebo zveličovať 😉
Som zástanca že pokazené netreba hneď vyhodiť. Na vzťahu TREBA pracovať.. v prvom rade je dôležitá komunikácia a komunikácia.. bohužiaľ telepatia nefunguje 😉 keď niečo chcem poviem,keď niečo neviem opýtam sa atď atď atď... Ja mám uzastny vstah a tiež boli u nás nie búrky ,ale tornáda tak som zobrala opraty do svojich rúk a keď začne hrmiet som tá ktorá rozprestiera dáždnik 🙃😉
Nechce odísť z prace ani za cenu že o teba príde? Pokaslal to, a ak chce u teba dôveru znovu získať, musí znášať nejaké dôsledky. V tomto prípade to musí byť zmena práce. A ak to nie je ochotný urobiť po tom ako ublížil tebe, je to dôvod opustiť ho. Možno nie ani samotná ta aferka, ale skôr toto... Ak jeho prioritou nie si ty, nemáš čo riešiť
Ahoj, ak sa ti nezhnusil ....tak ja môžem povedať za seba, že sa dá...záleží na tom, na čom ste vybudovali svoj vzťah...by ma zaujímalo či to ukončil len na základe toho, že si ty prišla na to ich stretávanie, vypisovanie alebo to ukončil preto, lebo si sám uvedomil, že ťa nechce stratiť, ešte predtým než si mu ty niečo povedala? chce to hrubú čiaru pre oboch. A nikdy, ale naozaj nikdy si nedomýšľať, nevykrikovať si čo bolo a nevracať sa do minulosti, a hlavne nerýpať sa v detailoch čo bolo, ktorý deň a kedy s tou kolegyňou, to ťa iba zraní a nič nezmení. Ale prvý krok musí byť od neho, záujem z jeho strany musí byť väčší, inak to nemá zmysel a nikdy si ťa nebude vážiť. Aj zmena práce by mala byť jeho návrhom a nie ty sa doprosovať, by sa on mal teba spýtať, že za akých podmienok si ochotná pokračovať ďalej. Možno by pomohlo sa od neho vzdialiť, zbaliť a potom uvidíš či mu ty stojíš za to, aby prišiel, odprosil atď. Ale naozaj, ak odpustíš, tak potom už nedomýšľaj si, fantázia nemá hraníc.
@katuskamala1 ako to má doma?
@katkazocele maju uz deti a jej manzel ide zo vztahu do vztahu. Mileneckeho... Treba hovorit viac? :(
rozhodnutie je na tebe, dovera sa da vybudovat znovu, ale ak sa rozhodnes, ze idete dalej, tak tz musis upratat svoju hlavu a nepripustat si myslienky, ze co ked ?
Ak sa rozhodnes odpustit a ist s nim dalej, tak musis urobit svoj podiel prace a to je nepripominat mu to a neupodozrievat ho. Ak ti vase manzelstvo za to stoji, tak by som mu dala sancu. Odist mozes vzdy.
Nie vzdy sa vsetky problemy riesia rozchodom, to nie je riesenie, to je ukoncenie riesenia.
Dá sa to..aj my sme mali s manželom nas začiatku vzťahu bol kostrbaty.. porobili sme hlúposti prvý rok nášho vzťahu, ale je to za nami..sme spolu už 14 rok a dokážeme sa na seba maximálne spoľahnúť... Prežili sme spolu toho veľa už aj dobrého aj zlého a každá prekážka či nezhoda ktorú sme vyriešili nás posunula ďalej a o to je náš vzťah silnejší...ale samozrejme ty poznáš toho chlapa a musíš to cítit, že či to myslí s tebou uprimne alebo nie..
@panelacikova presne takto to vnimam aj ja.
Ked sa s niekym bavim na takuto temu a pocujem od zien,ked hovoria: ja by som jej oci
vyskrabala-vzdy si polozim otazku: preco jej?
Keby sa to stalo mne v mojom vztahu,presne viem ze ja by som nieJEJ, ale Jemu-mojmu muzovi tie oci vyskrabala.teda ja by som si to riesila s nim,urcite by som nesla za zenou s ktorou ma podvazda.
