Je nižší partner prekážka vo vzťahu?
Ahojte. Asi sa idem opýtať blbosť. Viem, že pre každú/každého je to inak.
Na sociálnej sieti, nie na zoznamke, som sa dala do reči s jedným týpkom. Začali sme si písať. Medzi rečou napísal svoju výšku. Chcel by sa viac spoznať. Ale nejak stratil u mňa na atraktivite tým, že je o niečo nižší do mňa. 3-4 cm. Prosím, povedzte mi, že nie som divná, ak je toto pre mňa prekážka?
Po 4 rokoch som začala znova nosiť opätky, lebo ex bol vyšší len o 2-3 cm. Ja sa proste necítim komfortne, pokiaľ muž nie je odo mňa vyšší. Exovi by to nevadilo, keby som nosila opätky, ale ja som sa cítila divne, keď som bola vyššia. A chýbalo mi to, nosiť opätky. Ale fakt mi nie je komfortné mať pri sebe nižšieho chlapa. Chlap má byť opora, skala, niekto kto ma obráni, a nie ja byť vedľa neho tá hora.
No, skrátka, mám potrebu teraz nechať tú konverzáciu vyplynúť do stratena. Skrz nižšiu výšku. Nájde sa tu nejaká, pre ktorú by bola nižšia výška stopka, alebo som len ja divná? Lebo inak sa s ním dobre písalo.
@nynia och 🙈 no to ho to klamstvo dostalo veľmi ďaleko. Chápem, že sú chlapi traumatizovaní lebo naozaj veľa žien si zakladá na výške. Ale takéto klamstvo má nie že krátke nohy ale takmer žiadne, lebo prídeš na to úplne okamžite... načo je toto dobré 🙈 na mňa by pôsobil po takomto zavádzaní ešte menší ako v skutočnosti je.
Prosím ťa prestaň s ním komunikovať,zaslúži si lepsiu
Ja mam rada vyssich, najnizsieho som mala 175cm- ho a to ja mam 162.. Nizsieho ako ja by som nezniesla😆 to by uz fakt bol trpaslik😆 nepise o akej vyske sa bavime, lebo ked mas 180a on 178tak vadit ti to moze, ale neni to nizky chlap.. Ale ked mas 170 a on 165tak to nie.. 🙈
Ja poznám pár, kde je žena vyššia ako muž, ten je navyše ešte aj taký submisívny. Vždy si spomeniem na jednu ich svadobnú fotografiu, kde on sedí na stoličke, drží jej svadobnú kyticu a ona stojí za ním ako generál. Z tej fotky ide normálne, že "aha, tohto malého tu som si pekne ochočila"... Ale keď sa ľúbia, tak čo.
Za mňa tie 3-4 cm v pohode, ak je to chlap na správnom mieste. Šancu by som mu dala. Viac cm by som si už nebola istá, ja osobne by som sa cítila ako obryňa pri ňom, tak neatraktívne nejak. Každý to má inak...
Každý to ma inak, pre mňa to je prekážka...ja musím mať vyššieho partnera...dokonca si potrpim na dosť vysokých mužov...kazdy môj partner mal cca 190cm...ja mam 168, môj manžel 196
Všetko je to o príťažlivosti. Mam 166cm a nižšieho chlapa odo mňa som mala len raz a úprimne, mne sa to nepáčilo a vadilo mi to. Mne sa paci na mužovi keď je veľký, mužný, svalnatý, keď ta obijme tak sa v jeho rukách stratim..to sú moje preferencie, to je pre mňa príťažlivé, takého muža mam doma.
Netvrdím ale , že nízky sú zlí, seredni a nie sú muzni. Len to pre mňa! nie je príťažlivé a ja príťažlivosť vo vzťahu potrebujem.
Mne by nižší chlap vadil, ja mám 174 CM, čo nie je nič extrémne, ale celý školský a študentský život som vyčnievala medzi spolužiačkami a veľmi mi to v tej dobe vadilo .. tak asi nám taký blok 😅 za mňa musí byť chlap vyšší. A áno poznám veľa párov, kde to tak nie je, ale to už každému ako vyhovuje.
