icon

Je možné si nájsť druhého chlapa, keď mám 2 malé deti?

macka996
18. jún 2023

Je možné si nájsť druhého chlapa keď mám dve malé deti? Bohužiaľ od kedy sa narodila prva dcera ide to dolu vodou s priatelom s ktorym sme spolu 8 rokov. Keby nemám rodicov, tak to absolutne nezvladam, kedze som otehotnela 3 mesiace po porode. Malá uz zacina chodit a ja nevladzem s bruchom tolko co by som vládala bez neho. Doma je vzdy navarene, upratane, oprate, snazim sa malej venovat co najviac, ale citim sa velmi unavená, kedze zachvilku mam termin porodu. Priatel len co sa vrati z roboty sa naje, sadne z pc a hra hry, ked nie na pc tak cumi do mobilu, komunikacia skoro ziadna, sem tam ide so psom von a malej sa venuje mozno tak hodinu denne, ked od neho chcem v sobotu rano aby dal na malu pozor ma stym problem, ze sa zas nevyspi, a poznamky typu, ci nemozem chodit na nakup inokedy pocuvam stale. Ked nieco od neho chcem musim cakat pokym dohra hru, lebo teraz nemoze. Na velke nakupy som chodila sama do 9 mesiaca aj pri prvej dcere aj teraz. O nic sa nestara nic ho nezaujima a ja som smutna z toho vsetkeho lebo uprimne, ktorá zena si predstavuje spoluzitie takto. Kamaratky uz nemám, vzdy som davala prednost jemu, lebo sa mu nikdy nepacilo ked som si sem tam isla sadnut s babami na kavu alebo vino. Nemam sa komu posťažovať. Len chcem vedieť názor, ci si myslite, ze ma este sancu 27 rocna zena s 2 detmi najst si takeho partnera akeho hlada, hlavne aby si vedel vazit veci, co druhy pre neho robi a vnimal realitu. Lebo uprimne mi chyba láska, pohladenie, pochopenie,...dakujem za kazdu reakciu

Strana
z2
svetlonos
19. jún 2023

@moonlight1210
tiez ma to napadlo ale to ma potom sakra problem! Cista kontrola a ovladanie z jeho strany. To som ale videla uz z precitaneho - nemal
rad ked chodim von s kamoskami 🫤. Toho by som hnala hned kade lahsie!

nikpa
19. jún 2023

@macka996 v tvojom prípade by bol druhý chlap to posledné, čo by ma zaujímalo. Skôr by som rozmýšľala či sa dá súčasný vzťah ešte zachrániť alebo ak nie, ako z neho von. Ale prečo hneď riešis, či si nájdeš ďalšieho?! Ozaj ho tak potrebuješ? Po takom vzťahu ako máš, by som bola šťastná, že si od chlapa oddychnem, maximálne tak niekoho na sex by som si našla. A svoju energiu a čas by som venovala svojim malým deťom.

danica2711
19. jún 2023

s takým chlapom dve deti, a už sa perspektívne obzeráš po ďalšom - na tvojom mieste by som si najprv upratala v hlave a starala sa hlavne o deti

krisbar
19. jún 2023

Mne pride take smutne, ze namiesto toho aby si stastie hladala v sebe a v tom ci vies "najst samu seba" si svoje stastie stavias na tom ci najdes dalsieho muza. Jedneho si si nasla nahovno mozno prave preto, lebo si si myslela ze ti vyplni nejaku dieru, ktoru sama mas. Holt, nevyplnil.
Pokial totiz nenajdes sama seba, tak nenajdes ani toho druheho. A ked najdes, tak le zase takeho ktory ti nieco nahradi. Ako napr tento ti spravil deti, lebo si myslela ze ta spravia stastnou.
Cize ja by som skor riesila seba a ked budes sama so sebou spokojna pride niekto taky kto da doplni a nie vyplni.

krisbar
19. jún 2023

@danica2711 tusim si napisala to iste, len priamoviarejsi 🤪

banderaska29
19. jún 2023

je to možné, samozrejme. ale nehľadaj si ho raz za učelom, že sa nanho zavesíš aj finančne aj existenčne. najprv si zariad svoj zivot, zabezpeč sa, maj svoje byvanie (nehovorim mat priamo svoju nehnutelnost ale byt nezavisla finančne) a potom ked si začneš važit samu seba a budeš najprv stastna aj sama s detmi, tak sa ti do života moze dostat muž, ktory ta prave pre tvoju sebestačnost, sebelasku a nezávislost bude milovat aj s tvojimi detmi. ja som toho príklad a mam fungujuci vztah s muzom čo ma tiez dieta a klape nam to perfektne.

stanulienkat
19. jún 2023

@banderaska29 mozno ho hlada preto, ze potrebuje nove byvanie.😁 A kedze sa odhlasila, mozno ho uz nasla.🤣

yanni
19. jún 2023

Ja byt v tvojej situacii, novy chlap by ma zaujimal najmenej. Skor sa zameraj, ci budes mat po rozchode kde byvat a uzivit BEZ POMOCI troch ludi.

shelby88
25. sep 2024

Práveže by som si nehľadala, ale užívala by som si deti. Nepotrebuješ k životu nikoho. Uži si pohodu, kľud, deti.

Strana
z2