Tak ja napíšem zo svojej skúsenosti, ako je ona len kolegyňa a tie sms sú len kolegialne, asi aj tie ich stretnutia... Dôvera narušená, na jej obnovení som pracovala len ja a s kolegyňou neprestal, aj napriek 2 malým deťom som sa s ním rozviedla a on ostal s kolegyňou... Pokračovanie - čakajú dieťa a idú sa brať. Za mňa, ak je čosi narušené a pracuje na tom len jedna strana, tak to nemá význam. A v hlave budeš mať neustále myšlienky čo ak...
Tak pokiaľ z tej práce odíst nechce, tak nie je o čom, keby mu na tebe záležalo, tak by prácu zmenil, ale takto? A ja mám skúsenosť takú, že spravil to raz, spraví aj druhýkrát. Lebo mu to bude stále prechádzat. Zamávala by som mu na rozlúčku a hladala si správneho chlapa. Alebo bola sama, radšej sama ako s neverníkom.
Nebudeš už veriť. Môže byt že ti to začne byt časom jedno alebo si na to zvyknes.
Zažila som to a znovu veriť na 100% som už nedokázala, aj keď som sa veľmi snažila... ak nemáte deti, je to o to jednoduchšie.
Každopádne, držím palce, nech sa rozhodneš správne.
Keď sa to stalo raz môže sa aj druhý... Hoc aj s inou.... Ja za seba by som už neverila, vždy by tam bolo "co ak?"... Ale to som ja... No čo poznám aj v okolí ci susedszve ľudí tak skôr či neskôr tam bolo repete a následný rozchod....... Takže ja som ta asi nepotešila aaaa ale tak ber to ako môj subjektívny názor
aj ja som dala môjmu šancu a verím mu,že by to už neurobil...sme spolu už viac ako 20 rokov každému sa to môže stať ak je nespokojný vo vzťahu ,ale ak ho miluješ prenesieš sa cez neveru,ak nie nemá to význam.prídu výčitky a kontrole a bude ti z toho šibať..buď mu budeš veriť alebo odídeš...ale ako sa hovorí urobil to raz...prečo by neurobil aj druhý ak oživíš intimnú stránku a budeš lepšia a milšia ako kolegyňa ver že sa uvedomí a za ňu sa neohliadne...no je na tebe a aj na ňom s kým chce byť 🙂 veľa šťastia
@luscious dnes nie je nik pefektný!
@majkabambulik akoze..ty si riadne mimo s tymi ukrajincami ako..
A.za.dalsie
.jej muž je v manželstve a nie ta kolegyna tak nie ona ho rozbija ale.on,ty trepes..presne o sebe hovoris..ked.nefunguje hanba na začiatku potom niet pomoci.. a idu taketo perly
@panelacikova presne
Pytas si radu asi nevies si rady.. no..treba to rozpitvat.. je to neprijemne ale treba..lebo ..preco to urobil? O neho ide.. nerozmyslal? Nebude nabuduce..alebo bude? Ak ta veľmi lubi.. ak sa viac boji straty teba ako sa boji zmeny ako takej.. musite tonrozobrat.. to co prežívaš je normálne ale nesmiete to uzavriet.. on dobre vie či to spravi alebo nie totizto a co v tom bolo..citova nevera je niekedy horsia ako fyzicka(obe su zle) ale citovo ked si neverny to uz tazko zmenis
Dá sa odpustiť zabudnúť a byt ešte šťastnejší ako pred tým. Treba len trochu času a spracovať to zranenie.

Po 4 rokoch manzelstva je to skoro. Ako dlho ste predtym spolu chodili? U mna zavazilo,aky je to partner a podla toho sa rozhodla. Dovera sa tazko obnovuje. No ak s nim chces ostat,musis to hodit za hlavu a nevrtat sa v tom,inak nemate sancu na obnovu vztahu. Uvidis ako sa bude snazit,snaz sa aj ty odpustit.