icon

Je náročné byť hlavnou družičkou?

23. mar 2024

Kamarátka sa mi bude vydávať a požiadala ma, aby som jej išla za hlavnú družičku. Súhlasila som, ale nenapadlo mi, čo všetko to bude obnášať. Myslela som, že kus jej pomôžem s výberom šiat, možno s výzdobou, pripravím pre ňu peknú rozlúčku so slobodou a inak sa prídem len zabaviť na svadbu. Ona však očakáva že jej budem po ruke celý deň, a to nie len v deň svadby ale aj 2 dni pred svadbou jej prídem so všetkým pomáhať. Chce mi dať konkrétne úlohy čo budú v mojej réžii. Keď mi povedala čo všetko mám robiť ostala som zaskočená. Aj celkovo sa mi nepáči, že by som mala u nej byť už 2 dni pred svadbou. Mám aj svoj život a chcela som zájsť za svojou kaderníčkou, v klude sa doma pripraviť, vyspať sa vo svojej posteli. Neviem čo mám robiť. Je bežné chcieť toľko činností po družičke?

Strana
z3
nicegirl369
27. mar 2024

Podľa mňa toto je celé vyslovene o tom, že potrebuje pracovnú silu zdarma. Hlavná družička je len také akože pekné pomenovanie. Celkom smutné. Ja by som do toho určite nešla, pokiaľ by to nebola moja naj naj kamoška, pre ktorú to rada urobím a vedela by som, že to ocení. Príde mi to dokonca až také drzé, že chce od teba, aby si si ešte aj dovolenku kvôli tomu vzala. To je tak, keď chce niekto veľkú svadbu a šetrí, kde sa dá.

autor
27. mar 2024

@jajanka31 máme sa stretnúť osobne budúci týždeň a tam jej poviem, že jej neviem pomôcť tak ako by chcela, príde mi to lepšie nechať to na osobné stretnutie

gabrielladan
2. júl 2025

Ako to dopadlo autorka? 😄 Nahnevala sa?

Strana
z3