icon

Je nadávanie partnerovi vo vzťahu normálne?

25. aug 2024

Ahojte chcem sa opýtať keď sa pohádate s partnerom aj Vám nepekne povie? Mám namysli nadávky ako pi**, jeb****…. Mna sa to strašne dotkne. Partner je dosť výbušná povaha. Keď sa nahnevá kričí a občas mi takto povie. Netreba mu veľa aby sa vyprovokoval… je to vo vzťahu Okej? Každému niekedy prasknú nervy? Ja som na neho ani nikdy v živote nekričala… keď sa pohadame aj led chcem niečo povedať nejako sa zaseknem a plačem… neviem zo seba dostať zmysluplnú vetu. Ale takto škaredo by som mu nikdy nepovedala. Celkom to aj zabolí.

annamivo
25. aug 2024

Nie, nie a nie.... Ani len hlúpa mi nepovie, maximálne že či mi šibe. Celkovo sa hádame veľmi málo, skôr sa ofucime aj odfučime. Toto by bol u mňa začiatok konca vzťahu

0silvia0
25. aug 2024

Za taku blbost vrieskat a nadavat. Si predstav ze takto bude skriekat aj po vasich detoch. To by si hadam detom neurobila, dobrovolne im vybrat takehoto fotra.

ckocka
25. aug 2024

No evidentne to tolerovatelné je, keďže mu to toleruješ.

majulino
25. aug 2024

Som s manželom 14 rokov a iba raz mi za ten čas povedal, že sa správam ako puča (presne ako píšem) ... V tej chvíli sa zasekol a začal sa ospravedlňovať aj keď pôvodnú výmenu názorov, nie hádku, som vyprovokovala ja a keď si spätne spominam, sama seba by som prefackala, nakoľko som sa fakt správala ako piča, nie puča ...
Bolo to preto, že manžel nechával v pračovni ponožky v klbku

mane01
25. aug 2024

Nie, nikdy. A to sa vieme riadne pohadat obcas.

biba_18
25. aug 2024

nie, normálne to nie je…

andreakotesova
25. aug 2024

Nikdy mi tak manžel nepovedal. A ak by ma tak nazval, keď sme spolu chodili, tak by sa mojim manželom nestal.

heln
25. aug 2024

jednu vec si vazim v nasom vztahu a to je vzajomna ucta, ja som dost impulzivna a reagujem emocne, hocikedy vybuchnem, ale nikdy pocas ziadnej hadky sme si nenadavali.
takze pokial ta s partnerom neviaze manzelska zmluva, deti alebo ine zavazky, tak nevidim dovod preco nechas takto ponizovat.

ninusa221
25. aug 2024

Nie.. ja si po tichu poviem že je kok.. ale už som mu raz povedala že je jebn.. tak som sa aj ospravedlnila. Ale ja som nervak keď sa naserem on zas je kludas nerád sa háda taký flegmoš

januska12323
25. aug 2024

On na teba nakyda a ty sa ospravedlňuješ? Samozrejme že to nie je OK. Nabudúce keď ťa do pece pošle zbal sa a už sa neobzeraj.

danica2711
25. aug 2024

nie, nenadáva mi. Ale ja som sa nevydala za debila

larinka552
25. aug 2024

Nenechala by som si to. Co si nejaka handra pre nho alebo rohozka? Lebo tak sa k tebe sprava. Ja si nencham ani aby hlas na mna zvysil 🤫 Ved koniec koncov, aj preto sa stale hadame, lebo mam nejake hranice a nemoze si ku mne vela dovolovat 😏

petamich
25. aug 2024

Nie a nie nie je to normalne a to ti hovorim ako cholericka a vybusna osoba (obcas hystericka), v zivote by som partnerovi nenadavala a nastastie ani on mne 🤷‍♀️

arrram
25. aug 2024

Sme spolu 27 rokov, za ten cas som ho pocula raz pouzit vulgarizmus, ktory sa vztahoval na konkretnu osobu, inac to bolo len v zmysle, ze si narazil malicek na nohe, tak si ulavil nadavkou. Ja hovorim, partnera som si vybrala sama, takze ak som s nim nespokojna, mozem nadavat len na seba za zly vyber.

ns994
25. aug 2024

Vulgarny, vybusny a zrejme aj manipulator. Od takeho utekaj velmi daleko. A nie, toto naozaj nie je normalne

cukorfalat
Odpoveď bola odstránená
autor
25. aug 2024

@annamivo tak chápem že to nie je normálne… on inak aj tak mame občas povie keď vybuchne, viac je nervózny ako normálny … iba keď je s kamarátmi tak keď zavolajú tak už uteká kvôli tomu sa tiež často hádame… a pri tom aj on vie že ho poväčšine využívajú len… a vôbec mu to nebaví hlavne že ke stranda povie a to 38 ročný chlap….to mi tiež nepríde normálne …