Inak, keď to tu tak čítam tak normálne nízkym mužov extrémne ľutujem. Je to niečo, začo nemôžu a absolútne nijak neovplyvnia, a predsa ich drvivá väčšina žien vôbec nechce....a to nieže 155 ale už aj 180cm považujete za nízkych (chápem, keď samé toľko máte), len mi je ich normálne ľúto 😃 ja sama som krpatá, ale tým že som žena tak som tým nikdy "netrpela", naopak som počula XY komplimentov od chlapov a chcú ma zásadne 190cm chlapi, nechápem 😃
Aj mne by nižší muž vadil, 180cm je za mňa minimum...
Pozri môžem ti tu vymenovať x párov kde to je naopak a vyzerajú, že sú šťastní ale ak sa ty necítiš pri nižšom dobre nijak ti to nepomôže. Daj mu šancu aby si ho videla naživo a keď nič tak nič budeš hľadať ďalej.
moj muz ma zevraj o 7cm viac ako ja ale chodi zhrbeny tak to vyzera ze mam viac ako on. :D no a do spolocnosti este mam aj opatky a je mi to sumak. mna zaujalo aky je a nie jeho cm. a to som roky chcela vysokeho aspon 180cm :D a je mi to praktickejsie ked mu chcem dat pusu, aspon sa nemusim hore skrabat a hlavu lamat :D
@petracandle tiez nechapem, kolkym zenam to vadi a ake maju poziadavky…
Ked ti to vadi teraz, bude ti to vzdy, bola som s mutom 20r a vadilo mi to 19r 😀 samozrejme sme sa nerozviedli za vysku ale toto mi chybalo opatky vyska muznost opriet sa ochrana, kazdu svadbu a spolocensku udalost som zavidela zenam krasne klopkačky 😀 lebo ja len baleriny a este prikrcena bo mi bolo trapne , proste som to nevedela vypustit t hlavy, teraz mam muza 190 a to je iny pocit ked ta objime taky ako 168 cm, ked ta chyti tou velkou rukou atd…
@petracandle ale to nevies ovplyvnit naor ako ked sa ti nepacia tucni plesati rysavi atd dopln si, niekto chmatne po rysavom a niekto nie, to je ta chemia co tam musi byt, ani ja sa nepacim kazdemu a je to ok, a tez si mozem povedat oreco nechce plochu chudu vysoku brunetu ale ,,zensku,, orsnatu blondinu 😉
Nekto tu blondinu prsia tvary, nekto napr dlhe chude nohy a vysportovany zadok 🙂
@zoja6913 ale mne to nemusíš obhajovať 😃 ja to sama tak mám a plne chápem, len je mi nízkych chlapov normálne ľúto a nemyslím to ironicky
Si divná. Riešiš voloviny.
Mozno je to povrchne, ale najma vysoke zeny to vedia pochopit, vratane mna. Manzel bol cca ako ja vysoky a vadilo mi to, hoci jemu sa vysoke zeny pacili. To je taky paradox. Na vysokych muzov nemam velmi stastie, uz to tak ale neriesim ako zamlada, dam si podpatky bez problemov, ale nie je to prijemne byt vyssia.
Tak ho hod spat do rieky a nechaj plavat nech si ho ulovi ina. Vyska je atribut ktory on proste nedokaze ovplyvnit a preto si zasluzi zenu ktora ho bude mat rada takeho aky je.
Netreba z toho zbytocne robit vedu. Proste ta pritahuju muzi ktori su od teba vyssi....no problem.
No nechcela by som. Keď si predstavím že si ideme dať pusu a ja sa mám nakloniť k nemu bolo by mi to divne, neprirodzene. Ale možno pre niektoré dominantnejsie typy žien to nie je problém.

@ika02 Ja som raz mala take rande 🤣 chlap pisal, ze ma 185 ked sme sa stretli aj tych 180 by bolo velmi vela 🙄 mohol mat 175-178. A ja este som si zobrala platformy, ze ked je taky vysoky to bude ok a cele rande som nejak "pretrpela" vedla neho lebo este sa chcel prejst po meste... 🤣