autor
25. aug 2024

@0silvia0 nechce deti on aspoň to tak vyzerá a ja neviem chcela by som dokončiť školu zamestnať sa a hlavne veľa cestovať spoznávať nové krajiny to ma neskutočne napĺňa… aj depresia mi vtedy hneď odíde z týchto konfliktov ale možno raz príde na mna take obdobie kto vie… ak ťažko by sa mi s ním lúčilo že proste po tom všetkom ho vymazať zo života, mame pekne zážitky mame navzájom radi svoje rodiny . Veľa sme toho spolu prežili a neviem si neprestavir že by zrazu v mojom živote nebol…akokeby som stratila samk seba stále sa len okolo neho snažím pekne počas ak ka som uštipačna ale to zas kvôli ďalšiemu problému uplne som mnou odmieta intímnosti ani ma poriadne nechyti len mo stále capka po zadku pusa tiež len raz za zac už dlho sme sa normálne nebozkvavali len taká letná pusa a mi poviem že minto chyba trosku vášne ako to bolo predtým že som videla ako po mne saloe toto tsm vidím malo kedy ( ma aj lepšie obdobia ale väčšinou malo… aj tak tl nie ke take ako keby by som chcela stále sa doprosovať o sex… veľa krát aj odmietnutie a to zabolí necítim sa byt pre neho atraktívna ale myslím si že vyzerám celkom dobre starám sa o seba , cvičím , som stihla dlhé blond vlasy zelené oči stále nejaké sexy saty kvôli nemu kupujem nástrojom sa a on nič pusu mi dá aj pomojka ale sex moc Možno moc tlacim na pili ale taká som sprostá povaha neviem ako sa správať l nemu aby ma zas tak dobíjam ako na začiatku toto minstrasne chyba s spúšťa mo to aj depresie fakt led sa pohadame panicky atak a on to nepochopí iba zhorši ue sa fakt citom ako hov*o… k ničomu a keď mu ujde pohľad na inú ženu vo mne kastrofs pocity hmed ma napadne či tú by trtkat chcel že iba so mnou ma problem ale Tal Načo som mnou potom je ::.. ja sa naozaj o Seba starám aj led idem do obschu tak sa výstrojim

autor
25. aug 2024

@0silvia0 on vraví že ma krátku zápalnú šnúru … že ešte mikionkrat mi tak povie ale keby som mu ja tak Tal si áno neviem predstaviť čo by sa dialo… bojím sa mu tak povedať

autor
25. aug 2024

@ckocka Tal nevedela som ako to je b iných vzťahoch…no ale urobte by si ma mal vážiť Tal by to malo byt aj ja jeho… on ma neberie ako rovnocennú partnerku on zarába a ja študujem starám sa o celu domácnosť … keď príde domov som doslova ako slúžka dones mi to, dones mi kolu. Jesť a porobené. Možno je problem že nemám vlastný program, neboem so nájsť kamarátky tu… stále som sama zavretá v byte keď nie je doma s led príde tak sk tsk si ide roeslt svoje , chyba mi ti kamarátka fakt len stále ucim , stratám dá o nebo. Periem , snažím sa skúšať rôzne recepty a cvičím

autor
25. aug 2024

@andreakotesova mne presne Oto sebavedomie s hrdosť úplne chybaju. Chcela by som sa k tomu zas dostať

ckocka
25. aug 2024

Skor rozum.

autor
25. aug 2024

@heln mame spolu byt ,je mi sk ťažko to zahodiť lebo je aj veľa pekných chvíľ až ma tém sex to 0 bodov …. To sa Musím prosiť toto ma
Asi najviac trápi nebola by som taká nervózna a uštipačna keby tl chcel

autor
25. aug 2024

@ninusa221 ale aspoň si sa ospravedlnila… not to ma druhý deň Ani nespomenie ak led vidí že ma to trápi …

ninusa221
25. aug 2024

Raz mi nadal a ja som hrozne po ňom nakricala že ako sa to somnou rozpráva že toto bolo posledný krát. Tak skús.

autor
25. aug 2024

@januska12323 veď toto ka som pri snom úplne sibmisivma …keď začne stratim slova a oba rev ľúto mi to príde a cez slzy to dávam všetko von , potom mi je lepšie , keď to nude zas dlasi problem odpútať Sa od neho, tím že nemám tu kamartky moc na nímipnem Noe ke deň čo by som si ma neho nespomenula

autor
25. aug 2024

@larinka552 a čo mu vtedy povieš led zvýši hlas ? Veď prese malo by tsm byt hranice jasne a mne stále toe moje prekračuje …neviem čo robiť any si ma viac vážil, to mám stále s ním iba
ˇˇaby vnoci splojny ?

autor
25. aug 2024

@ninusa221 dobre si iroba môj by na mna masla ešte viac a skoncilo by fo plaoo a záchvatom úzkosti

larinka552
25. aug 2024

Automaticky zvysim aj ja hlas, zacnem sa s nim hadat, ale nie nadavky. Iba argumentovat. Ale on je ina povaha, je skor introvert a hadky neznasa dobre. Takze ak sa hadame vacsinou to konci tak, ze odide prec..
Ak to uz naozaj presiahne hranice mojej (velkej) trpezlivosti a tolerancie (nie su to nadavky, ani krik, skor ak mi nieco vycita alebo nieco riesi, co nie je fer voci mne) tak sa naserem, ze ho nechcem vidiet aj tyzden. Realne ma nezaujima a proste ziadny kontakt, take nervy mam. Vtedy docupita za mnou aby si to vyzehlil, lebo sa boji, ze sa rozidem.

Viem, asi som ti velmi nepomohla, iba som opisala nas vztah, viem nie je idealny 😕🙁

micusa2222
Autor odpoveď zmazal